Papoušek nonstop řve

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
29.3.19 18:48

Nase andulka se pohybuje jen v jednom pokoji,muze vsude, ale i tak neni ten pokoj cely zesrany, sem tam jedno pidi hovinko na zemi. To hned utrujak to vidim, na skrince ma takove hristatko a jedine tam ma hodne nadelano. To utiram kazdy den nebo ob den. Do klece se chodi jen nazrat. Nezaviram ji, spi si na ty skrini a je spokojena. Na jidlo nam nalety nedela, neni az tak ochocena. Ale sem tam prileti a deti jsou pak stastny. Souhlasim s tim, ze je to psany s velkou nenavisti. Papousci jsou skveli, kdybych nemela manzela, mela bych nejakeho velkeho :mrgreen: A rve taky, ne ze ne, ale uz jsme si zvykli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 18:55
@Průzkumník píše:
Takže papoušek serre všude, ale tchýně je super. No holka dobrý. :palec:

Hele, co brání papouškovi, aby odletěl otevřeným oknem a už se nevrátil? :mrgreen:

Nebo by mohl potkat kočičku. 8)

Proč si takto hloupě lidi ublížují? :think:
:) dost nám pomohla, a jinak se s ní dá vyjít, tak to myslím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 18:56
@biggi píše:
teda je to psane opravdu se znacnou nenavisti
mnisek je velmi spolecensky a chytry tvor,kdyz se mu neco nelibi,umi se ozvat(ale to vy taky ze?)s jidlem-sama pisete ze zezacatku vam to prislo vtipne-ten papousek nechape rozdil,co se zmenilo,proc uz to najednou vtipne neni. S trusem-ano,je to zvire,ale kdyz se vykadi,utru to ..ne ze to necham tyden a pak to hrabu vidlema…za dalsi..ma prostornou klec?kdyz je v kleci kde ma svuj pelech(mnisek ma rad sve hnizdecko,nas ma zavesenou krabici (neco jako boudu v tom chrni) a hodne hodne hracek,aby byl v te kleci rad a zabaveny-plus ho poustet a venovat se mu.nehledat v nem nenavist,ale naopak to dobre,je chytry a pocase se z nej stane opravdu partak jen to chce trpelivost,duslednost a klid.a rady typu otevrit omylem okno a odsoudit ho na smrt?jako holky to snad nemyslite vazne…psa co se doma pocura a zasteka taky vyhodite z auta na trase praha-brno nebo co?! kazde zvire potrebuje vyhovujici podminky,co uspokoji jeho potreby,peci a rad…takze prostornaklec,hracky,pece a pravidelne pousteni na prolet.a pokud by to pro vas bylo tak strasne neunosne,pak oslovte chovatele mnisku a ten ho umisti do paru,do voliery at si zije stastny zivot a treba vyvede mlade-ale ne zadne otvirani oken a vyhazovani. tecka

Hele biggi. Každej rozumnej a inteligentní jedinec si do klasickýho bytu / domu takový domácí „mazlíčky“ netahá už principu.

Fakt miluju, když někam přijdu, tam smrad z kočkolitu a po bytě lozí tři kastráti. Jak humánní. I ten mníšek či andulka patří do přírody a ne do bytu.

A je jedno jestli je někdo miluje víc než své nejbližší.

Si představ, že by si tě taky někdo ochočil, a abys byla klidnější a nehárala každej měsíc, tak by tě vykastroval, jak je dnes běžné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 18:57
@viky23 píše:
Nase andulka se pohybuje jen v jednom pokoji,muze vsude, ale i tak neni ten pokoj cely zesrany, sem tam jedno pidi hovinko na zemi. To hned utrujak to vidim, na skrince ma takove hristatko a jedine tam ma hodne nadelano. To utiram kazdy den nebo ob den. Do klece se chodi jen nazrat. Nezaviram ji, spi si na ty skrini a je spokojena. Na jidlo nam nalety nedela, neni az tak ochocena. Ale sem tam prileti a deti jsou pak stastny. Souhlasim s tim, ze je to psany s velkou nenavisti. Papousci jsou skveli, kdybych nemela manzela, mela bych nejakeho velkeho :mrgreen: A rve taky, ne ze ne, ale uz jsme si zvykli :lol:
:D je to divný, ale už je asi 20 minut potichu, až jsem se šla podívat jestli žije:). Já fakt zvířata miluju, a jak říkám, být můj tak mám jinej přístup a hlavně jsem už na jeho projevy zvyklá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 18:58

No fuj hovado ta tvoje tchyne 8o bydlet tam na dyl tak ptaka asi otravim

• Citovat
  • Upravit
40388
29.3.19 19:01

@DangerousIzzi

Taky upřímně lituju :hug:

Sousedi si nestěžují na ten řev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
29.3.19 19:05

Takto. Já úplně chápu, že jsou lidi, kteří si do bytu či domu zvíře/zvířata nepořizují.
Stejně tak chápu, že si je pořizují.
Ale nechápu lidi, kteří si jsou jisti, že jejich pravda je jediná na světě širém.
Třeba moje maminka :srdce: :mrgreen: Mám ji hodně ráda, ale bydlet chci raději s kočkama. Ta má totiž také jasnou představa, jak mají vypadat životy ostatních. Ámen :lol:

@Průzkumník

@Průzkumník píše:
Hele biggi. Každej rozumnej a inteligentní jedinec si do klasickýho bytu / domu takový domácí „mazlíčky“ netahá už principu.

Fakt miluju, když někam přijdu, tam smrad z kočkolitu a po bytě lozí tři kastráti. Jak humánní. I ten mníšek či andulka patří do přírody a ne do bytu.

Si představ, že by si tě taky někdo ochočil, a abys byla klidnější a nehárala každej měsíc, tak by tě vykastroval, jak je dnes běžné. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
29.3.19 19:09

Mno, vida.. každý jsme jiný ;) Mě více pohoršují vulgarismy (navíc z důvodu jistoty anonymní) nežli hovínka.

@Anonymní píše:
No fuj hovado ta tvoje tchyne 8o bydlet tam na dyl tak ptaka asi otravim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.3.19 19:10

Podle toho, co píšeš, se divím, že ten pták ještě žije :mrgreen:
je to prasácká rodina, o tom žádný. Nechat ptáka oblejzat jídlo.
Na druhou stranu ty tam být nemusíš, osobně bych se už dávno odklidila k rodičům :nevim:
Osobně by mne spíše zajímalo, jak to pak bude fungovat, až budeš tchýni do tohohle prasečáku s útočícím ptákem půjčovat dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.3.19 19:14
@Průzkumník píše:

Si představ, že by si tě taky někdo ochočil, a abys byla klidnější a nehárala každej měsíc, tak by tě vykastroval, jak je dnes běžné. :roll:

Jenže ty zapomínáš na jednu věc. Ona to není její domácnost, je to domácnost partnerovo rodičů. Pokud tam chtějí bydlet, budou se muset smířit s tím, jak je domácnost zavedená a kdo tam bydlí. Pokud to nechtějí, budou si muset najít bydlení a zařídit svojí domácnost.
Ty píšeš, že někdo má doma kočky a že to tam ty cítíš, a že ty bys to nechtěl. Ok, v pořádku. (Nechápu, proč tam tedy chodíš?) Ale někdo má ty zvířata rád, má je v domácnosti a je mu jedno, že ty je nemusíš.
Máme v domě dvě kočky, byla doba, když jsme měli dva psy. Víš, většinou se přátelé rekrutují s blízkými zájmy a já vím, že mým přátelům moje zvířata nevadí a mě nevadí jejich zvířata. Je to o respektu. A kdyby o někomu z mých přátel vadilo, tak k nám chodit nemusí. Jako tvoje rady, že se může otevřít okno - jak by bylo tobě, kdybys měl domácnost, v domácnosti např. křeslo které máš strašně rád, jenže je prostě staré a už moc parády nenadělá (protože předpokládám, že k ničemu živému takový vztah nemáš) a tvoje dítě by u tebe dočasně bydlelo s partnerem. Jednou bys přišel domů a křeslo by bylo pryč. Prostě by ho vyhodili, protože jim by připadalo hnusné, smradlavé a obtěžující. To bys asi koukal, že. Pokud přišli do domácnosti a součástí té rodiny je papoušek, kterého mají jako člena rodiny, pak je jediná cesta to respektovat. A když ne, tak svoje bydlení. Já bych papouška taky takhle nesnesla, ale proto si ho nepořídím a s nikým v takové domácnosti bych prostě nebydlela.
@DangerousIzzi
A od tebe mě tedy zarazilo, že není tvůj, proto ho nemáš ráda. Kdyby byl tvůj, budeš mít jiný přístup - to bys ho ráda měla? To zvíře je jen zvíře, ono nechápe, že někomu patří.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.3.19 19:16

