Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
14.9.17 09:31

@Big boss tak ať vybere nějaký kačky, zavolá a půjdeme spolu do bordelu. Tam mu od toho pomůžou. Naštěstí se to dá vcelku běžně léčit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.9.17 14:33
@samá práce píše:
@Big boss tak ať vybere nějaký kačky, zavolá a půjdeme spolu do bordelu. Tam mu od toho pomůžou. Naštěstí se to dá vcelku běžně léčit. ;)

Jo na to jsem se ho taky ptala, prej nechce, chce toho člověka znát aspoň na přátelské úrovni. Kdybych nebyla šťastně zadaná tak bych ten jeho problém uměla vyřešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.9.17 15:46
@Big boss píše:
Tak se mi minulý týden stala událost o kterou se s Vámi musím podělit.
Máme takový menší sportovní klub, věnující se jednomu specifickému sportovnímu odvětví, je nás asi 6, já jediná holka a starám se především o organizační a finanční záležitosti.
Jeden z členů klubu s sebou přivedl kamaráda že s námi pojede na akci. Byl to chlap, no popravdě něco tak hezkýho jsem už dlouho neviděla a to už jsem viděla ledasco. Chlap jako ze žurnálů, sportovní postava, vysokej, strniště, upravenej účes, hezký oči, úsměv atd…
Vzdělanej s prestžním zaměstnáním, z dobré rodiny, vtipnej, pohodovej. Na první pohled žádná vada, prostě značka ideál. Podotýkám že nic pro mě, protože jsem šťastně zadaná a mám rodinu, ale pohled to byl zkrátka hezkej.
No a tenhle hezoun, typický ideál žen byl panic, ve 33. letech. Proč?…Byl prostě moc hezkej. Jinou vadu jsem na něm během toho víkendu nenašla. Nebyl to mamánek, skrblík, úchyl, ani podivín, prostě normální sympatickej kluk.
Navíc kamarád co jej s sebou přivedl ho zná už dlouho a potvrdil mi že je to opravdu normální kluk a nemá žádnou zásadní charakterovou vadu.
Večer se všichni trošku opili, kromě mě a pana hezouna, tak jsme si povídali bokem od ostatních a normálně se mi s tím svěřil, tak jsme to probírali a závěr byl ten že prostě má smůlu na okolnosti a náhody, které vždy nějakým způsobem přišli a překazili onen záměr přijít o panictví. Další faktor je to že byl opravdu moc hezkej a nejspíš i tohle ženy prostě odradí, prostě si na něj netroufají, on je trochu stydlín a není typ co by sám od sebe balil ženský, navíc s časově i psychicky náročným zaměstnáním s minimální šancí se s někým seznámit v práci nebo při práci.
Na seznamky nechodí, nechce a nedivím se mu. Není to jeho styl, myslím že už to ani moc neřeší a nechává tomu volný průběh.
Tento rozhovor a celý víkend byl pro mě velmi poučný a hodně jsem se dozvěděla.

To je ale hloupá pohádka. :lol: :lol: :lol: To sípš věřím na tu o Karkulce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105425
14.9.17 16:22
@Big boss píše:
Jo na to jsem se ho taky ptala, prej nechce, chce toho člověka znát aspoň na přátelské úrovni. Kdybych nebyla šťastně zadaná tak bych ten jeho problém uměla vyřešit :lol:

Stejná odpověď..všichni odmítají sex bez vztahu a všichni jsou abstinenti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.9.17 18:47

No a pak že jsou panicové jen vadní hnusáci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.9.17 18:58
@Rouzálie píše:
To je ale hloupá pohádka. :lol: :lol: :lol: To sípš věřím na tu o Karkulce. :D

Jo, ono je vlastně pravda že to zní jako pohádka, kdybych s ním nemluvila tak taky nevěřím, ale třeba by se ti líbil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
16.9.17 00:00
@Big boss píše:
Tak se mi minulý týden stala událost o kterou se s Vámi musím podělit.
Máme takový menší sportovní klub, věnující se jednomu specifickému sportovnímu odvětví, je nás asi 6, já jediná holka a starám se především o organizační a finanční záležitosti.
Jeden z členů klubu s sebou přivedl kamaráda že s námi pojede na akci. Byl to chlap, no popravdě něco tak hezkýho jsem už dlouho neviděla a to už jsem viděla ledasco. Chlap jako ze žurnálů, sportovní postava, vysokej, strniště, upravenej účes, hezký oči, úsměv atd…
Vzdělanej s prestžním zaměstnáním, z dobré rodiny, vtipnej, pohodovej. Na první pohled žádná vada, prostě značka ideál. Podotýkám že nic pro mě, protože jsem šťastně zadaná a mám rodinu, ale pohled to byl zkrátka hezkej.
No a tenhle hezoun, typický ideál žen byl panic, ve 33. letech. Proč?…Byl prostě moc hezkej. Jinou vadu jsem na něm během toho víkendu nenašla. Nebyl to mamánek, skrblík, úchyl, ani podivín, prostě normální sympatickej kluk.
Navíc kamarád co jej s sebou přivedl ho zná už dlouho a potvrdil mi že je to opravdu normální kluk a nemá žádnou zásadní charakterovou vadu.
Večer se všichni trošku opili, kromě mě a pana hezouna, tak jsme si povídali bokem od ostatních a normálně se mi s tím svěřil, tak jsme to probírali a závěr byl ten že prostě má smůlu na okolnosti a náhody, které vždy nějakým způsobem přišli a překazili onen záměr přijít o panictví. Další faktor je to že byl opravdu moc hezkej a nejspíš i tohle ženy prostě odradí, prostě si na něj netroufají, on je trochu stydlín a není typ co by sám od sebe balil ženský, navíc s časově i psychicky náročným zaměstnáním s minimální šancí se s někým seznámit v práci nebo při práci.
Na seznamky nechodí, nechce a nedivím se mu. Není to jeho styl, myslím že už to ani moc neřeší a nechává tomu volný průběh.
Tento rozhovor a celý víkend byl pro mě velmi poučný a hodně jsem se dozvěděla.

