Panický strach z otěhotnění

Anonymní
5.4.19 20:50

Panický strach z otěhotnění

Dobrý den, mám menší problém. Přes půl roku jsem brala antikoncepci, kterou jsem musela na nějakou dobu kvůli zdravotním problémům vysadit. Ani ne měsíc po vysazení jsme měli s přítelem nechráněný sex, přičemž “ho” tam dal asi jen 10× a pak jsme přestali protože jsem si uvědomila to riziko. Mám panický strach z otěhotnění a tak mě to samozřejmě trápí. Píšu sem protože mám strach a chci se trochu uklidnit. Chtěla jsem se vás zkušenějších zeptat jestli myslíte že je zde nějaká možnost že se to mohlo nějak pokazit. Předem moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
5.4.19 20:53

Tak velka sance neni, pravděpodobně nic, ale 100% ti rekne az tehotensky test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.4.19 20:55

pokud to bylo do zadečku, můžeš být téměř klidná. Ale pro jistotu si dej postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
5.4.19 21:07

A proc jste nepouzili kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.4.19 21:09
@Maminanamatersky píše:
A proc jste nepouzili kondom?

sex bez kondomu je lacinější. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
5.4.19 21:16
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.4.19 21:23

Já některý lidi nechápu, můžeš teda otěhotnět, i když máte kondom, ale šance je mizivá oproti tomu co vás napadlo.
Doufám, že teda těhotná nejsi, a že se pro příště ponaucis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
5.4.19 21:28
@Tesssa23 píše:
Já některý lidi nechápu, můžeš teda otěhotnět, i když máte kondom, ale šance je mizivá oproti tomu co vás napadlo.
Doufám, že teda těhotná nejsi, a že se pro příště ponaucis.

Investovat peníze do sexu není plýtvání, pokud se ho nechcete vzdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 15:01

Domaci test na hiv

Holky poradte, mela jsem pred temer dvema lety nech.sex. Nyni jsem se rozhodla pro jistotu udelat domaci hiv test ze slin, a vysel negativni. Test je oraquick.cz. Myslite, ze muzu byt klidna, a verit vysledku? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1183
6.4.19 17:52
@Anonymní píše:
Holky poradte, mela jsem pred temer dvema lety nech.sex. Nyni jsem se rozhodla pro jistotu udelat domaci hiv test ze slin, a vysel negativni. Test je oraquick.cz. Myslite, ze muzu byt klidna, a verit vysledku? :roll:

Ne, jistota je jen test z krve. A proč bys měla mit hiv? Byl tvůj partner snad hiv pozitivní? Proč to řešíš az po dvou letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 20:57

@Any111 protoze chceme s novym pritelem miminko, tak jsem chtela mit jistotu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.19 17:15

Dobrý den/Ahoj
Potřebuju pomoct. Bude to znít blbě a stydim se to nekam psat, ale vazne potrebuju uklidnit
Před třemi dny jsem “měla” svůj první sex. Nebo takhle: přítel ho do me chtel strčit bez kondomu a kousicek strčil a pak jsem rekla ze ne, ze chci kondom. Dali jsme kondom a zkusili jsme to, ale strasne me to bolelo, tak jsme přestali. On se neudelal a prakticky jsme tedy sex neměli. Jenomže já mám panický strach z otěhotnění. Co kdyz se mohlo něco stát, kdyz tu chvilenku neměl kondom. Hodne lidi mi rika, ze je to kravina a i já si to myslim, ale asi potřebuju od nekoho slyset, ze je to vsehcno vazne v poradku. Jsem hrozny nervák na toto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.19 17:37

Panický strach

Dobrý den/Ahoj Potřebuju pomoct. Bude to znít blbě a stydim se to nekam psat, ale vazne potrebuju uklidnit Před třemi dny jsem “měla” svůj první sex. Nebo takhle: přítel ho do me chtel strčit bez kondomu a kousicek strčil a pak jsem rekla ze ne, ze chci kondom. Dali jsme kondom a zkusili jsme to, ale strasne me to bolelo, tak jsme přestali. On se neudelal a prakticky jsme tedy sex neměli. Jenomže já mám panický strach z otěhotnění. Co kdyz se mohlo něco stát, kdyz tu chvilenku neměl kondom. Hodne lidi mi rika, ze je to kravina a i já si to myslim, ale asi potřebuju od nekoho slyset, ze je to vsehcno vazne v poradku. Jsem hrozny nervák na toto

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky