Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
10.9.17 09:55
@free333 píše:
A pozvals ji aspoň na kafe?
Třeba by nebyla proti :nevim:

No nepozval, protože by mi bylo jasný, jak by to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
11.9.17 09:06
@Pesimistaa píše:
gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: to je vydrz, tohle obvykle zenska tak dlouho nevydrzi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug:

No jo, my máme ještě relativně malé děti, jak pozoruji kolem, často se to rozsype, když děti odrostou, kolem té padesátky. Jistého není nikdy nic. U nás je to dost založené na tom, že se o sebe vzájemně staráme a máme se rádi, pořád si myslím, že je skvělej. Dnes ráno třeba vypravil zdravé děti, ani mne nevzbudil (ponocovala jsem s nemocnou). To je pak asi nejlepší afrodisiakum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.9.17 21:05
@Pesimistaa píše:
gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: to je vydrz, tohle obvykle zenska tak dlouho nevydrzi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug:

prosim te jak to nevydrzi..ja do rozchodu s manzelem mu byla taky verna 18,let..to az potom sem si strihla jinyho chlapa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
11.9.17 21:34

Ja nestacim koukat: tady se to jen hemzi poctivejma, cestnejma, cudnejma, spravedlivejma a vubec v kazdem ohledu super zenama, ktere nevahaji prispet dobre minenou radou, a nakonec se ukaze, ze 95% z nich je rozvedenejch.

A ja, dloooooouha leta zenat se svou prvni manzelkou jsem za toho nejvetsiho vyvrhela, kterej (slovy jedne ze zdejsich Anicek) „uz nikam hloubeji klesnout nemuze“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.9.17 21:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105442
11.9.17 21:37
@Cosmopol píše:
Ja nestacim koukat: tady se to jen hemzi poctivejma, cestnejma, cudnejma, spravedlivejma a vubec v kazdem ohledu super zenama, ktere nevahaji prispet dobre minenou radou, a nakonec se ukaze, ze 95% z nich je rozvedenejch.A ja, dloooooouha leta zenat se svou prvni manzelkou jsem za toho nejvetsiho vyvrhela, kterej (slovy jedne ze zdejsich Anicek) „uz nikam hloubeji klesnout nemuze“.

tak cestny clovek nejdrive ukonci jedno nez skoci do dalsiho..neni to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
11.9.17 21:42
@Venetia píše:
tak cestny clovek nejdrive ukonci jedno nez skoci do dalsiho..neni to tak?

Ja jsem toho nazoru, ze dnesni moda stale neco ukoncovat a zas a znova zacinat neco jineho, je dost zvracena.

Ja se snazim neukoncovat (a navic jsem multitasking ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105442
11.9.17 21:48
@Cosmopol píše:
Ja jsem toho nazoru, ze dnesni moda stale neco ukoncovat a zas a znova zacinat neco jineho, je dost zvracena.Ja se snazim neukoncovat (a navic jsem multitasking ;) ).

tak nekdy to jinak nejde..pokud nechces jen dozit ve vztahu, ktery nefunguje… a dat obema sanci na neco lepsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.17 23:58

Když to tak shrnu, také měl jsem docela dobře našlápnuto k problému, který trápí zadavatele. Naštěstí jsem to ještě včas přetnul. A důvody? Celá kupa malých důvodů.

• Absence sourozenců, hlavně sestry.
  • Bydlení u rodičů i po dvacítce.
  • Styl výchovy - na vesnici stačilo jít během zábavy tančit vícekrát s jednou holkou a druhý den vás baby semlely v samoobsluze.
  • Docela náročné studium - rodiče měli strach ze selhání, ke kterým mezi spolužáky docházelo.
  • Paradoxně i sport, který zahrnoval minimálně dva tréninky v týdnu plus o víkendu zápas (zabíralo to slušné množství času).
  • Odmítal jsem tu dámskou strategii, kterou tady některá z vás označila jako „opičí“ (nepustí se větve, dokud se nedrží pevně jiné). Prostě proto, že jsem považoval za pravděpodobné, že to dotyčná bude opakovat. Vlastně, i když se mi dívka docela zamlouvala.
  • Nechuť riskovat odmítnutí.
  • Iniciativu z druhé strany jsem taky nebral moc vážně, protože jsem nechtěl být „uloven“. Pokud se do toho někdy vložila třetí strana (i to se mi přihodilo), byl to pro mne docela odepsaný případ.

Prostě docela neprostupná houština blbých předsevzetí a vlivů. Asi bych jich dokázal ještě vyjmenovat víc.

