Panic po 40ce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15055
6.9.17 21:14
@LLump píše:
Tak mu řekni: „hele, nechtěl by sis zapíchat?“. S tim máš větší šanci než s blbým filmem…Příspěvek upraven 06.09.17 v 21:11
:lol: no při jejím štěstí na chlapy by ji tak píchnul leda prstem do oka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 21:14

S tím nemluvením mi to připomíná situaci, kdy jsem byl dělat fotky s jednou slečnou (nejednalo se o rande). Navázat s ní rozhovor na nějaké téma, byl pro mě nadlidský úkol. Byla extrémně nekomunikativní. Ale nutno přiznat, že při druhé schůzce se dokázala i usmát. :palec:
Přitom s jinými jsem si pokecal naprosto v pohodě. Zkrátka někdo má chuť se podělit o svoje zážitky, názory, plány… Jiný pro změnu ne a nebo nic z toho nemá a tak mlčí.
Přijde mi proto logické, když někde s někým jsem, tak že s ním komunikuji. Tím nemyslím bez přestávky :D A samozřejmě je skutečně osvěžující, když je to dialog a ne dva monology :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.17 21:17
@Kfětoslava píše:
Nevím, jestli to tu padlo, ale seznamky jsi zkoušela? Jinak znám lidi i obézní a bez charisma a jsou zadaní, někdy nejde úplně vysvětlit, v čem je vlastně problém, že člověk nemůže najít k sobě tu správnou půlku. Tohle mi šlo třeba vždy samo. Od nějakých 16 se pořád průběžně kolem mě někdo motal a nikdy jsem nebyla dlouhodobě sama, pouze, když to bylo mé vlastní rozhodnutí. Často jsem nápadníky i odháněla. Ale zase třeba nemám mi to nejde v jiné životní oblasti, on má asi každý něco. Znám jednoho profesora z VŠ, kterého, kdybyste potkali v civilu, tak mu dáte korunu. Hnusné šusťáky, ledvinka, nepadnoucí triko. A je to vzdělaný inteligentní člověk. Jestli je ale ženatý, nevím. :)

Kdysi jsem se někde registrovala, ale odpovídali samí úchyláci :roll: . Hooodně dávno, ještě když mi bylo nějak 17, tak jsem se na snad ještě Líbímseti seznámila s jedním klukem. Nikdy jsme se osobně nesetkali, ale tak dva roky jsme si psali, a byli jsme docela dobří kamarádi. Ale nic víc.

@LLump píše:
Tak mu řekni: „hele, nechtěl by sis zapíchat?“. S tim máš větší šanci než s blbým filmem…Příspěvek upraven 06.09.17 v 21:11

No, ale co když nechci já? :D Jenom si povídat :D.

@Anonymní píše:
S tím nemluvením mi to připomíná situaci, kdy jsem byl dělat fotky s jednou slečnou (nejednalo se o rande). Navázat s ní rozhovor na nějaké téma, byl pro mě nadlidský úkol. Byla extrémně nekomunikativní. Ale nutno přiznat, že při druhé schůzce se dokázala i usmát. :palec:
Přitom s jinými jsem si pokecal naprosto v pohodě. Zkrátka někdo má chuť se podělit o svoje zážitky, názory, plány… Jiný pro změnu ne a nebo nic z toho nemá a tak mlčí.
Přijde mi proto logické, když někde s někým jsem, tak že s ním komunikuji. Tím nemyslím bez přestávky :D A samozřejmě je skutečně osvěžující, když je to dialog a ne dva monology :D

Asi tak. Akorát u mě ti nekomunikující jsou nekomunikující jenom se mnou, ale s ostatníma ne :lol:.

• Citovat
  • Upravit
15055
6.9.17 21:18
@Anonymní píše:
Přijde mi proto logické, když někde s někým jsem, tak že s ním komunikuji. Tím nemyslím bez přestávky :D A samozřejmě je skutečně osvěžující, když je to dialog a ne dva monology :D

To taky nechápu. J8 ráda mluvím a je pro mě trest, když někdo mlčí a odměřeně vejrá. Jednou jsem zaskakovala v jednom kanclu, kde kolegyně za 8h nepromluvila. A když jsem něco řekla já, tak ona hmm. I když to byla práce v pohodě, asi bych si hodila do roka mašli, tam zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
6.9.17 21:20

No ale na seznamkách nejsou samí úchyláci, šla bych do toho. Myslím, že je docela dobré Štěstí. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.9.17 21:23
@Anonymní píše:
Asi tak. Akorát u mě ti nekomunikující jsou nekomunikující jenom se mnou, ale s ostatníma ne :lol:.

A nemůže to být tím, že se Tě bojí nebo jsou z Tebe tak nervní, že se nevzmůžou na slovo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.9.17 21:24
@Kfětoslava píše: :lol: no při jejím štěstí na chlapy by ji tak píchnul leda prstem do oka

Nechte toho :mrgreen:

Anonymni 27 neni zadnej vek me je o 10 vic a leti na me kluci tvyho veku a mysli si ze sem stejne stara :) o veku to fakt neni to je jenom cislo..me prijdes ze se furt do neceho stylizujes :nevim: Vykasli se na to bud sama sebou..usmivej se..ja se smeju furt a nerozlisuju vekovy kategorie :) a na otazku nevim to zalezi dle situace co byla prvotni otazka kdyz pak zaznelo nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.9.17 21:26
@Anonymní píše:
No dobře a když jsi s kamarády na pivu a všichni, kromě nějaké tvé kámošky, odejdou na chvíli pryč, a ona řekne „Tak co, už jsi byl v kině na tom filmu? Jdeme zítra s ostatníma.“ Tak ty mlčíš? Nebo řekneš „Hm?“ Dyť to není šachová otázka, ale úplně normální dotaz, který nic neznamená :D. A ano, když ten dotyčný neodpoví, nebo odpoví to „hm“, tak to je chvíle, kdy začnu být nervózní (protože si v hlavě říkám: „A jéje, je to tady. Tak schválně jestli uteče nebo počká než se ostatní vrátí.“).

Ou, to zni, ze se s tebou dotycny jednoduse nechce bavit, at uz reknes cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 21:28
@Emimin7 píše:
Ou, to zni, ze se s tebou dotycny jednoduse nechce bavit, at uz reknes cokoli.

Přesně tak.

@brumdinka píše:
Nechte toho :mrgreen:Anonymni 27 neni zadnej vek me je o 10 vic a leti na me kluci tvyho veku a mysli si ze sem stejne stara :) o veku to fakt neni to je jenom cislo..me prijdes ze se furt do neceho stylizujes :nevim: Vykasli se na to bud sama sebou..usmivej se..ja se smeju furt a nerozlisuju vekovy kategorie :) a na otazku nevim to zalezi dle situace co byla prvotni otazka kdyz pak zaznelo nevim..

Jsem povahou vtipálek (když odpadne ten introvert :mrgreen: ). Takže se směju ráda a často (ale nechrochtám, aby zase někdo nevypíchl divný smích, co odrazuje :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
9371
6.9.17 21:35

Rekl bych, ze jsem byl takovy asi do puberty a pak jsem to uplne otocil. Dneska se prave o nic nesnazim a prijde mi, ze se se mnou lidi chteji bavit mnohem vic nez tenkrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 22:26
@pohledzdruhestrany píše:
Nevím jak ona mluví, ale ty jako blbka píšeš.

Jj díky za upozornění pohlede, každej krom tebe ten příspěvek pochopil :lol: i anonymka které se to týká a dokonce se ani neurazila.

• Citovat
  • Upravit
3596
6.9.17 22:30

Tak to tady čtu a v podstatě všechno už padlo, anonymko napadá mě snad jen, nemáš nějak problém? Myslím třeba zápach z úst, pot, nebo zkrátka něco co by mohlo vadit lidem když s tebou mluví? Anebo nepomluvil tě někdo nějak ošklivě a kamarádi a známí si to mezi sebou řekli? Lidi jsou divní, znala jsem holku co byla celkem fajn, nebyla hloupá, ve společnosti ok, ale samostatně ve dvou se opravdu chovala divně, byla křečovitá a nepřirozená, nikomu nebylo v její společnosti příjemně.
Jinak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
6.9.17 22:37
@Anonymní píše:
Jsem povahou vtipálek (když odpadne ten introvert :mrgreen: ). Takže se směju ráda a často (ale nechrochtám, aby zase někdo nevypíchl divný smích, co odrazuje :mrgreen: )

Hele anonymko a jak jsi na tom v cizině?
Jak jsem psala, tak po mě teda chlapi taky moc nejdou, ale jak člověk odjede na jih k moři, tak je to úplně jiný svět. Než jsem potkala manžela, tak jsem jezdila s kámoškou a to jsme to nestačily odhánět ;). Italové, Řekové…měla jsem i nápadníka z Izraele, ten byl teda hodně neodbytnej :oops:. Všechno mladí, pěkní kluci, minimálně na zvednutí sebevědomí je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
7.9.17 01:59

Pro tu anonymni 27, co se s ni nechce nikdo bavit:
My ti tu neporadime, ale ver tomu, ze v tom je neco uplne jednoduchyho. Sorry, ale bud jsi extremne oskliva, nebo neco v tom smyslu, jak uz tu nekdo psal (zapach z ust, pot), nebo jsi proste proste blbka. Proste s tebou nechce NIKDO ZA ZADNOU CENU NIC MIT! To neni normalni.

Jeste bych zkusil to s tim zapichanim si, jak psal LLump. A pokud mozno rekni to vsem kamoskam, aby to nenapadne rozsirili - slecna XY (ty) si nutne potrebuje zapichat! Pokud neklapne ani to, je to jasny: nikdy si o tebe nechce oprit ani starou esku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
7.9.17 02:08
@Cosmopol píše:
Pro tu anonymni 27, co se s ni nechce nikdo bavit:
My ti tu neporadime, ale ver tomu, ze v tom je neco uplne jednoduchyho. Sorry, ale bud jsi extremne oskliva, nebo neco v tom smyslu, jak uz tu nekdo psal (zapach z ust, pot), nebo jsi proste proste blbka. Proste s tebou nechce NIKDO ZA ZADNOU CENU NIC MIT! To neni normalni.Jeste bych zkusil to s tim zapichanim si, jak psal LLump. A pokud mozno rekni to vsem kamoskam, aby to nenapadne rozsirili - slecna XY (ty) si nutne potrebuje zapichat! Pokud neklapne ani to, je to jasny: nikdy si o tebe nechce oprit ani starou esku.

ty dokazes potesit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria