Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimistaa píše:
hele ja jsem take panic, jeste jsi me ty neojela,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To se musí smilovat nějaká mladší a dominantnejsi ![]()
Smilovat… to je jako slitovat, že jo? Dala mi z lítosti… To nezní dobře ![]()
@PetrBk píše:
Smilovat… to je jako slitovat, že jo? Dala mi z lítosti… To nezní dobře
To se musí milovat. Nějaká mladší a dominantnější. Takhle ten vzkaz zněl. To s tam bylo navíc. Potom tam chyběla tečka. Ona se ohradila proti slůvku ojet. Místo ojet milovat.
@PetrBk píše:
Smilovat… to je jako slitovat, že jo? Dala mi z lítosti… To nezní dobře
V čem je u Tebe konkrétně problém? Mně připadne, že si v tom panictví snad libuješ, to je takový problém si jít zaš. kat do bor.delu/na privát a tam se otrkat?
Na co pořád čekáš? ![]()
@Klopotkova píše:
V čem je u Tebe konkrétně problém? Mně připadne, že si v tom panictví snad libuješ, to je takový problém si jít zaš. kat do bor.delu/na privát a tam se otrkat?
Na co pořád čekáš?
Jo a tam něco chytne. A vůbec to není ono. Takové to postupné objevování a sblížování. Kdy ona neodolá a ne zrovna penězům nebo nátlaku.
@Božislava píše:
Jo a tam něco chytne. A vůbec to není ono. Takové to postupné objevování a sblížování. Kdy ona neodolá a ne zrovna penězům nebo nátlaku.
na poprvé at to zkusí někde se šprndou v zařízení tomu určenému a pak se může pustit do objevování a poznávání
@Božislava píše:
Boha Jeho…
Promiň, ale píšeš bláboly… ![]()
Nechytne nic, ano, je panic, ale tak snad ví, co je to kondom a ony i ty dámy z privátu nejsou hloupé, aby se nechránily…
Jo, lze si připlatit i za š. uk bez
, ale to je zase jiná věc…
On potřebuje načerpat zkušenosti a pak se může sbližovat, jak je libo… ![]()
@Malaga píše:
na poprvé at to zkusí někde se šprndou v zařízení tomu určenému a pak se může pustit do objevování a poznávání
Ty asi na romantiku moc nejseš.
@Klopotkova píše:
Boha Jeho…Promiň, ale píšeš bláboly…
Nechytne nic, ano, je panic, ale tak snad ví, co je to kondom a ony i ty dámy z privátu nejsou hloupé, aby se nechránily…
On potřebuje načerpat zkušenosti a pak se může sbližovat, jak je libo…
Jo, lze si připlatit i za š. uk bez, ale to je zase jiná věc…
To je velmi intimní věc a zrovna tohle sdílet s kurvou, která smrdí pěti chlapama co obsloužila před ním? A jen tak mimochodem, ty jsi byla na privatě za prostitutem, dřív než s milencem?
@Božislava píše:
Ty asi na romantiku moc nejseš.
naopak jsem romanticky založená…ale tohle je prostě vyjimečná situace…není na co čekat ![]()
romantika to panictví může natáhnout klidně až do šedesátky…a sex je fajn záležitost, tak proč to zbytečně natahovat… ![]()
@Božislava píše:
To je velmi intimní věc a zrovna tohle sdílet s kurvou, která smrdí pěti chlapama co obsloužila před ním? A jen tak mimochodem, ty jsi byla na privatě za prostitutem, dřív než s milencem?
Samozřejmě, že ne, ale já nebyla ve 25ti letech (nevím, kolik dotyčnému je přesně roků) panna.
Já proti privátům vůbec nic nemám a velmi bych uvítala priváty pro ženy, ovšem služba „žena ženě“, za službu „muž ženě“ bych nedala ani korunu, ale to jsem odbočila od tématu… ![]()
@Klopotkova píše:
Samozřejmě, že ne, ale já nebyla ve 25ti letech (nevím, kolik dotyčnému je přesně roků) panna.Já proti privátům vůbec nic nemám a velmi bych uvítala priváty pro ženy, ovšem služba „žena ženě“, za službu „muž ženě“ bych nedala ani korunu, ale to jsem odbočila od tématu…
To, že jsi lesba je tvůj problém.
@Božislava píše:
To, že jsi lesba je tvůj problém.
Lesba nejsem
, naopak, mám velmi kladný vztah k mužům (i sexuálně) ![]()
@Klopotkova píše:
Lesba nejsem, naopak, mám velmi kladný vztah k mužům (i sexuálně)
Tak sama máš privát a tady lovíš kunčofty.
@Božislava píše:
Tak sama máš privát a tady lovíš kunčofty.
S kamarádem jsme si otevřít asi před rokem privát chtěli, ale vím, že by to přítel nevydýchal a konkurence je veliká, takže jsme do toho nešli…, ovšem jako spolumajitelka, pracovat bych tam nemohla, mám už jaksi „po sezóně“ ![]()