Mimochodem, kdybych v kritické době četl místní diskuse a mohl se ponořit do uvažování přispěvatelek jako teď, byl bych ve vztazích asi mnohem větší ka.ec :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
25123
12.9.17 11:19
@LLump píše:
18 let ZBYTEČNĚ věrná :jazyk:

Proc zbytecne..byl to opravdovej vztah…to ze pak se to pokazilo na tom nic nemeni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
13.9.17 23:33
@LLump píše:
Slušná sbírka předsudků…

Jake predsudky, na ty ‚opice‘ s jejich prelezavosti z pelechu do pelechu musis mit opravdu zaludek, jsi jak studentik u konkursu na nejake exklusivni misto a zatim musis zalepovat diru v zklamane dusicce po nekom pred tebou, ktery uz pochopil, ze takhle ne,
Az beres zenske stejne jako ony tebe, to jest, jako okamzitou prilezitost, nez prijde jina, zdanlive lepsi, tak jsi schopen normalne fungovat, jinak te zenske plemeno znici uplne svymi vrtochy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14857
14.9.17 05:46
@Pesimistaa píše:
Jake predsudky, na ty ‚opice‘ s jejich prelezavosti z pelechu do pelechu musis mit opravdu zaludek, jsi jak studentik u konkursu na nejake exklusivni misto a zatim musis zalepovat diru v zklamane dusicce po nekom pred tebou, ktery uz pochopil, ze takhle ne,
Az beres zenske stejne jako ony tebe, to jest, jako okamzitou prilezitost, nez prijde jina, zdanlive lepsi, tak jsi schopen normalne fungovat, jinak te zenske plemeno znici uplne svymi vrtochy

Tys musel být asi často měněný za lepší, že? A asi ti z toho hráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.9.17 08:16

Tak se mi minulý týden stala událost o kterou se s Vámi musím podělit.
Máme takový menší sportovní klub, věnující se jednomu specifickému sportovnímu odvětví, je nás asi 6, já jediná holka a starám se především o organizační a finanční záležitosti.
Jeden z členů klubu s sebou přivedl kamaráda že s námi pojede na akci. Byl to chlap, no popravdě něco tak hezkýho jsem už dlouho neviděla a to už jsem viděla ledasco. Chlap jako ze žurnálů, sportovní postava, vysokej, strniště, upravenej účes, hezký oči, úsměv atd…
Vzdělanej s prestžním zaměstnáním, z dobré rodiny, vtipnej, pohodovej. Na první pohled žádná vada, prostě značka ideál. Podotýkám že nic pro mě, protože jsem šťastně zadaná a mám rodinu, ale pohled to byl zkrátka hezkej.
No a tenhle hezoun, typický ideál žen byl panic, ve 33. letech. Proč?…Byl prostě moc hezkej. Jinou vadu jsem na něm během toho víkendu nenašla. Nebyl to mamánek, skrblík, úchyl, ani podivín, prostě normální sympatickej kluk.
Navíc kamarád co jej s sebou přivedl ho zná už dlouho a potvrdil mi že je to opravdu normální kluk a nemá žádnou zásadní charakterovou vadu.
Večer se všichni trošku opili, kromě mě a pana hezouna, tak jsme si povídali bokem od ostatních a normálně se mi s tím svěřil, tak jsme to probírali a závěr byl ten že prostě má smůlu na okolnosti a náhody, které vždy nějakým způsobem přišli a překazili onen záměr přijít o panictví. Další faktor je to že byl opravdu moc hezkej a nejspíš i tohle ženy prostě odradí, prostě si na něj netroufají, on je trochu stydlín a není typ co by sám od sebe balil ženský, navíc s časově i psychicky náročným zaměstnáním s minimální šancí se s někým seznámit v práci nebo při práci.
Na seznamky nechodí, nechce a nedivím se mu. Není to jeho styl, myslím že už to ani moc neřeší a nechává tomu volný průběh.
Tento rozhovor a celý víkend byl pro mě velmi poučný a hodně jsem se dozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
14.9.17 09:24

@Big boss A to jako každému o sobě vykládá na potkání? Nebo si to vymýšlí a balí na to takové ty pečovatelské typy bab?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.9.17 09:27
@Gnaar píše:
@Big boss A to jako každému o sobě vykládá na potkání? Nebo si to vymýšlí a balí na to takové ty pečovatelské typy bab?

Nevykládá to na potkání, prý to o něm nikdo nevím, jen ten můj kamarád. Řekl mi to podle mě protože prostě byla taková situace, bavili jsme se o partnerech atd. Navíc dobrá parta lidí kolem, tak se osmělil a prostě to z něj vypadlo, vypadal pak dost nervózně takže to podle mě asi ani nechtěl říkat, já totiž vypadala hodě překvapeně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí