Papoušek nonstop řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2536
29.3.19 19:52
@Proto02 píše:
@Průzkumník
Všechno co jsi napsal, jsou tvoje názory. Někdo jiný má jiný a o tom to je. Tobě by pes obličej nelízal, mě taky ne, ale jestli to někomu nevadí, tak je to jeho věc. Já mám zase jiné věci, které by nesnesl někdo jiný. A o tom to je. Každý si vytvoříme svou domácnost a zařídíme se podle svého, jak máme rádi. Ale nemůžeme po nikom požadovat, aby to změnil jen proto, že se to zrovna nám nelíbí.
Když zmiňuješ kastraci koček, tak se prosím tě rozhlídni, jak se lidi ke kočkám obecně chovají, co je opuštěných a ubohých, vyhozená koťata v poli, zavázaná v igelitce v potoku. Ale kastrovat je proti přírodě, viď.

A víš kolik jich soused snědl?

Názor a intelekt je velký rozdíl.

Jakmile se kočky začaly neřízeně množit, tak se jim ubrala strava. Příroda pak udělala své. Silnější pes mrdá.

Úplnej TOP jsou tatínkovi holčičky. Třicítky co si pořídí pejsánka, protože mamka jim to v dětství nedovolila a pak se dozvíš, že pejsánka 3× týdně vykoupou v kokosáku, aby jim nesmrděl psím pyžmem, protože milují vůni kokosu. Sem si říkal, co si asi říká okolo jdoucí pes, který přičichne k takto „vytuněnému“ kokosu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
29.3.19 19:58

Tak i kdyby mi chyběl muž 100×, tak bych zůstala u rodičů, dokud nebude ten slibovaný byt. V tomhle bych bydlet nedokázala, kromě toho, že mám ráda ticho a z ptáka by mi asi trefil šlak. O těch jeho výkalech všude ani nemluvím to je prostě eklhaft :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.3.19 19:59

@Průzkumník
Ty jsi tak trochu pitomec, viď.
Jsem ráda, že tě nemám za souseda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.3.19 20:01
@Magdaleeena píše:
Takto. Já úplně chápu, že jsou lidi, kteří si do bytu či domu zvíře/zvířata nepořizují.
Stejně tak chápu, že si je pořizují.
Ale nechápu lidi, kteří si jsou jisti, že jejich pravda je jediná na světě širém.
Třeba moje maminka :srdce: :mrgreen: Mám ji hodně ráda, ale bydlet chci raději s kočkama. Ta má totiž také jasnou představa, jak mají vypadat životy ostatních. Ámen :lol:@Průzkumník
Ámen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 20:12
@Proto02 píše:
@Průzkumník
Ty jsi tak trochu pitomec, viď.
Jsem ráda, že tě nemám za souseda.

Tak a teď jsem sem urazil, protože se mě to dotklo. Truc smajlík. A zakládám diskusi, zda jsi tak trochu a nebo zcela kravka…

:mrgreen:

Hele píšu ze života, tak jak to na vsi bylo, je a bude.

Pokud někdo staví zvíře (svého miláčka) nad své příbuzné (snacha, miminko), tak je co, Mudro? No přeci kočkomil. A :hug:

@Proto02 píše: Ámen.

Takže dvě kočkomilky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
29.3.19 20:15

@Průzkumník Tak v některém případě bych dala 100% přednost zvířeti před některými lidmi…neříkám, že tohle je ten případ, prostě někomu nevadí pokálený celý byt, někomu jo, tak holt spolu nemůžou bydlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 20:19
@Monchichik píše:
@Průzkumník Tak v některém případě bych dala 100% přednost zvířeti před některými lidmi…neříkám, že tohle je ten případ, prostě někomu nevadí pokálený celý byt, někomu jo, tak holt spolu nemůžou bydlet…

Hele, odsaď pocať, a ne že bude posranýho půl bytu, kde je batole. :roll:

Je to každého věc, jen nechápu proč s tím tedy lozí sem?

Včera jsem si udělal záděr na prstu, docela to bolí. Co s tím mám dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
29.3.19 20:22

@Průzkumník Já ti nevím, možná useknout prst? :nevim:
Tak byt je tchyně, takže ho může mít jakej chce, když to někomu vadí, nemusí tam bydlet. Já to vidět, tak si prostě něco zatím pronajmu. Teda mě by nenapadlo jít bydlet k tchyni ani na týden :mrgreen: . A sem s tím jde, protože si potřebuje pokecat, postěžovat si a nemá komu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 20:25
@Monchichik píše:
@Průzkumník Já ti nevím, možná useknout prst? :nevim:
Tak byt je tchyně, takže ho může mít jakej chce, když to někomu vadí, nemusí tam bydlet. Já to vidět, tak si prostě něco zatím pronajmu. Teda mě by nenapadlo jít bydlet k tchyni ani na týden :mrgreen: . A sem s tím jde, protože si potřebuje pokecat, postěžovat si a nemá komu…

Počkej já myslel, že přišla sdílet, aby se to nestalo jiné.

Jako té co má třetí dítě s alkoholikem, který se už 20let snaží o nápravu a stále je mu láhev milejší.

Taky mě to napadlo - pod/nájem, hotovo. Ale když ono to myšlení fakt bolí. :mrgreen:

Hele a víš, který zvíře je nejhorší?

Příspěvek upraven 29.03.19 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
29.3.19 20:27

@Průzkumník no to asi nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
29.3.19 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.3.19 09:19

Tož.. když tak přemýšlím, jsem už celkem dost stará a bohatá :lol: (čím vším?:lol: ) a čím víc toho vím, tím víc si uvědomuje, že existuje xy dalších možností, jak ten život žít.. Nejsou lepší či horší, jsou to možnosti. Mě baví život můj a celkem si to užívám 8) Chci věřit, že to takto má většina, jsou svéprávní 8) a necítím se oprávněna jim do života dávat moudra.

Ano, moje maminka a Ty ano :lol: A ano, dovedu si představit, že máš nějakou představu o svém životě a tu žiješ. Já se kromě koček a dalšího pro Tebe nepochopitelného (a nemyslím tím jen zvěř :lol: ) obklopuji jistě pro Tebou dalšíma pro Tebe nepochopitelnýma záležitostma. Plus mám v mém životě štěstí na lidi, kteří mají často jiné názory než já, žijí zcela jiným způsobem (pro mě určitým způsobem jiným a jinak zajímavým) A zároveň se s nimi dá fajn pokecat, jsou úžasní a zajímavý.. A k tomu všemu si nemyslí, že já žiji svůj život bl. ě :lol: Na těch lidech to často vůbec není vidět, úplně normální lidi :mrgreen: A pak promluví.. a jejich slova jsou úplně jiná než Tvá :mrgreen: , Průzkumníku :lol: :kytka: Nechají dýchat, nejsou direktivní, zajímají se, jak jinak se dá žít.. a o sobě mluví s pokorou a já mám chuť vědět víc.. o nich. Ale každý máme své priority, že..? Nebo si myslí, že ne? (jen řečnická otázky :lol: )

Hele mudro a co Tě iritovalo nejvíc? Že jsem psal o kočkách? Bydlíš s kočkama? A vybraly si ony Tebe, jak to bývá třeba na vsi nebo jsi si je pořídíla cíleně? Co mi povíš? @Průzkumník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.3.19 09:34
:mavam: @Proto02
@Proto02 píše: Ámen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
30.3.19 09:36

Ok zlatíčko, svěřila ses nám. Děkujeme Ti. :hug: :kytka:

Je ti líp?

Chceš si o tom popovídat v sz nebo tady veřejně Majdo?

Napsat mamku mám ráda, ale…
Tchýni mám ráda, hodně nám pomohla, ale…

Je stejné jako „mám rád mého kamaráda, protože má super auto, ale…“

Mám Tě rád, ale mám k Tobě výhrady a Tvé povahové rysy mi brání s Tebou nadále sdílet jednu domácnost, byt, dům, město, planetu… :mrgreen:

A to sou prej mezi náma inteligenti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
30.3.19 10:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie