Pár dní do ms a čekání na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
8.6.12 16:38
@šáia píše:
já tež dneska odpoledne a nic taky bílo,tak uvažuju jestli mám zkusit ráno a jak nic tak na to asi prdím

kolikátý dc jsi nebo kolik dnů od ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.6.12 16:39
@arjeeev píše:
Díky za podporu, ale mám trochu pocit, že mi odjíždí vlak, je mi 34 let a to už není úplně sranda.

u nás jsem navrhla,že pujdem do centra a chlap nechce,prý do 35 mám čas a bud bude nebo nebude druhe.jedno uz mame ma 5 roku.tak me docela nastval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.6.12 16:40
@Hejhulka25 píše:
kolikátý dc jsi nebo kolik dnů od ovu?

9-10 nevim presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
8.6.12 16:44

@Hejhulka25 ja jsem zadny priznaky nemela, merila jsem BT a podle toho jak se mi porad drzela nahore mi doslo ze je to jinak nez predchozi mesice, 10DPO jsem zkusila test a byly tam // . Pichani v podbrisku a tlaky jsem mela az par dni po vynechani MS. jedinej priznak kterej sem mela brzo byl ze se mi vyrasily uhry na zadech na ktery normalne vubec netrpim (u holky jsem to mela stejne). Bolesti prsou sem mela uz od ovulace a bolej me doted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 16:48

Ahoj holky můžu se přidat???? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.6.12 16:51
@pavlina-strakova píše:
Ahoj holky můžu se přidat???? :kytka:

ahoj určitě jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 17:07

děkuju moc,tak já su na tom tak nějak všelijak.V lednu sem dobrala poslední prášek HA,MS sem měla první 3 měsíce po 27 dnech,další po 29 a dneska su 27 DC tak doufám,že ta mrcha :cert: nepříjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 18:32
@pavlina-strakova píše:
děkuju moc,tak já su na tom tak nějak všelijak.V lednu sem dobrala poslední prášek HA,MS sem měla první 3 měsíce po 27 dnech,další po 29 a dneska su 27 DC tak doufám,že ta mrcha :cert: nepříjde

taky vítám :) a sleduješ nějak příchod ms? třeba já to na sobě poznám pomocí čípku, ale je fakt, že ho sleduju tak dva roky a chová se pořád stejně, i když teď nějak nevěřím tomu, že by to mohlo znamenat těhotenství :lol: kdy budeš testit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 18:33
@šáia
@šáia píše:
9-10 nevim presne

to už je časík na test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 18:40

No už od středy mě pobolívá u pravýho vaječníku co mě nikdy nedělá,ale dneska mě zase chvilkama bolí břicho jak kdyby měla MS přijít a teď mám narůžovělej výtok,takže asi příjde.Testila sem už ve středu,bo sem to nevydržela :oops: a byl sněhobílej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 18:41

@Hejhulka25 A držím pěsti aby to tak bylo a bylas těhotná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
8.6.12 18:43

Holky a jak dlouho se vlastne snazite? nam to vyslo po 7mi mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 18:53
@crazytown píše:
Holky a jak dlouho se vlastne snazite? nam to vyslo po 7mi mesicich

My 4 měsíce,ale s toho sme teď měli 2 pauzu kůli práci,tak teď to byl dá se říct druhej měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
8.6.12 18:58
@pavlina-strakova píše:
No už od středy mě pobolívá u pravýho vaječníku co mě nikdy nedělá,ale dneska mě zase chvilkama bolí břicho jak kdyby měla MS přijít a teď mám narůžovělej výtok,takže asi příjde.Testila sem už ve středu,bo sem to nevydržela :oops: a byl sněhobílej

díky moc, ale byslo by to štěstí na první pokus :) mě právě taky pár dní, přesněji tři píchá hrozně vpravo a včera a předevčírem jsem měla šílené bolesti břicha a zad jakokdyby mrcha měla dorazit, dneska už nic a pak jsem si vzpomněla, že jsem to takhle měla u min těhu, tak třeba..každopádně já příchod ms poznám podle čípku a ten je od ovu zavřenej a přitom by měl být otevřený, měkký..každopádně pokud nebudu těhu, budu mít pěkný spoždění dle čípku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 19:00

@Hejhulka25 záda mě taky právě pobolívají dole u páteře,tak nevím co to je,jestli příjde a je to nějakej bacil,nebo co se to děje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí