Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Minulý týden tu byl křen, pak ještě něco, dnes paprikáš….co by se asi tak dítěti mohli stát? Pověz
Míň čti ty různé kraviny, které tvrdí, že to se smí a to se nesmí. Žij normálně.
Hele a co máš chuť, tak si dej. Jenom to nepřeháněj. Tělo si samo řekne, na co má chuť. Já pila i pivo, prostě jsem na něj měla hroznou chuť, tak jsem si malé pivo dala.
Držela bych se toho, nejíst syrové maso (tatarak, suschi) a plisňové sýry (tepelné upravené ale můžeš).
Uzeniny se nesmí? A to v tom 4.týdnu kdy to často ženská netuší, že je těhotná? Nevím kde se takové věci vyčtou.
@izabe píše: Více
Já si vždycky říkám, kam na to chodí. Většinu těch věcí slyším prvně a to je půl roku, co jsem rodila ![]()
@Anonymní píše: Více
@ALIPELI píše: Více
Já chápu, že především prvorodičky jsou vystresované ze všeho, ale zase to chce mít trochu hranice. Jestli je někdo na nervy z paprikáše, tak co bude dělat až se mimčo narodí
a řídit se vším co najdu na internetu to je kapitola sama o sobě ![]()
Já mám právě teprve první…ale kdyby se člověk řídil internetem, tak nejí nic a nikdy ![]()
Pak bude řešit, že manžel dal do skříně prádlo od ptačího trusu ![]()
@ALIPELI píše: Více
ano, podle internetu je nejzdravější umřít hlady
@Dahlia0409 píše: Více
hele, kdysi tu bylo, že přespala u kámošky v pokoji, kde bylo akvárko… ![]()
@Amalthea píše: Více
A ona snědla rybičky?
To jsem četla, jaj ![]()
Dobrý den. Včera jsem si na večeři dala rohlík s paprikasem z Alberta z pultu. Teď jsem se dočetla, že se uzeniny nesmí. Mohla jsem ublížit miminku jsem 4+5.