Papoušek Žako

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
2.3.09 17:58

ahoj, my mate taky žaka. S příchodem miminka se mu sice trochu zmenšilo teritorium,ale myslim že je v pohode. Hned zacal opakovat jméno ale taky se naučil zvuk alarmu monitoru dechu..a to dost přesně!takže radím!kdo máte učenlivého žaka - nezkoušejte před ním monitor! :D

• Citovat
  • Upravit
3138
11.9.09 20:53

žádné další žakařky?

8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.9.09 21:04

Mám děsně ukecaný 5tiletý dítě. Že bych mu pořídila Žaka? By měl komu povídat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.9.09 09:44

aladino, to nevím..spíš bys to měla 2krat..je pravda že náš Kuba (pták) s děckem dobře komunikují. Kuba opakuje všechno to kvílení a smích (ale také vařila myšička..atp..) je to dost pakec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jagy
8.5.10 14:35

Dobrý den,
chci se zeptat zda nemá někdo zájem o klec. Chovám v ní doma žaka ale stěhuji se a potřebuji koupit nějakou menší aby se vešla do nového bytu :o) případní zájemci o velkou ptačí nerezovou klec pište na ICQ 118730313 nebo na email jagy.tygl@seznam.cz

Děkuji a pěkný den

• Citovat
  • Upravit
23847
8.5.10 14:55

Jagy a kolik za tu klec chceš? Já zas přemýšlím o tom, že koupím větší klec naší rozelce, i když ta by spíš potřebovala delší než vyšší :think: . Jakou má rozteč těch drátů, aby neprolezla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jagy
8.5.10 16:29

Klec má rozteč 2,5cm jinak všechny údaje najdeš na této adrese:
 http://www.rajpapousku.cz/…-ss-nerez-2/

za klec jsem platil 50.000 Kč. moje představa je aspoň tak 50% z ceny, takže nějákych 25.000 určitě. Jsem z Hradce Králové a mohl bych zkusit případně vyřešit i dopravu.

Můžes psát i na ICQ 118730313 pokud by byly dotazy…

• Citovat
  • Upravit
23847
8.5.10 19:56

Jagy, dík za odkaz, ta klec se mi rozměrově moc nehodí a rozteč je na rozelu dost velká. Ale cenu za takovouhle klec nabízíš dobrou, určitě to prodáš někomu pro velkého papoucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Žako
28.12.11 20:31

Žako

Se zájmem a trochu s údivem čtu odpovědi na různé dotazy. Nevím, proč se tázající ptá, když má přístup k fundovaným informacím na netu i v každé knihovně menšího města. Nesmyslné odpovědi typu jedna paní povídala je plýtvání místem i časem. Ptáky, tedy i papoušky chovám 40 let.Tehdy bylo pár knih, odborných časopisů pomálu. Nikdo by si nedovolil zveřejnit svoje rozumy, které nebyly podloženy vlastními zkušenosti. Dnes mnozí, kteří umí klepnout do klávesnice
píší svoje bludy do světa.Jak chudák tazatel má rozpoznat zrno od plev. No, mnozí diskutéři možná nebudou vědět, co to jsou plevy. Chovám amazoňany,žaky, hmyzožravé,astrildy,australské papoušky.Sto až dvě stě kusů, podle sezony.Dnes se tím bavím. Je mě 66 let.

• Citovat
  • Upravit
11966
31.3.12 11:10

Ahoj holky, neprocitala jsem celou diskuzi, ale minuly tyden jsme si privezli dimu zakouna. Podle mne ma malou klec, tak budeme kupovat vetsi, ale co by nas zajimalo, zda nevadi, kdyz celou noc je na spodku klece, na te mrizi? Ma sedet na bIdylku nebo to nevafi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
31.3.12 12:50

Jak je žakouš starý :? jedná se o mládě, nebo dospělého jedince :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
31.3.12 12:52

Mlade, kolem 100dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
31.3.12 12:59
@adus píše:
Mlade, kolem 100dni…

a ještě se zeptám, on je na dně klece, že nemá možnost být na bidýlku, nebo se tam zdržuje sám o sobě :?: ve sto dnech už je dost starý na to, aby na bidýlku byl a udržel se v pohodě celou noc a jestli to tak není, tak mi to mohlo něco značit ( špatné bidýlko, bohužel i nemoc papouška, ale nechci strašit, písni trochu víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
31.3.12 13:01

Muze byt jeste zvykly z budky spat na zemi, postupne se nauci nocovat na bidle. Jinak dospely papouch spi na zemi jen kdyz je slaby a dela mu problem se udrzet na bidylku, ale to byste poznali, ze je nemocny, tipuji to na mladeci zvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
31.3.12 13:10

fidlo, řekla bych, že se jedná o ručně dokrmeného žaka, tak zvyk z boudy nehrozí. Ale pokud je přes den papušek aktivní, leze po kleci, vyleze na bidýlko, žere a pod., nejeví teda známky nemoci, tak může být mladší než těch sto dní a opravdu se ještě bojí a celou noc se na bidýlku neudrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný