Paragraf

27008
9.3.10 08:47

Paragraf

Ahojky dost dobře neívm kam tohle zařadit tka snad jsem se moc ensekla…v únoru jsem byla na operaci a moje mamka měla paragraf a starala se mi o synáčka.Dneska přišla s tím že po ní chtějí ještě nějaký ukončení paragrafu,ale vůbec netuším kde to vzít a co to vůbec je,poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2613
9.3.10 09:17

Ahoj Crystal,
je to podobné jako s PN, musíš k doktoru, který paragraf vystavil a ten Ti dá ukončení pro zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.3.10 09:19

aha no mě to vystavili v nemocnici a tma mi řekli že mi to ukončí obvodačka že to nebudou ukončovta kdžy už jsem byla doma a ta mi zas řekla že mi to musí ukončit v nemocnici tak vůbec netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.3.10 19:53

No ukončit Ti to musí tam kde Ti to vystavili, protože oni mají ostatní papíry-(je jich asi 6 nebo 4 tak nějak). A v nemocnici jste leželi?
já měla syna v nemocnici a tak jsem měla prac. neschopnost a pak na doléčení doma mi dětská dr. vystavyla OČR a pak taky ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.3.14 16:56

Jdu s 5letým synem do nemocnice na plánovanou operaci, doma nechám 2letou dcerku s manželem. Kdo vystaví manželovi paragraf, aby mohl být s dcerkou doma? Musí ho ukončit hned po mém příchodu zpátky domů? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.3.14 17:37

@ivodička paragraf vystaví v nemocnici, ale musíš si o něj říct. vystavuje se z toho důvodu, že TY budeš hospitalizovaná a nebudeš se moct o dítě postarat, proto to vystavuje nemocnice. paragraf bude jenom na dobu, kdy ty budeš v nemocnici, protože po návratu z nemocnice se už zase posarat můžeš (jiné by to bylo, kdybys na operaci byla ty, pak by tam byl předpoklad, že ani po návratu domů nemusíš být schopná se postarat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.3.14 17:40

@sagina dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie