Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brisco no nic proti ale to zrovna neni ten spravnej pripad tihle ojedou vsechno co se hejba ![]()
@Cosmopol teda frajere tohle bylo fakt hnusny to sis moh odpustit..
@brumdinka píše:
@brisco no nic proti ale to zrovna neni ten spravnej pripad tihle ojedou vsechno co se hejba
A? Jako správný pripad čeho? Nerozumím…
A kdyz se nenecháš, tak neojedou ![]()
@brumdinka píše:
To melo bejt priklad k tomu cos psala..
Furt ti nerozumím. Jestli chce slečna získat trochu praxe, proč by nemohla natrénovat někde u moře? Teda za dodržení určitých pravidel, ze ![]()
@Anonymní píše:
Nerozmluví, to je ten problém. Když můžou, odejdou. Když nemůžou, mlčí. Jednou jsem jela hodinu MHD s kamarádem a schválně jsem mlčela, protože jsem si přesně říkala, že třeba mluvím hodně. No a on mlčel taky. Celou dobu.Nejvíc mě dostalo, když jsem s jedním známým byla na pracovní akci, všichni jsme se bavili se všema, i se ke mně nakláněl a říkal mi nějaké vtípky a podobně. A my dva měli stejnou trasu domů. Sedla jsem si na volné místo a on si stoupl úplně někam jinam a díval se na druhou stranu
![]()
![]()
. A druhý den mezi lidma jak kdyby nic
.
Nesmrdí ti třeba z pusy? ![]()
@Anonymní píše:
Nesmrdí ti třeba z pusy?
Proč se pod své moudro nepodepíšeš? ![]()
Ve vzhledu to není. Nejsem miss světa, ale mám známé a kamarádky, které jsou fakt hodně ošklivé a taky si někoho našly. Jsem takový průměr, dala bych si hodnocení od 1 do 10 asi tak 4
.
Z pusy mi nesmrdí, ani potem nesmrdím, to by se se mnou nechtěl ve dvou bavit přece nikdo. Nebo ve skupince flirtovat, naklánět se atd. a odcházet jenom když jsme dva. Blbka taky nejsem, to fakt ne, ale ano - vzbuzuju zřejmě ten dojem. To je jediné, co mě napadá.
Ptala jsem se i pár lidí a vždy mi řekli, že ne, že v pohodě, že se o sebe starám, že nesmrdím ani nic, že jsem vtipná. Kamarádky nevidí problém nikde. Jeden kamarád naznačil: „Já vím, že jsi jiná, než si myslí ostatní. Že jsi jiná než působíš.“ Ale víc to nerozvedl (pak už jsme museli jít, takže nebyl čas se ptát dál).
Zapíchat si nechci. O to tu nejde. Když jdu na nějakou diskotéku jednou za sto let, tak se tam nějakej kluk vždycky na mě lepí. Ale tohle nechci.
Když jsem byla na dovolené, tak se tam na mě taky sem tam přilepí nějaký arab nebo černoch, ale na to koule moc nemám. Jak píšu, o píchání mi nejde. Nemám na to náturu na nějaké jednorázovky s cizíma chlapama. Neříkám, že chci jenom někoho na svatbu a šťastní až do smrti, ale s nějakým týpkem, kterýho jsem nikdy předtím neviděla, to bych fakt neriskovala.
@Emimin7 píše:
A co sebevědomí, máš?
O dost vyšší než dřív, ale jako jo, mohlo by to být lepší. Ale přece tím to taky nemůže být, když si taky každá nesebevědomá zlomená ženská tady najde chlapa. Též mám kamarádku, která má sebevědomí fakt nula nula nic a NIKDY nebyla sama už snad od 15 let. Ale jako… možná je pravda, že mám moc vysoké nároky. Že by mě bral nějaký starší chlap, který o sebe nepečuje, a hledá nesebevědomou holku, co není až tak hezká, aby na ni žárlil, ale ani tak ošklivá, aby se mu hnusila, hlavně aby ho obdivovala, jak je nejlepší. Je pravda, že se bavím víc s kluky, kteří jsou v mé věkové kategorii, myjí se, pracují a nejsou to tzv. burani. A je pravda, že ta nesebevědomá kamarádka, co nemá o chlapy nouze, tak chodí se samýma těžkýma případama.
@Anonymní píše:
O dost vyšší než dřív, ale jako jo, mohlo by to být lepší. Ale přece tím to taky nemůže být, když si taky každá nesebevědomá zlomená ženská tady najde chlapa. Též mám kamarádku, která má sebevědomí fakt nula nula nic a NIKDY nebyla sama už snad od 15 let. Ale jako… možná je pravda, že mám moc vysoké nároky. Že by mě bral nějaký starší chlap, který o sebe nepečuje, a hledá nesebevědomou holku, co není až tak hezká, aby na ni žárlil, ale ani tak ošklivá, aby se mu hnusila, hlavně aby ho obdivovala, jak je nejlepší. Je pravda, že se bavím víc s kluky, kteří jsou v mé věkové kategorii, myjí se, pracují a nejsou to tzv. burani. A je pravda, že ta nesebevědomá kamarádka, co nemá o chlapy nouze, tak chodí se samýma těžkýma případama.
A nejseš jen na šampony? nebo na chlapy těžce mimo svou ligu?
Oblékáš se obdobně, jako tvoje atraktivní kamarádky? Kolik vážíš a měříš?
Máš čistou pleť, zuby pěkné?
Anonymni 27 a Petrbk nechcete si domluvit schuzku? Podle psaného projevu byste si mohli rozumět.
A věkově je to ideální. Anonymko, napiš mu soukromou zprávu! ![]()
Pardon, chtěl jsem se zeptat na sebevědomí při těch setkáních, hovorech. Např. někteří se za každou větou z nervozity smějí jak tidýtus a já jsem z toho pak sám nervózní.
U některých holek je ale naopak nervozita hezká.
Jo a z vlastní zkušenosti vím, že když je menší sebevědomí, nemusí to seznámení s chlapama až tak překážet. Stačí umět udeřit na tu správnou chlapskou notu, a chovat se žensky.
@jankajj píše:Čistou pleť ano, pečuju o sebe. Zuby si čistím, ale nejsou úplně rovné, ale extra křivé, shnilé atd. je taky nemám. Prostě průměr. Ano, mám nadváhu, ale všechno je to v zadku a prsách, pas mám normální. V obličeji jsem spíš hubená (žádná dvojitá brada). Tělo nějak typu Ashley Graham (až na ty super drahé hadry
A nejseš jen na šampony? nebo na chlapy těžce mimo svou ligu?
Oblékáš se obdobně, jako tvoje atraktivní kamarádky? Kolik vážíš a měříš?
Máš čistou pleť, zuby pěkné?