Parfém z mall.cz

zun
133
23.8.16 11:49

parfém z mall.cz

Kupovali ste? chcem kúpiť parfém je tam dobrá cena, len či je to dôveryhodný obchod a nekúpim tam ošidenú vodičku. vopred ďakujem za odpovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
23.8.16 12:06

Já tam parfémy nekupuju, ale známá ano a pravidelně… takže je asi spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
23.8.16 12:07

@zun já bych asi už parfém z internetu nekoupila. Jedině s Douglasu atd., jednou jsem si koupila přes parfums.cz a teda přišlo mi to bez víčka a vůně vydrží jen zlomek toho, co mi vydržela z parfumérie :( ale záleží na vůni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
23.8.16 12:10

Nekupuj parfemy po netu, jsou pred spotrebou cca 7mesicu, voni jinak, nevydrzi, v kamenne parfumerii mas lhutu vzdy 2roky, vune jsou nove, do roka to stejne clovek vyplaca.

Je to takhle, obchody at jde o jakekoliv zbozi maji s dodavateli smlouvu, pokud se zbozi neproda do pul roku pred skoncenim lhuty, vraci se to na sklady, tam se to vali, prijde parfums, mall - za pakatel to odkoupi a dal prodava ale tesne pred lhutou… Delam ve spedici, vozime jako firma vsechno, takhle se nam na skladech vali jidlo, kosmetika, psi zradlo… Pak se to likviduje, nikdo to nechce, nestoji o to ani puvodni dodavatel, je to pro ne zbytecna namaha, radeji to soupnou k nam na sklad kde to hnije, za penize to pak zlikviduji nez aby to prodali se slevou… My jako smrtelnici to odkoupit nesmime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.8.16 12:36

Už tam nekupuji ani vlasovou kosmetiku, kvalita je horší… nevím jak je to možné, ale je to tak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák