Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak velka sance neni, pravděpodobně nic, ale 100% ti rekne az tehotensky test
pokud to bylo do zadečku, můžeš být téměř klidná. Ale pro jistotu si dej postinor.
@Maminanamatersky píše:
A proc jste nepouzili kondom?
sex bez kondomu je lacinější. ![]()
Já některý lidi nechápu, můžeš teda otěhotnět, i když máte kondom, ale šance je mizivá oproti tomu co vás napadlo.
Doufám, že teda těhotná nejsi, a že se pro příště ponaucis.
@Tesssa23 píše:
Já některý lidi nechápu, můžeš teda otěhotnět, i když máte kondom, ale šance je mizivá oproti tomu co vás napadlo.
Doufám, že teda těhotná nejsi, a že se pro příště ponaucis.
Investovat peníze do sexu není plýtvání, pokud se ho nechcete vzdát
Holky poradte, mela jsem pred temer dvema lety nech.sex. Nyni jsem se rozhodla pro jistotu udelat domaci hiv test ze slin, a vysel negativni. Test je oraquick.cz. Myslite, ze muzu byt klidna, a verit vysledku? ![]()
@Anonymní píše:
Holky poradte, mela jsem pred temer dvema lety nech.sex. Nyni jsem se rozhodla pro jistotu udelat domaci hiv test ze slin, a vysel negativni. Test je oraquick.cz. Myslite, ze muzu byt klidna, a verit vysledku?
Ne, jistota je jen test z krve. A proč bys měla mit hiv? Byl tvůj partner snad hiv pozitivní? Proč to řešíš az po dvou letech?
@Any111 protoze chceme s novym pritelem miminko, tak jsem chtela mit jistotu.
Dobrý den/Ahoj
Potřebuju pomoct. Bude to znít blbě a stydim se to nekam psat, ale vazne potrebuju uklidnit
Před třemi dny jsem “měla” svůj první sex. Nebo takhle: přítel ho do me chtel strčit bez kondomu a kousicek strčil a pak jsem rekla ze ne, ze chci kondom. Dali jsme kondom a zkusili jsme to, ale strasne me to bolelo, tak jsme přestali. On se neudelal a prakticky jsme tedy sex neměli. Jenomže já mám panický strach z otěhotnění. Co kdyz se mohlo něco stát, kdyz tu chvilenku neměl kondom. Hodne lidi mi rika, ze je to kravina a i já si to myslim, ale asi potřebuju od nekoho slyset, ze je to vsehcno vazne v poradku. Jsem hrozny nervák na toto
Dobrý den/Ahoj Potřebuju pomoct. Bude to znít blbě a stydim se to nekam psat, ale vazne potrebuju uklidnit Před třemi dny jsem “měla” svůj první sex. Nebo takhle: přítel ho do me chtel strčit bez kondomu a kousicek strčil a pak jsem rekla ze ne, ze chci kondom. Dali jsme kondom a zkusili jsme to, ale strasne me to bolelo, tak jsme přestali. On se neudelal a prakticky jsme tedy sex neměli. Jenomže já mám panický strach z otěhotnění. Co kdyz se mohlo něco stát, kdyz tu chvilenku neměl kondom. Hodne lidi mi rika, ze je to kravina a i já si to myslim, ale asi potřebuju od nekoho slyset, ze je to vsehcno vazne v poradku. Jsem hrozny nervák na toto
Dobrý den, mám menší problém. Přes půl roku jsem brala antikoncepci, kterou jsem musela na nějakou dobu kvůli zdravotním problémům vysadit. Ani ne měsíc po vysazení jsme měli s přítelem nechráněný sex, přičemž “ho” tam dal asi jen 10× a pak jsme přestali protože jsem si uvědomila to riziko. Mám panický strach z otěhotnění a tak mě to samozřejmě trápí. Píšu sem protože mám strach a chci se trochu uklidnit. Chtěla jsem se vás zkušenějších zeptat jestli myslíte že je zde nějaká možnost že se to mohlo nějak pokazit. Předem moc děkuji