kecá, na to jsi mu přece nemohla skočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.9.17 19:06
@Arturus píše:
kecá, na to jsi mu přece nemohla skočit :mrgreen:

Ale prosímtě, nejsem žádná dvacetiletá naivka, už jsem cosi viděla. Věřím tomu že s jeho ksichtem je pro většinu žen těžké ho oslovit, věřím tomu že když má práci jakou má tak je sakra těžký si najít čas na seznamování či chození do společnosti, věřím tomu že ne každý chlap chce sex na jednu noc za každou cenu. Věřím tomu že občas je prostě souhra malých blbých náhod zodpovědná za jednu blbou situaci či stav.
Nevím co je na tom k nepochopení. Jen tak ze srandy jsem trošku pátrala a na netu je takovýchto diskusí a případů celkem hodně, čili vyjimka to opravdu nebude, solidní chlap a sám. Paradoxně to většinou opravdu nejsou ošklivci či zoufalci, ale normální chlapi, mnohdy karierně úspěšní a časově velmi vytížení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.17 19:15

Ošklivost je příčina staropanictví

Staří panicové jsou vždy extrémně oškliví. Prostě ošklivost je pravou příčinou staropanictví, znám to, máme starého panice v rodině (proto ten anonym).

• Citovat
  • Upravit
105425
17.9.17 19:31
@Big boss píše:
Ale prosímtě, nejsem žádná dvacetiletá naivka, už jsem cosi viděla. Věřím tomu že s jeho ksichtem je pro většinu žen těžké ho oslovit, věřím tomu že když má práci jakou má tak je sakra těžký si najít čas na seznamování či chození do společnosti, věřím tomu že ne každý chlap chce sex na jednu noc za každou cenu. Věřím tomu že občas je prostě souhra malých blbých náhod zodpovědná za jednu blbou situaci či stav.
Nevím co je na tom k nepochopení. Jen tak ze srandy jsem trošku pátrala a na netu je takovýchto diskusí a případů celkem hodně, čili vyjimka to opravdu nebude, solidní chlap a sám. Paradoxně to většinou opravdu nejsou ošklivci či zoufalci, ale normální chlapi, mnohdy karierně úspěšní a časově velmi vytížení.

může být..ale co s tím…samo to k nim nepřilítne… i když znám jednoho, co fakt čeká, že ho nějaká sama sbalí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.9.17 19:36
@Venetia píše:
může být..ale co s tím…samo to k nim nepřilítne… i když znám jednoho, co fakt čeká, že ho nějaká sama sbalí

No to je fakt, ale tenhle je typ co si opravdu může vybírat, ovšem už ve věku kdy si každá myslí že bude minimálně ženatej, nebo i se závazky. Nevím jestli čeká že to k němu přijde samo, zase tolik ho neznám. Uvidím, příští týden máme další akci, tak jestli přijde zase ho vyspovídám a beru s sebou i pěknou svobodnou kamarádku, tak třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105425
17.9.17 19:38
@Big boss píše:
No to je fakt, ale tenhle je typ co si opravdu může vybírat, ovšem už ve věku kdy si každá myslí že bude minimálně ženatej, nebo i se závazky. Nevím jestli čeká že to k němu přijde samo, zase tolik ho neznám. Uvidím, příští týden máme další akci, tak jestli přijde zase ho vyspovídám a beru s sebou i pěknou svobodnou kamarádku, tak třeba…

at si dá taky skleničku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
17.9.17 20:57

Pokud je někdo panic po 40ti, tak to asi nebude normální chlap. Nebo je 4procentní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.9.17 21:32
@Big boss píše:
No to je fakt, ale tenhle je typ co si opravdu může vybírat, ovšem už ve věku kdy si každá myslí že bude minimálně ženatej, nebo i se závazky. Nevím jestli čeká že to k němu přijde samo, zase tolik ho neznám. Uvidím, příští týden máme další akci, tak jestli přijde zase ho vyspovídám a beru s sebou i pěknou svobodnou kamarádku, tak třeba…

Taky panu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.9.17 21:39
@pocestny píše:
Taky panu…?

Nene, ta by ho právě vyškolila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit