Papoušek nonstop řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40416
30.3.19 10:09
@Průzkumník píše:
Ok zlatíčko, svěřila ses nám. Děkujeme Ti. :hug: :kytka:

Je ti líp?

Chceš si o tom popovídat v sz nebo tady veřejně Majdo?

Napsat mamku mám ráda, ale…
Tchýni mám ráda, hodně nám pomohla, ale…

Je stejné jako „mám rád mého kamaráda, protože má super auto, ale…“

Mám Tě rád, ale mám k Tobě výhrady a Tvé povahové rysy mi brání s Tebou nadále sdílet jednu domácnost, byt, dům, město, planetu… :mrgreen:

A to sou prej mezi náma inteligenti. :lol:

Nenapadlo Tě, že někdo může mít toho druhého rád - třeba tu maminku - bez toho, že by s ním musel bydlet?

Zkus o tom popřemýšlet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
30.3.19 10:29
@free333 píše:
Nenapadlo Tě, že někdo může mít toho druhého rád - třeba tu maminku - bez toho, že by s ním musel bydlet?Zkus o tom popřemýšlet… ;)

Jasně, že jo. Znám typy co bydlí ve dvojdomku, typy co bydlí v jednom městě, typy co mají rodiče do 30 km (dojezdovka pro péči o dítě, ale ne denní prudění) a pak typy, které bydlí přes půl republiky, půl kontinentu, půl zeměkoule, protože jsou dospělí, plně samostatní.

Rodiče mám rád, ale to není důvod proč s nimi sdílet každý den, týden…, své prožitky.

Ale o tom to tady není. Tady se pár přecitlivělých vějiček dotklo, že si někdo (já?) dovolil říci svůj názor, napsat náhled na věc.

Písmenka, písmenka, písmenka… Autorka chtěla znát i jiné názory na věc a ulevit si.

Nemůžeme za to, že je někdo ve 30 stále naivní dítě a nevšimne si hned při první návštěvě, že posraná kuchyňská linka od ptáka je znakem chování majitele a ne ptáka, tomu je to buřt, ergo, že by tam někdy mohlo pobývat i její dítě. Takže dostala lekci, poučí se, poděkuje a příště ví, že má sáhnout do úspor a zaplatit si půlroční pod/nájem = mít klid.

Mám na Tebe mrknout, obejmout Tě nebo chceš :* na čelíčko?

Další prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.3.19 10:41

Mám ráda spoustu lidí (a nemyslím to jako Miloš Kopecký „on měl rád lidi a ona byla tenkrát mladá a hezká :lol:) a opravdu je tomu tak, že s nimi všemi nechci sdílet společnou domácnost.. :lol: Mně to přišlo v mých 18 letech jako naprosto geniální plán :lol: a tak nějak dle něj žiju.. Třebas rodiče má člověk "jen jedny“ :srdce:, jsme denně či obden v kontaktu, scházíme se u nich pravidelně celá naše velká rodina, prázdniny super, jsou úžasnými prarodiči, neměla bych na tom ničeho.
Já právě vůbec nic nemám proti sdílení.. města, planety, víkendů.. oslav.. kdy tak nějak samozřejmě se obklopuji lidma, se kterýma je mi fajn. Ale doma.. domov to je moje osobní místečko, takový malý velký luxus, který si dopřeji a chci si tam tahat :mrgreen: mému srdci libé lidi, věci, zvířata :lol: a je mi celkem jedno, že je můj výběr dle ostatních nelogický :mrgreen: I kdybych doma usínala v kruzích :lol:, modlila se k bohu pokládání věcí na sebe.. :lol:

@Průzkumník
@Průzkumník píše:
Ok zlatíčko, svěřila ses nám. Děkujeme Ti. :hug: :kytka:

Je ti líp?

Chceš si o tom popovídat v sz nebo tady veřejně Majdo?

Napsat mamku mám ráda, ale…
Tchýni mám ráda, hodně nám pomohla, ale…

Je stejné jako „mám rád mého kamaráda, protože má super auto, ale…“

Mám Tě rád, ale mám k Tobě výhrady a Tvé povahové rysy mi brání s Tebou nadále sdílet jednu domácnost, byt, dům, město, planetu… :mrgreen:

A to sou prej mezi náma inteligenti. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
30.3.19 10:48
@Průzkumník píše:
Jasně, že jo. Znám typy co bydlí ve dvojdomku, typy co bydlí v jednom městě, typy co mají rodiče do 30 km (dojezdovka pro péči o dítě, ale ne denní prudění) a pak typy, které bydlí přes půl republiky, půl kontinentu, půl zeměkoule, protože jsou dospělí, plně samostatní.

Rodiče mám rád, ale to není důvod proč s nimi sdílet každý den, týden…, své prožitky.

Ale o tom to tady není. Tady se pár přecitlivělých vějiček dotklo, že si někdo (já?) dovolil říci svůj názor, napsat náhled na věc.

Písmenka, písmenka, písmenka… Autorka chtěla znát i jiné názory na věc a ulevit si.

Nemůžeme za to, že je někdo ve 30 stále naivní dítě a nevšimne si hned při první návštěvě, že posraná kuchyňská linka od ptáka je znakem chování majitele a ne ptáka, tomu je to buřt, ergo, že by tam někdy mohlo pobývat i její dítě. Takže dostala lekci, poučí se, poděkuje a příště ví, že má sáhnout do úspor a zaplatit si půlroční pod/nájem = mít klid.

Mám na Tebe mrknout, obejmout Tě nebo chceš :* na čelíčko?

Další prosím…

A co vlastně chceš říct tím, že v druhém příspěvku odsouhlasíš to, čemu ses divil v prvním v reakci na Magdaléénu…

Že má ráda maminku, ALE…
Atd.

Snad bych si na Tvém místě i přečetla, na co reaguju, psát za každou cenu něco, aby tam bylo něco, mi přijde poněkud zbytečné, co myslíš? ;)

Pokud ses tedy nerozhodl, že zde vyhraješ titul „nejukecanější diskutující“, co se vyhlašuje každý měsíc, to potom ten příspěvek už dává smysl… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
30.3.19 13:53

Tak papoušek vyřešen a zas kousek popojedem holky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.19 19:59

@DangerousIzzi No, pokud u ní bydlíte, tak vám asi nezůstane nic jiného, než to vydržet. Papoušci jsou skvělí, bohužel i nároční, měla jsem senegálce a měla jsem ho hrozně ráda, i ten bordel se nějak dal řešit, ale bohužel jak dospěl do puberty, začal mě doslova nenávidět a kousat, párkrát opravdu ošklivě. Musela jsem ho věnovat kamarádům, které má rád a je bez problémů ale oplakala jsem to hodně…
Prosím neubližovat, nepouštět, je to živý milující tvor, nemůže za to, jak si ho tchyně vychovala a hlavně papoušek je divoké zvíře, nedá se čekat, že bude jako pejsek nebo kočka (náš byl sice vychovaný i ke kakání v kleci, ale zase byl agresivní, prostě zajímavé ale velmi, VELMI náročné zvíře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný