Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8282
19.9.17 21:40
@Venetia píše: Stejná odpověď..všichni odmítají sex bez vztahu a všichni jsou abstinenti

nejlepsi je zacit vztah rovnou v posteli, alespon pak neni zadne zklamani, ze je to panic ci jina nedostaecnost
PS. vyzkouseno, osvedcilo se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
19.9.17 21:42
@Johnny7 píše: Pokud je někdo panic po 40ti, tak to asi nebude normální chlap. Nebo je 4procentní

o te nenormalnosti 100% souhlas,
to podeztreni na bukvici nutne nemusi byt opravnene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
19.9.17 21:43
@Venetia píše: může být..ale co s tím…samo to k nim nepřilítne… i když znám jednoho, co fakt čeká, že ho nějaká sama sbalí

a rtusis ty vubec, jak je to krasne, nechat se sbalit krasnou zenskou,
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
tohle zenska nemuze nikdy pochopit :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
19.9.17 21:45
@Anonymní píše:
Staří panicové jsou vždy extrémně oškliví. Prostě ošklivost je pravou příčinou staropanictví, znám to, máme starého panice v rodině (proto ten anonym).

a to byl seredny i v mladi nebo casem zchatral diky nedostatecne peci o telesnou schranku a o dusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105451
19.9.17 21:49
@Pesimistaa píše:
nejlepsi je zacit vztah rovnou v posteli, alespon pak neni zadne zklamani, ze je to panic ci jina nedostaecnost
PS. vyzkouseno, osvedcilo se :mavam:

U mne též, ale moc pochopení se nedočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
19.9.17 21:50
@Kfětoslava píše: Tys musel být asi často měněný za lepší, že? A asi ti z toho hráblo.

vis on je tu maly problem, prave ty prelezave „opicky“ maji na chlapy nejvetsi pozadvky na svoji vyjimecnost, coz v kontextu jejich vlastni promiskuity, coz je jediny spravny nazev pro jejich chovani, pokud nepouziji jine, mnohem prilehavejsi slovo, za ktere bych sel rovnou opet do banu, pusobi dost absurdne,
ono to neni o meneni,. ale o tom, ze pak jako zenske plemeno mate jako celek povest spise… (nelze primo napsat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105451
19.9.17 21:52
@Pesimistaa píše:
a rtusis ty vubec, jak je to krasne, nechat se sbalit krasnou zenskou, :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
tohle zenska nemuze nikdy pochopit :mavam: :mavam: :mavam:

Tak těžko, nejsem chlap…A čemu se říká sbalit…třeba jsem taky někoho sbalila, jen si toho nejsem vedoma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
19.9.17 21:52
@Venetia píše: U mne též, ale moc pochopení se nedočkáme

proc mys;lis, ze ne, u stejne ladenych protejsku neni problem, tedy alespon jsme nezaznamenal, samozrejme, puritanska pavlac to vidi jinak
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
19.9.17 23:23
@Venetia píše: U mne též, ale moc pochopení se nedočkáme

hlavne, ze to chape spravne ten, kdo je s tebou nebo se mnou v te spolecne posteli, ti ostatni nam prece mohou byt ukradeni, at si zavidi
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
20.9.17 05:40

A co je špatného na tom, že se někdo s někým hned vychrápe? OMG jak já takovejm lidem závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.9.17 11:45
@Big boss píše:
Ale prosímtě, nejsem žádná dvacetiletá naivka, už jsem cosi viděla. Věřím tomu že s jeho ksichtem je pro většinu žen těžké ho oslovit, věřím tomu že když má práci jakou má tak je sakra těžký si najít čas na seznamování či chození do společnosti, věřím tomu že ne každý chlap chce sex na jednu noc za každou cenu. Věřím tomu že občas je prostě souhra malých blbých náhod zodpovědná za jednu blbou situaci či stav.
Nevím co je na tom k nepochopení. Jen tak ze srandy jsem trošku pátrala a na netu je takovýchto diskusí a případů celkem hodně, čili vyjimka to opravdu nebude, solidní chlap a sám. Paradoxně to většinou opravdu nejsou ošklivci či zoufalci, ale normální chlapi, mnohdy karierně úspěšní a časově velmi vytížení.

no dobře, ale to všechno cos napsala neznamená, že tam není jinej problém, proč to tak je, kterej ty nevidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
21.9.17 00:44
@brumdinka píše: no dobře, ale to všechno cos napsala neznamená, že tam není jinej problém, proč to tak je, kterej ty nevidíš :kytka:

pravdu mas, jsou lide, kteri maji na prvni pohled vsechna NEJ NEJ a pritom kdyz jsi s nimi nemas pocit, ze s nimi chces byt vice nez je nutno, tyhle pocity se tezko prevadeji do slov a jeste hure do psaneho textu, proste z toho cloveka neco vyzaruje nebo mu naopak neco chybi, aby byl plne sy, paticky nebo pro pripadne partnery/partnerky pritazlivy,
u jinych proste hned preskoci ta prislovecna „jiskra“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.9.17 10:39

@Pesimistaa jj a nekdy ani ta jiskra nevydrzi…resp.zas to skonci jen u toho sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.9.17 18:36

Vždyť není nic hezčího, když to mezi těma dvěma blafne. Byť jen na tu chvilku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105451
21.9.17 18:42
@PetrBk píše:
Vždyť není nic hezčího, když to mezi těma dvěma blafne. Byť jen na tu chvilku :hug:

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria