Paragraf
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Paragraf
Ahojky dost dobře neívm kam tohle zařadit tka snad jsem se moc ensekla…v únoru jsem byla na operaci a moje mamka měla paragraf a starala se mi o synáčka.Dneska přišla s tím že po ní chtějí ještě nějaký ukončení paragrafu,ale vůbec netuším kde to vzít a co to vůbec je,poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Crystal,
je to podobné jako s PN, musíš k doktoru, který paragraf vystavil a ten Ti dá ukončení pro zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha no mě to vystavili v nemocnici a tma mi řekli že mi to ukončí obvodačka že to nebudou ukončovta kdžy už jsem byla doma a ta mi zas řekla že mi to musí ukončit v nemocnici tak vůbec netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ukončit Ti to musí tam kde Ti to vystavili, protože oni mají ostatní papíry-(je jich asi 6 nebo 4 tak nějak). A v nemocnici jste leželi?
já měla syna v nemocnici a tak jsem měla prac. neschopnost a pak na doléčení doma mi dětská dr. vystavyla OČR a pak taky ukončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu s 5letým synem do nemocnice na plánovanou operaci, doma nechám 2letou dcerku s manželem. Kdo vystaví manželovi paragraf, aby mohl být s dcerkou doma? Musí ho ukončit hned po mém příchodu zpátky domů? Díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička paragraf vystaví v nemocnici, ale musíš si o něj říct. vystavuje se z toho důvodu, že TY budeš hospitalizovaná a nebudeš se moct o dítě postarat, proto to vystavuje nemocnice. paragraf bude jenom na dobu, kdy ty budeš v nemocnici, protože po návratu z nemocnice se už zase posarat můžeš (jiné by to bylo, kdybys na operaci byla ty, pak by tam byl předpoklad, že ani po návratu domů nemusíš být schopná se postarat).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit