Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
dívala jsem se, ale nikde jsem nenašla podobné téma a tak mě napadlo ho založit, kdyby se někdo chtěl přidat, budu moc ráda.Třeba si to čekání na ms nebo na vytoužené // zpříjemníme spolu a nebo nám aspoň uteče čas do dalšího testování za měsíc ![]()
Ahoj já se přidám
čekám ms v pondělí tak doufám,že po roce a půl se konečně zadařilo ![]()
ahojky
já mám mít ms v neděli po 28 dnech, ale jsem 1. cyklus po měsíčním užívání ha, takže můžu mít spoždění…a ty máš nějaké příznaky? já jen občasnou nevolnost, únavu, ale protože už jsem těhu byla-4×
tak mám vysledovaný čípek a před ms se mi cca 5 dní otevírá a teď je zavřený, takže naděje tu je ![]()
Ahoj, jsem na tom holky stejně. Jsem po 2. pokusu IUI, ale moc šancí si nedávám, břicho bolí jako před MS…test si mám udělat v úterý a čas se vleče. Holt musíme vydržať!
@Hejhulka25 4 deti uz je docela mazec, kolik jeste planujete? ![]()
to je teda reakce
co je koneckonců každému do toho, kolik jich chceme?živíme si je sami a to na dost vysoké úrovni
kromě toho, že tu každému nevytrubuji o své rodinné situaci, je snad jasné, ale špatně se to pak posuzuje
@arjeeev píše:
Ahoj, jsem na tom holky stejně. Jsem po 2. pokusu IUI, ale moc šancí si nedávám, břicho bolí jako před MS…test si mám udělat v úterý a čas se vleče. Holt musíme vydržať!
ahoj, vitám Tě
nevzdávej to, já si pamatuju, že u min těhu jsem měla šílený bolesti před ms a pak najednou to přestalo..to samé se mi stalo včera a předevčírem a najednou to necítím, jen píchání vpravo, jednou se to povede, uvidíš, vím, je to blbá útěcha, ale věř tomu ![]()
no mě bolí břicho a prsa,ale to mám většinou před ms,takže vůbec nevím.občas hlava - no holky nezbývá než vydržet.já už mám koupený i test ![]()
@Hejhulka25 neeeee to nebylo nic ve zlem, ja jen ze pro me jsou 4 deti neco jako zlej sen
Ja takove rodiny co tolika deti zvladaji obdivuju a tak me jen zajima kolik jich mate v planu. Jeste jednou se omlouvam zda se te to nejak dotklo ![]()
@crazytown píše:
@Hejhulka25 neeeee to nebylo nic ve zlem, ja jen ze pro me jsou 4 deti neco jako zlej senJa takove rodiny co tolika deti zvladaji obdivuju a tak me jen zajima kolik jich mate v planu. Jeste jednou se omlouvam zda se te to nejak dotklo
v pohodě, já jsem zvyklá
ono je to tak, že miminko, které doufám bude, tak s přítelem, ale budu se rozvádět
jinak toto bude poslední
a proč zlej sen? ty už máš mimčo? uvidíš sama, že s dětmi Tvoje láska poroste a nebudeš vědět, kdy přestat ![]()
@Hejhulka25 mam uz jedno ditko holcicku a ted cekam druhe. My chceme nejvic 3 deti, ale to treti az tak za 8-10 let. vic snad ani ne ![]()
@šáia píše:
no mě bolí břicho a prsa,ale to mám většinou před ms,takže vůbec nevím.občas hlava - no holky nezbývá než vydržet.já už mám koupený i test
já už jsem testla
bílo jak jinak..ale když čekala nicolku měla jsem // až 30dc ![]()
Díky za podporu, ale mám trochu pocit, že mi odjíždí vlak, je mi 34 let a to už není úplně sranda.
@Hejhulka25 píše:
já už jsem testlabílo jak jinak..ale když čekala nicolku měla jsem // až 30dc
já tež dneska odpoledne a nic taky bílo,tak uvažuju jestli mám zkusit ráno a jak nic tak na to asi prdím
@crazytown píše:
@Hejhulka25 mam uz jedno ditko holcicku a ted cekam druhe. My chceme nejvic 3 deti, ale to treti az tak za 8-10 let. vic snad ani ne
jjo to jsem si říkala taky
můžu se zeptat, neměla jsi bolesti jako na ms, píchání vpravo v podbřišku nebo tlaky a bolest jakoby „uvnitř“?promiˇ, že se ptám, ale jsi jediná čerstvá těhulka, tak tě asi budeme trochu zpovídat
jinak gratulka k těhu, ať mimísek roste ![]()