@Průzkumník
O tom co píšeš o kastracích a ochočování, to už prosím tě jsi úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 19:25
@Magdaleeena píše:
Takto. Já úplně chápu, že jsou lidi, kteří si do bytu či domu zvíře/zvířata nepořizují.
Stejně tak chápu, že si je pořizují.
Ale nechápu lidi, kteří si jsou jisti, že jejich pravda je jediná na světě širém.
Třeba moje maminka :srdce: :mrgreen: Mám ji hodně ráda, ale bydlet chci raději s kočkama. Ta má totiž také jasnou představa, jak mají vypadat životy ostatních. Ámen :lol:@Průzkumník

Hele mudro a co Tě iritovalo nejvíc? Že jsem psal o kočkách? Bydlíš s kočkama? A vybraly si ony Tebe, jak to bývá třeba na vsi nebo jsi si je pořídíla cíleně? Co mi povíš?

@Proto02 píše:
Jenže ty zapomínáš na jednu věc. Ona to není její domácnost, je to domácnost partnerovo rodičů. Pokud tam chtějí bydlet, budou se muset smířit s tím, jak je domácnost zavedená a kdo tam bydlí. Pokud to nechtějí, budou si muset najít bydlení a zařídit svojí domácnost.
Ty píšeš, že někdo má doma kočky a že to tam ty cítíš, a že ty bys to nechtěl. Ok, v pořádku. (Nechápu, proč tam tedy chodíš?) Ale někdo má ty zvířata rád, má je v domácnosti a je mu jedno, že ty je nemusíš.
Máme v domě dvě kočky, byla doba, když jsme měli dva psy. Víš, většinou se přátelé rekrutují s blízkými zájmy a já vím, že mým přátelům moje zvířata nevadí a mě nevadí jejich zvířata. Je to o respektu. A kdyby o někomu z mých přátel vadilo, tak k nám chodit nemusí. Jako tvoje rady, že se může otevřít okno - jak by bylo tobě, kdybys měl domácnost, v domácnosti např. křeslo které máš strašně rád, jenže je prostě staré a už moc parády nenadělá (protože předpokládám, že k ničemu živému takový vztah nemáš) a tvoje dítě by u tebe dočasně bydlelo s partnerem. Jednou bys přišel domů a křeslo by bylo pryč. Prostě by ho vyhodili, protože jim by připadalo hnusné, smradlavé a obtěžující. To bys asi koukal, že. Pokud přišli do domácnosti a součástí té rodiny je papoušek, kterého mají jako člena rodiny, pak je jediná cesta to respektovat. A když ne, tak svoje bydlení. Já bych papouška taky takhle nesnesla, ale proto si ho nepořídím a s nikým v takové domácnosti bych prostě nebydlela.
@DangerousIzzi
A od tebe mě tedy zarazilo, že není tvůj, proto ho nemáš ráda. Kdyby byl tvůj, budeš mít jiný přístup - to bys ho ráda měla? To zvíře je jen zvíře, ono nechápe, že někomu patří.....

K O M U N I K A C E - nebrat si vše osobně. :*

Pokud někdo uspokojuje své potřeby stylem „ale ona trpí, když hárá a mě to pak s ní nebaví… nebo "tak jsem je raději vykastrovala s dodatkem, že je humanistka“ Tak jsem dotyčné :mavam: a šel o dům dál.

Měli jsme dva psi, oba sešli věkem (koupili injekci za pětikilo a spinkají pod jabloní) nikoliv somatizací chorob zakomplexovaných páníčků, asi tři kočky, slepice, kachny…, ale nikdy by mě nenapadlo si nechat psem nebo kočkou olizovat tvář, jak to vidím běžně u bytových malížků a říkat tomu „pusinkování“, protože vím jak si pes či kočka meje kaďas.

Ale tohle je o tom, jak kdo používá mozek.

@Proto02 píše:
@Průzkumník
O tom co píšeš o kastracích a ochočování, to už prosím tě jsi úplně mimo.

A o čem to je? Já jsem člověk Homo sapiens na druhou a pro tvé dobro tě milá kočičko, pejsku vykastruju?

- -

Už to vidím v barvách. Na kočičky, pejsky, andulky, angoráky, mončičáky… nám nesahej, ale krávu, prase, kuře, rybu klidně sežerem. :roll:

Jo, jo, není to lehké býti člověkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.3.19 19:40

@Průzkumník
Všechno co jsi napsal, jsou tvoje názory. Někdo jiný má jiný a o tom to je. Tobě by pes obličej nelízal, mě taky ne, ale jestli to někomu nevadí, tak je to jeho věc. Já mám zase jiné věci, které by nesnesl někdo jiný. A o tom to je. Každý si vytvoříme svou domácnost a zařídíme se podle svého, jak máme rádi. Ale nemůžeme po nikom požadovat, aby to změnil jen proto, že se to zrovna nám nelíbí.
Když zmiňuješ kastraci koček, tak se prosím tě rozhlídni, jak se lidi ke kočkám obecně chovají, co je opuštěných a ubohých, vyhozená koťata v poli, zavázaná v igelitce v potoku. Ale kastrovat je proti přírodě, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.3.19 19:46

Jde vidět, kdo někdy s nějakým papouškem domácnost sdílel. Jsou společenští, kamarádští a chytřejší, než někteří lidé :lol:. A zvyklí žít v hejně, většinou. Pokud nemají parťáka, tak si ho udělají z člověka a to plnohodnotně. Navíc menší druhy papoušků neumí ovládat svoje vyměšování a pustí to tam, kde to na ně přijde. Ani většina velkých druhů se to nenaučí. A ano, není to zvíře pro toho, kdo chce mít doma naleštěno a naklizeno, dělají neskutečný nepořádek, čím větší papoušek , tím horší. Zakladatelko, tobě poradím jediné. Prostě to vydrž. Pro tvoje tchány má ten tvor stejnou cenu, jako kterýkoliv jiný člen domácnosti. A že se bojíš, aby dítěti neublížil? Musíš dávat pozor, jako u každého jiného zvířete. U bojového plemene psa bys dítě taky hrát nenechala,ne? Je to zvíře, jako každé jiné, má strach a v blízkosti dítěte se necítí bezpečně, děti jsou pro ně nevyzpytatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 19:52
@Proto02 píše:
@Průzkumník
Všechno co jsi napsal, jsou tvoje názory. Někdo jiný má jiný a o tom to je. Tobě by pes obličej nelízal, mě taky ne, ale jestli to někomu nevadí, tak je to jeho věc. Já mám zase jiné věci, které by nesnesl někdo jiný. A o tom to je. Každý si vytvoříme svou domácnost a zařídíme se podle svého, jak máme rádi. Ale nemůžeme po nikom požadovat, aby to změnil jen proto, že se to zrovna nám nelíbí.
Když zmiňuješ kastraci koček, tak se prosím tě rozhlídni, jak se lidi ke kočkám obecně chovají, co je opuštěných a ubohých, vyhozená koťata v poli, zavázaná v igelitce v potoku. Ale kastrovat je proti přírodě, viď.

A víš kolik jich soused snědl?

Názor a intelekt je velký rozdíl.

Jakmile se kočky začaly neřízeně množit, tak se jim ubrala strava. Příroda pak udělala své. Silnější pes mrdá.

Úplnej TOP jsou tatínkovi holčičky. Třicítky co si pořídí pejsánka, protože mamka jim to v dětství nedovolila a pak se dozvíš, že pejsánka 3× týdně vykoupou v kokosáku, aby jim nesmrděl psím pyžmem, protože milují vůni kokosu. Sem si říkal, co si asi říká okolo jdoucí pes, který přičichne k takto „vytuněnému“ kokosu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný