Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
7.9.17 20:59

To není na potkání. Když přijde na tohle téma, tak si prostě na nic nehraju. Navíc už mi není 15 abych si pamatoval, kde jsem co kváknul a prokec se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
7.9.17 22:47
@PetrBk píše:
No že jsem panic, se o mě v kolektivu ví a že by se na mě stály fronty se říct teda opravdu nedá :mrgreen: Kámoška? No to je pro mě taky docela cizí slovo.

U mě by chlap, co o svém panictví povídá okolo, se okamžitě zaškatulkoval do škatulky- ten divnej. A to ne pro to panictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
7.9.17 23:17
@drewlet píše: jenže chlapi mají nejraději zmalované nány, to nevíš ;)

aha, takze ja nejsem chlap. kdyz se na sebe podivam, zenska nejsem, tak co tedy vlastne jsem, kdyz me vubec netahnou zmalovany nany, dosud jsme si myslel, ze jsme normalni chlap. a;e asi ne
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
7.9.17 23:25
@Anonymní píše: Neee, to jsem blbě napsala. Myslela jsem prioritu takovou tu, že nežiju pohlcená divným koníčkem spaní v rakvi nebo něco takového podivného, co by mohlo potenciálního nápadníka odradit :lol:.

uz jsi toho o sobe napsala dost a dost, takz euz jen posli foto, treba na SZ, treba neco napovi a muzeme se dat dohromady
:kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.9.17 23:40

@Pesimistaa to nevis ze te provokuje :lol: Vetsina normalnich chlapu nema rada zmalovany nany :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
8.9.17 00:02
@brumdinka píše:
@Pesimistaa to nevis ze te provokuje :lol: Vetsina normalnich chlapu nema rada zmalovany nany :andel:

vetsina je sice rada asi nema, ale dost se jich na to chyta, i kdyz asi spise, ze to vypada lacine, bez namahy :D :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
8.9.17 06:58

Panic není chlap

@Pesimistaa píše:
aha, takze ja nejsem chlap. kdyz se na sebe podivam, zenska nejsem, tak co tedy vlastne jsem :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Psal jsi, že jsi panic. Přece panic není chlap, to se naprosto vylučuje. Odjakživa se říká, že z chlap se stane chlapem až po tom, co má styk se ženou. Mimochodem, panictví všichni (ženy i muži) z Tebe vycítí na kilometry daleko, to se nedá nijak zamaskovat, takže mi určitě potvrdíš, že Tě nikdo ani jako chlapa nevnímá. Nebo snad ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.9.17 07:05

@Rouzálie Jseš trošku mimo, pleteš si Pesimistu s někým úplně jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
8.9.17 07:07
@Gnaar píše:
@Rouzálie Jseš trošku mimo, pleteš si Pesimistu s někým úplně jiným

Nechce se mi hledat všechny Pesimistovy příspěvky, ale mám pocit, že tady taky psal, že je panic. Jestli jsem se v tom neztratila, tak tady o sobě tři jedinci prohlašují, že jsou panicové. Je tady úplně přepanicováno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.9.17 07:20

@Pesimistaa fakt, panic? To je nějaká blbost, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.9.17 07:54

@PetrBk tak hledáním kamarádek bych na Tvém místě asi začala. A Tinder, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.9.17 18:42

Panictví se dá vycítit? wow :mrgreen: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
8.9.17 18:49
@PetrBk píše:
Panictví se dá vycítit? wow :mrgreen: :?

Ver tomu, ze da. Sice to neni na 100%, ale zensky na to nos docela maji.

Jak uz jsem rikal: stigma to JE a koukej s tim neco delat. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.9.17 19:33

Tak to je hustý 8o Takže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný :mrgreen: Takže už stejně nemám jinou možnost než ten privát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
8.9.17 19:41
@PetrBk píše:
Tak to je hustý 8o Takže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný :mrgreen: Takže už stejně nemám jinou možnost než ten privát.

Moznosti je vzdycky vice, hlavne se nicemu neuzavirat a rozjizdet to na vsech frontach! Sportovni terminologii: musis jit tomu stesticku trochu naproti! Tematicke zajezdy, seznamovaci vecirky, trochu zaparit, dovolena v cizine…atd., atd., atd., atd.,

Ono na druhou stranu umim si predstavit, ze se najdou i „cougars“, neboli kuguari, neboli pumy, neboli zrale zeny pasouci po zajickach, ktere by panice zaucily rady. Cili ona to nemusi byt nutne nevyhoda, ze na tebe poznaji, ze jsi nedotcen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí