Pár dní do ms a čekání na //

16908
8.6.12 16:05

Pár dní do ms a čekání na //

Zdravím :mavam:
dívala jsem se, ale nikde jsem nenašla podobné téma a tak mě napadlo ho založit, kdyby se někdo chtěl přidat, budu moc ráda.Třeba si to čekání na ms nebo na vytoužené // zpříjemníme spolu a nebo nám aspoň uteče čas do dalšího testování za měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
593
8.6.12 16:08

Ahoj já se přidám :) čekám ms v pondělí tak doufám,že po roce a půl se konečně zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 16:13

ahojky :D já mám mít ms v neděli po 28 dnech, ale jsem 1. cyklus po měsíčním užívání ha, takže můžu mít spoždění…a ty máš nějaké příznaky? já jen občasnou nevolnost, únavu, ale protože už jsem těhu byla-4× :lol: tak mám vysledovaný čípek a před ms se mi cca 5 dní otevírá a teď je zavřený, takže naděje tu je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
arjeeev
8.6.12 16:14

Ahoj, jsem na tom holky stejně. Jsem po 2. pokusu IUI, ale moc šancí si nedávám, břicho bolí jako před MS…test si mám udělat v úterý a čas se vleče. Holt musíme vydržať!

• Citovat
  • Upravit
2002
8.6.12 16:16

@Hejhulka25 4 deti uz je docela mazec, kolik jeste planujete? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 16:25

to je teda reakce :mrgreen: co je koneckonců každému do toho, kolik jich chceme?živíme si je sami a to na dost vysoké úrovni ;) kromě toho, že tu každému nevytrubuji o své rodinné situaci, je snad jasné, ale špatně se to pak posuzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 16:26
@arjeeev píše:
Ahoj, jsem na tom holky stejně. Jsem po 2. pokusu IUI, ale moc šancí si nedávám, břicho bolí jako před MS…test si mám udělat v úterý a čas se vleče. Holt musíme vydržať!

ahoj, vitám Tě :mavam: nevzdávej to, já si pamatuju, že u min těhu jsem měla šílený bolesti před ms a pak najednou to přestalo..to samé se mi stalo včera a předevčírem a najednou to necítím, jen píchání vpravo, jednou se to povede, uvidíš, vím, je to blbá útěcha, ale věř tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.6.12 16:26

no mě bolí břicho a prsa,ale to mám většinou před ms,takže vůbec nevím.občas hlava - no holky nezbývá než vydržet.já už mám koupený i test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
8.6.12 16:27

@Hejhulka25 neeeee to nebylo nic ve zlem, ja jen ze pro me jsou 4 deti neco jako zlej sen ;) Ja takove rodiny co tolika deti zvladaji obdivuju a tak me jen zajima kolik jich mate v planu. Jeste jednou se omlouvam zda se te to nejak dotklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 16:31
@crazytown píše:
@Hejhulka25 neeeee to nebylo nic ve zlem, ja jen ze pro me jsou 4 deti neco jako zlej sen ;) Ja takove rodiny co tolika deti zvladaji obdivuju a tak me jen zajima kolik jich mate v planu. Jeste jednou se omlouvam zda se te to nejak dotklo :oops:

v pohodě, já jsem zvyklá :mrgreen: ono je to tak, že miminko, které doufám bude, tak s přítelem, ale budu se rozvádět ;) jinak toto bude poslední :lol: a proč zlej sen? ty už máš mimčo? uvidíš sama, že s dětmi Tvoje láska poroste a nebudeš vědět, kdy přestat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
8.6.12 16:34

@Hejhulka25 mam uz jedno ditko holcicku a ted cekam druhe. My chceme nejvic 3 deti, ale to treti az tak za 8-10 let. vic snad ani ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 16:35
@šáia píše:
no mě bolí břicho a prsa,ale to mám většinou před ms,takže vůbec nevím.občas hlava - no holky nezbývá než vydržet.já už mám koupený i test :lol:

já už jsem testla :lol: bílo jak jinak..ale když čekala nicolku měla jsem // až 30dc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
arjeeev
8.6.12 16:36

Díky za podporu, ale mám trochu pocit, že mi odjíždí vlak, je mi 34 let a to už není úplně sranda.

• Citovat
  • Upravit
593
8.6.12 16:36
@Hejhulka25 píše:
já už jsem testla :lol: bílo jak jinak..ale když čekala nicolku měla jsem // až 30dc :roll:

já tež dneska odpoledne a nic taky bílo,tak uvažuju jestli mám zkusit ráno a jak nic tak na to asi prdím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 16:37
@crazytown píše:
@Hejhulka25 mam uz jedno ditko holcicku a ted cekam druhe. My chceme nejvic 3 deti, ale to treti az tak za 8-10 let. vic snad ani ne ;)

jjo to jsem si říkala taky :lol: můžu se zeptat, neměla jsi bolesti jako na ms, píchání vpravo v podbřišku nebo tlaky a bolest jakoby „uvnitř“?promiˇ, že se ptám, ale jsi jediná čerstvá těhulka, tak tě asi budeme trochu zpovídat :lol: jinak gratulka k těhu, ať mimísek roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí