Par dotazu od prvorodicky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.22 17:48
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley takže ho to nějak odradilo i od tebe? Já mám právě strašný strach co se týče tohoto, ale chce být u porodu :think:

Co chce partner je myslím jeho věc, rodit budeš ty a pokud ti tohle tak vadí, tak to musí akceptovat. O něm to fakt není a měl by respektovat jakékoliv rozhodnutí. Nebo může odejít na to tlačení za dveře a pak hned přijít.

Teda řešit ještě chlapa, tak by mě kleplo :lol: Je mi úplně fuk, zda půjde ven i bobek a zda to uvidí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.22 17:49

A btw Madonnin komplex není kvůli hovínku… :lol:
 https://www.idnes.cz/…003_deti_haa

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
7.2.22 18:02

@Liberalissima řvát je normální. Já byla v nemocnici 6 dní a pokoj jsem měla nedaleko porodních sal, takže jsem si řvaní odvedle celkem užila :lol: a v nikdo si toho vůbec nevšímal ani se to nijak neřešilo. Tímhle se opravdu zbytečně nestresuj.

• Citovat
  • Upravit
13869
7.2.22 18:50
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley takže ho to nějak odradilo i od tebe? Já mám právě strašný strach co se týče tohoto, ale chce být u porodu :think:

Já chci v první radě někoho, na koho se muzu spolehnout. To, ze tam manzel byl, bylo fajn. Je to cita, tak jsme byli domluveni ze až to nebude dávat, odejde. Zůstal, ale proste to na nej není :nevim: a já už teď vím, ze ho tam vlastně nepotrebuju. Ale to zase má každá jinak, nějaká tam toho svého proste mít musí. Predtim jsem měla pocit, ze kdyby tam nebyl, o něco ho ochudim :D

Takže za mě to udělej jak to citis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky