Bolavé bříško a pocit plného močáku ve 31+6tt

Anonymní
5.4.19 15:32

Celkove bolavé bříško a plný mocak 31+6tt

Ahoj holky chci se zeptat, před chvilkou jsem lezela, pak se zvedla měla úplně plný mocak a bolavé bricho jakoby celkove svaly mě bolí na tom břiše, tvrdé mi nepřijde to jen vždy když potrebuju na wc ale spíše mě zarazilo ze ho mám jakoby jak kdyby. Namozene. Bolavé kolem do kola na bokach., muzu cítit to bříško i tím ze už je miminko velké? Tak proste to všechno víc cítím? Tuhé bříško mám normálně, hořčík beru celkove ho mám takové tuhé ikdyz stojím už je takové těžké no maličký je už hlavičkou dolu váží necelé 2000g a jsem 31+6tt díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
09Veronika09
5.4.19 16:47

V tomto měsíci je tohle úplně normální, mě bolí taky a tlačí to všude, ale namožená jsem spíš z práce na zahradě a na baráku :-D. Občas mě teda dost zatlačí na močák, pak se zas přesune a je to ok :-) bude hůř

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.19 16:52
@09Veronika09 píše:
V tomto měsíci je tohle úplně normální, mě bolí taky a tlačí to všude, ale namožená jsem spíš z práce na zahradě a na baráku :-D. Občas mě teda dost zatlačí na močák, pak se zas přesune a je to ok :-) bude hůř

No prave toho se děsím ze bude hur 😃 mě štve ze jak se zvednu z postele ta tíha tuhé bříško prirovnavala jsem si to ke tvrdnuti hořčík beru , ale to bych měla asi tvrdnuti neustále co vztanu z postele 😀
Proste už to bude asi jen ta tíha a váha malého

• Citovat
  • Upravit
09Veronika09
5.4.19 16:55

no musíme to vydržet, jinak to nejde :-) kolikrát v noci vůbec nespím, ale to k tomu prostě patří. zažila jsem horší bolesti takže tohle se ještě dá :-)

• Citovat
  • Upravit
15227
5.4.19 17:03

Bohuzel to bude jeste horsi a to ze je ted dite hlavickou dolu nic neznamena do porodu mas jeste dva mesice,takze se muze jeste klidne otacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.4.19 21:44
@karkarka píše:
Bohuzel to bude jeste horsi a to ze je ted dite hlavickou dolu nic neznamena do porodu mas jeste dva mesice,takze se muze jeste klidne otacet

No ale už tam nemá přece tolik prostoru a hlava už je velká, takže gravitace bude držet plod spíše dolů. To mi teď říkala doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.4.19 21:48

Jinak pocit namozeneho břicha je normální. Mě někdy bolí místo vpravo nad pupíkem..tam má nohy. Taky beru hořčík, ale i tak mi břicho tuhne..hlavně, když se plní močák. Někdy mě bolí stydká kost a někdy chytnu křeč do třísla, když se v noci otáčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
6.4.19 06:51

@S.maya dite se klidne otoci i ve 38tt.mista ma jeste dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
6.4.19 07:35

@S.maya také mi říkala, že už se otočit nemůže, to jsem byla myslím nějaký 28. týden

• Citovat
  • Upravit
4880
6.4.19 09:14
@karkarka píše:
@S.maya dite se klidne otoci i ve 38tt.mista ma jeste dost.

Nemá, už se snižuje i množství plodové vody a těžká hlava mu to moc nedovolí.

Máte asi víc zkušeností než doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
6.4.19 10:02

@S.maya predstav si ze asi jo.me se kluk otocil v 36tt.a nacti si tady diskuze.nekterym maminkam se mimco otocilo az ve 39tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
6.4.19 10:39

@karkarka a to se ti otocil hlavou nahoru? ono je rozdíl točit se hlavou dolů, ale pochybuju, že by se otočil hlavou nahoru, přesně z toho důvodu, co psala paní, hlava už je dost těžká

• Citovat
  • Upravit
15227
6.4.19 10:57

@09Veronika09 presne tak. hlavou nahoru, takze jsem sla na cisarsky rez.otocil se nespis v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí