Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105378
14.10.17 08:22
@Pesimistaa píše:
hele ja jsem take panic, jeste jsi me ty neojela, :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

To se musí smilovat nějaká mladší a dominantnejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.10.17 10:26

Smilovat… to je jako slitovat, že jo? Dala mi z lítosti… To nezní dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.10.17 10:40
@PetrBk píše:
Smilovat… to je jako slitovat, že jo? Dala mi z lítosti… To nezní dobře :mrgreen:

To se musí milovat. Nějaká mladší a dominantnější. Takhle ten vzkaz zněl. To s tam bylo navíc. Potom tam chyběla tečka. Ona se ohradila proti slůvku ojet. Místo ojet milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.10.17 10:43
@PetrBk píše:
Smilovat… to je jako slitovat, že jo? Dala mi z lítosti… To nezní dobře :mrgreen:

V čem je u Tebe konkrétně problém? Mně připadne, že si v tom panictví snad libuješ, to je takový problém si jít zaš. kat do bor.delu/na privát a tam se otrkat?
Na co pořád čekáš? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7333
14.10.17 10:48
@Klopotkova píše:
V čem je u Tebe konkrétně problém? Mně připadne, že si v tom panictví snad libuješ, to je takový problém si jít zaš. kat do bor.delu/na privát a tam se otrkat?
Na co pořád čekáš? :nevim:

Jo a tam něco chytne. A vůbec to není ono. Takové to postupné objevování a sblížování. Kdy ona neodolá a ne zrovna penězům nebo nátlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.10.17 10:53
@Božislava píše:
Jo a tam něco chytne. A vůbec to není ono. Takové to postupné objevování a sblížování. Kdy ona neodolá a ne zrovna penězům nebo nátlaku.

na poprvé at to zkusí někde se šprndou v zařízení tomu určenému a pak se může pustit do objevování a poznávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.10.17 10:56
@Božislava píše:

Boha Jeho…

Promiň, ale píšeš bláboly… :zed:

Nechytne nic, ano, je panic, ale tak snad ví, co je to kondom a ony i ty dámy z privátu nejsou hloupé, aby se nechránily…
Jo, lze si připlatit i za š. uk bez :pocitac:, ale to je zase jiná věc…

On potřebuje načerpat zkušenosti a pak se může sbližovat, jak je libo… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7333
14.10.17 10:59
@Malaga píše:
na poprvé at to zkusí někde se šprndou v zařízení tomu určenému a pak se může pustit do objevování a poznávání

Ty asi na romantiku moc nejseš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.10.17 11:04
@Klopotkova píše:
Boha Jeho…

Promiň, ale píšeš bláboly… :zed:

Nechytne nic, ano, je panic, ale tak snad ví, co je to kondom a ony i ty dámy z privátu nejsou hloupé, aby se nechránily…
Jo, lze si připlatit i za š. uk bez :pocitac:, ale to je zase jiná věc…

On potřebuje načerpat zkušenosti a pak se může sbližovat, jak je libo… :mavam:

To je velmi intimní věc a zrovna tohle sdílet s kurvou, která smrdí pěti chlapama co obsloužila před ním? A jen tak mimochodem, ty jsi byla na privatě za prostitutem, dřív než s milencem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.10.17 11:09
@Božislava píše:
Ty asi na romantiku moc nejseš.

naopak jsem romanticky založená…ale tohle je prostě vyjimečná situace…není na co čekat ;)
romantika to panictví může natáhnout klidně až do šedesátky…a sex je fajn záležitost, tak proč to zbytečně natahovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.10.17 11:10
@Božislava píše:
To je velmi intimní věc a zrovna tohle sdílet s kurvou, která smrdí pěti chlapama co obsloužila před ním? A jen tak mimochodem, ty jsi byla na privatě za prostitutem, dřív než s milencem?

Samozřejmě, že ne, ale já nebyla ve 25ti letech (nevím, kolik dotyčnému je přesně roků) panna.

Já proti privátům vůbec nic nemám a velmi bych uvítala priváty pro ženy, ovšem služba „žena ženě“, za službu „muž ženě“ bych nedala ani korunu, ale to jsem odbočila od tématu… ;)

• Citovat
  • Upravit
7333
14.10.17 11:16
@Klopotkova píše:
Samozřejmě, že ne, ale já nebyla ve 25ti letech (nevím, kolik dotyčnému je přesně roků) panna.Já proti privátům vůbec nic nemám a velmi bych uvítala priváty pro ženy, ovšem služba „žena ženě“, za službu „muž ženě“ bych nedala ani korunu, ale to jsem odbočila od tématu… ;)

To, že jsi lesba je tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.10.17 11:19
@Božislava píše:
To, že jsi lesba je tvůj problém.

Lesba nejsem ;), naopak, mám velmi kladný vztah k mužům (i sexuálně) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7333
14.10.17 11:22
@Klopotkova píše:
Lesba nejsem ;), naopak, mám velmi kladný vztah k mužům (i sexuálně) :mavam:

Tak sama máš privát a tady lovíš kunčofty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.10.17 11:28
@Božislava píše:
Tak sama máš privát a tady lovíš kunčofty.

S kamarádem jsme si otevřít asi před rokem privát chtěli, ale vím, že by to přítel nevydýchal a konkurence je veliká, takže jsme do toho nešli…, ovšem jako spolumajitelka, pracovat bych tam nemohla, mám už jaksi „po sezóně“ :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky