Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
S kamarádem jsme si otevřít asi před rokem privát chtěli, ale vím, že by to přítel nevydýchal a konkurence je veliká, takže jsme do toho nešli…, ovšem jako spolumajitelka, pracovat bych tam nemohla, mám už jaksi „po sezóně“
Jo to známe, majitelka. Když je velkej nával zakázníků, tak majitelka ochotně zaměstnankyním vypomáhá, aby se vše stihlo.
@Klopotkova píše:
S kamarádem jsme si otevřít asi před rokem privát chtěli, ale vím, že by to přítel nevydýchal a konkurence je veliká, takže jsme do toho nešli…, ovšem jako spolumajitelka, pracovat bych tam nemohla, mám už jaksi „po sezóně“
Jedině že byste si udělali specializaci na nebohé panice, tam vidím díru na trhu ![]()
@Božislava píše:
Jo a tam něco chytne. A vůbec to není ono. Takové to postupné objevování a sblížování. Kdy ona neodolá a ne zrovna penězům nebo nátlaku.
Ano, ale v případě, že to je normálně dostupné…Ne, když už jsem x let pozadu…není na, co čekat a že zkušenosti třeba i to seznamování půjde lépe
@Božislava píše:
To je velmi intimní věc a zrovna tohle sdílet s kurvou, která smrdí pěti chlapama co obsloužila před ním? A jen tak mimochodem, ty jsi byla na privatě za prostitutem, dřív než s milencem?
u žen není třeba využívat placené služby nabídek na sex je vždy dost. Osobně, kdybych si nikoho nenašla a byla panna do věku, kdy by se mi to už nelíbilo..využila bych nějaké nabídky a nečekala nějakou romantiku..spíš dala přednost někomu zkušenému… ona to ani normálně moc velká romantika nebývá.
@Venetia píše:
u žen není třeba využívat placené služby nabídek na sex je vždy dost. Osobně, kdybych si nikoho nenašla a byla panna do věku, kdy by se mi to už nelíbilo..využila bych nějaké nabídky a nečekala nějakou romantiku..spíš dala přednost někomu zkušenému… ona to ani normálně moc velká romantika nebývá.
Kdyby to bylo bez romantiky, co potom z toho zbyde? A má to potom cenu? Pouze nízká vášeň nebo uspokojování tělesných potřeb? ![]()
@Božislava píše:
Kdyby to bylo bez romantiky, co potom z toho zbyde? A má to potom cenu? Pouze nízká vášeň nebo uspokojování tělesných potřeb?
zkušenost
a to uspokojení samozřejmě taky
@Božislava píše:
Kdyby to bylo bez romantiky, co potom z toho zbyde? A má to potom cenu? Pouze nízká vášeň nebo uspokojování tělesných potřeb?
Myslím, že každý - každá si pod „romantikou“ představí něco velmi odlišného ![]()
@free333 píše:
Myslím, že každý - každá si pod „romantikou“ představí něco velmi odlišného
No, tak myslím, že jsem v sexu docela tolerantní a jak to říct slušně -
volnomyšlenkářská…?, ale představa toho, že chlap v bor.de.lu přijde o panictví může být určitě vzrušující, ale romantického na tom nic neshledávám… ![]()
Romantický je pro mě sex s mužem, kterého miluji, ale to neznamená, že pro mě nemůže být super a vzrušující sex s mužem, ke kterému žádné city nechovám…
@Klopotkova píše:
No, tak myslím, že jsem v sexu docela tolerantní a jak to říct slušně -volnomyšlenkářská…?, ale představa toho, že chlap v bor.de.lu přijde o panictví může být určitě vzrušující, ale romantického na tom nic neshledávám…
Romantický je pro mě sex s mužem, kterého miluji, ale to neznamená, že pro mě nemůže být super a vzrušující sex s mužem, ke kterému žádné city nechovám…
Jojo, u sexu bez citů je aspoň jistota orgasmů a snahy, u sexu z lásky člověk nikdy neví, jestli si přítel raději neschrupne anebo nepopovídá ![]()
Teda ženský… To jako při každym sexu uspokojíte svý potřeby? To jako třeba i při nějakym úletu prostě narazíte na kvalitního samce, kterej ví co dělá?
@PetrBk píše:
Teda ženský… To jako při každym sexu uspokojíte svý potřeby? To jako třeba i při nějakym úletu prostě narazíte na kvalitního samce, kterej ví co dělá?
Co kus, to originál. Všechno je možné. Ale určitě to není pravidlem.
@Venetia píše: To se musí smilovat nějaká mladší a dominantnejsi
to uz jsme par roku mel, to mladi bylo az vrazedne, nejak jsem starnul rychleji, nez ona, tak uz to nebudu, v tehle exklusivni tride, zkouset, tak me nanavadej, abych zase delal hlouposti, jako z amlada a balil mlade holky
![]()
![]()
![]()
ja chtel jizdu od tebe, ty jsi to nejak elegantne presmerovala jinam
![]()
@Klopotkova píše: Boha Jeho…
On potřebuje načerpat zkušenosti a pak se může sbližovat, jak je libo…
nemyslim si, ze by to byla pravda, jednoho zoufalce jsme s kamaradem kdysi strcili do bordelu, aby si vybral holku, vybral si tu nej, to je pravda, sice dva dny po tom nemluvil, ale pak z nej prece jen neco kamarad vytah,
meli jsme nakonec pocit, ze to vubec k nicemu nebylo, zadny problem to nevyresilo,
dokonce jsme meli pocit, ze mu to zkreslilo videni sveta,
takze po tomto nepatrnem „nadzvednuti poklicky“ nad ziskavanim zkusenosti, jak zasouvat, jsme nabyli dojmu, ze tohle nebyl ten nejlepsi napd,
tolik z jednoho pripadu ze zivota
![]()
@PetrBk píše:
za mně teda bohužel…ale když se zadaří, tak to stojí za to
a tím jedním sexem to nekončí. U panice bych se bála, že by to bylo o ničem.
@Pesimistaa píše:
to uz jsme par roku mel, to mladi bylo az vrazedne, nejak jsem starnul rychleji, nez ona, tak uz to nebudu, v tehle exklusivni tride, zkouset, tak me nanavadej, abych zase delal hlouposti, jako z amlada a balil mlade holky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja chtel jizdu od tebe, ty jsi to nejak elegantne presmerovala jinam![]()
![]()
ehm… na tebe jsem taky už moc stará..a myslím, že nedisponuješ tím, co já chci ![]()