Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrBk píše:
Tak to je hustýTakže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný
Takže už stejně nemám jinou možnost než ten privát.
Blbost, když to nebudeš vytrubovat do světa, nikdo to nepozná.
@PetrBk píše: Panictví se dá vycítit? wow![]()
panictvi se asi, bez nejakeho primeho kontaktu, neda primo vycitit,
ale souhlasim s nazory odborniku, kteri tvrdi, ze sexualne aktivni lide proste pritahuji pozornost dalsich potencialnich protejsku,
tohle mohu potvrdit sam z vlastni zkusenosti, v obdobich, kdy jsem silne aktivni mam pocit, ze je snadne zaflirtovat a vyvolat zajem zenske, temer kterekoli, a opacne, zeny nejevi zajem v obdobich jakehosi meho poklidu,
takze bych to poopravil, lze vycitit sexualne aktivni jedince, muze zenami a zeny muzi, coz muze byt, dle meho, obcas mylne zamenovano za schopnost rozpoznat panice, nebot o nej, logicky, jalko sexualne neaktivniho, zadna zena asi nezavadi, proto ma problem se jaksi „nalodit“ na tu spravne rozjetou jachtu neresti,
neco, z meho pohledu, jako by se dalsi zeny chtely zaradit do meho maleho haremu, j3enze Mohamed mi povoluje jen ctyri, pry bych na vic nestacil
![]()
@PetrBk píše: Tak to je hustýTakže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný
podivej, ty mas problem proste normalne a prirozene se bavit se zanskou, aniz by se ti hlavou nehonily pitomosti,
bav se se zanskou, jako by na nicem nezalezelo az do maxima svych moznosti, pokud se NEbudes VYHYBAT konverzaci tak rychle zjistis, ze s kazdou dalsi oslovenou jsi se dostal v konverzaci dal nez s tou predchozi, a tak se postupne, velmi rychle, kdyz nebudes myslet na svoje komplexy dostanes do faze, ze uz ti nezbude nic jineho, nez divcinu prevest z polohy vertikalni do polohy horizontalni a… ( nemohu napsat, jinak by me opet cudne adminky zablokovaly, jako minule)
mam pocit, ze ve tve kuzi jsme byl tak nekdy v 15, kdy jsme koukal s vykulenyma ocima a bouli na kalhotech a nevedel co rici a tak prisel o jasne prilezitosti s nekterymi nadhernymi zenskymi
![]()
@PetrBk píše: Tak to je hustýTakže jsem momentálně něco jako chodící zoufalec. Výborný
a jeste jedna dulezita poznamka z mych zkusenosti, nejvybiravejsi zenske jsou takove ty „buchty“ po kterych nic neni a ani krasy a ani rozumu moc nepobraly, takze se nedej odradit tim, ze narazis na krasnou zenskou, ver, ze paradoxne u takove budes mit mozna vetsi snace, nez u nejake ktera toho v mnoha smerech zhury moc nepobrala
@PetrBk Hochu, Ty se ještě tak r…š, že jednou budeš vzpomínat na časy, kdy jsi byl panicem a měl jsi ho v klidu.
@Klopotkova píše:
@PetrBk Hochu, Ty se ještě tak r…š, že jednou budeš vzpomínat na časy, kdy jsi byl panicem a měl jsi ho v klidu.![]()
![]()
Tak panic ho právě nemá v klidu, ale v ruce?
Ten teprve klid hledá…
@Gnaar píše:
Tak panic ho právě nemá v klidu, ale v ruce?Ten teprve klid hledá…
Teď ještě jo, ale za pár roků/měsíců/dnů bude vše jinak…
@Klopotkova píše:
Teď ještě jo, ale za pár roků/měsíců/dnů bude vše jinak…
To jedině, že by se tady někdo obětoval a zaškolil ho ![]()
@Klopotkova píše:Já ne, já jsem na starší pány.
Já taky na mladší nejsem ![]()
Já mám doma o dva roky staršího tj 37 a jinak jsem na o generaci starší pány ![]()
@Gnaar píše:
Fuj, je to tady samá gerontofilka?
mám oblíbený věk pánů 45 - 50 ![]()
@PetrBk Ahoj, co pořád řešíš? Tak jsi panic, no a?

Proč z toho děláš takovou vědu? Jdi do night clubu, 3× - 5× si zaplatíš ženskou a třeba budeš zkušenější než všichni muži na tomto fóru dohromady.
Ono si s těmi společnicemi i pokecáš, jak známo, jsou to někdy i dobré psycholožky a trochu se otrkáš, osmělíš.
Potom vyrazíš na lov a půjde to jako po drátkách /nějaké diskotéky, klidně i s mladšími kluky/, věř tomu, že za rok touto dobou, schválně si pamatuj to magické datum 8.9.2018 už budeš ve vztahu s dívkou a budeš mít hodně odsouloženo.
Spolužačce je 35 let, nikdy neměla vztah, nikdy neměla sex, není lesbička, jeden kluk o ni sice kdysi zájem projevil, ona tomu vztahu dala šanci, ale nakonec k ničemu nedošlo(nechtěla) a je to normální sebevědomá ženská, jen prostě neřeší a nechce muže. Myslíš, že se jí někdo směje? Vůbec.
Vím, Ty jsi jiný typ, dívku a sex chceš, hlavu vzhůru, navštiv pár night clubů a budeš prvotřídní hvězda.
Hodně štěstí