Pařížská ulice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1424
18.7.14 17:54

Pařížská ulice?

Ahojky
Chtěla jsem se vás zeptat na tak profláknutou ulici v ČR =)
Ano mluvím o Pařížské! :-O :lol:
Chodíte tam jenom po chodníku a neodvážíte se vkročit do obchodu jenom tak se mrknout nebo se odvážíte jít se podívat a nebo ještě lépe si koupíte aspoň nějakou ´´drobnost´´´?
Kolik tam co cca stojí pokud to víte a navštívili jste obchody a zkrátka jaké to ta je když je to ´tak super´´ já tam šla několikrát a nikdy jsem se neodvížila vkročit třeba do LV nebo Diora :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
18.7.14 18:00

Tam bych nelezla i kdyby mi za to zaplatili. Ma velmi dobra kamaradka, dobre vydelavajici, si tam doprala velky satek LV, hned pote jela za mnou na navstevu. Pochlubila se mi timto jeste nevybalenym satkem, kdyz jsem se na nej chtela podivat a vybalila ho, tak jsem zjistila, ze ma trhlou nitku…satek za cca 9000,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.7.14 18:02
@januschka píše:
Tam bych nelezla i kdyby mi za to zaplatili. Ma velmi dobra kamaradka, dobre vydelavajici, si tam doprala velky satek LV, hned pote jela za mnou na navstevu. Pochlubila se mi timto jeste nevybalenym satkem, kdyz jsem se na nej chtela podivat a vybalila ho, tak jsem zjistila, ze ma trhlou nitku…satek za cca 9000,–…

No vím že je to tam drahé ale právě to láká mě se tam mrknout na ty spešl kousky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.14 18:06

Pařížskou procházím, když jdu nahoru do parku. :mrgreen: Vešla jsem tam zatím asi do dvou obchodů, jednou do hodinek. Máma si takhle jednou šla cíleně koupit kabelku, že si vyhodí z kopýtka, ale žádná se jí prostě nelíbila; ty profláklé, často padělané kabelky jsou už prostě kýč - vyhozené peníze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
18.7.14 18:11

@januschka To je jako ten důvod proč tam nejít? Stane se uplně u všeho 8o 8o… Dojdu reklamovat a je to. Hlavně když si něco kupuji, tak si to prohlédnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.7.14 18:13

Ahoj, kamarád jednou sháněl oblek na ples na Hrad, tak jsem šla s ním, on tam teda nakupuje. Necítila jsem se úplně ve své kůži, i když si myslím, že jsem byla docela vhodně oblečená. Nejvíc mě tam štvaly ty prodavačky, které se tvářily, jako by se neoblékaly nikde jinde než v obchodě kde pracují. Přitom si o jejich mzdě nedělám iluze.Je to už asi 10 let, takže už se to snad změnilo. Ale fakt je ten, že ani já nevypadám jako zákaznice z těchto obchodů :).Přišlo mi to jako v galerii nebo muzeu - samé drahé kousky, takže raději nešahat, aby neutrpěly újmu a já si nemusela půjčovat u širokého příbuzenstva na zaplacení škody :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.7.14 18:13

@Litta No a tobě se tam něco třeba líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
18.7.14 18:14

Vkročila jsem tam do obchodu jen jednou. A to když můj muž přišel s nápadem, že mi chce koupit kabelku LV. Takjsme tam vyrazili a tím, že jsem věděla, že opravdu chceme něco koupit, tak mi to nebylo nepřijemné. Ale je fakt, že na nějaký okukování jen tak se tam moc necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.7.14 18:17

@Malaga To mě právě taky napadlo že i když se tam půjdu podívat tak na nic ani nesáhnu takže budu používat ze strachu jenom oční kontakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.7.14 18:17

@ivašot. A pořídili jste? =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.14 18:20

@natiova Mně to přijde hrozně prvoplánové, takže ne. Jedině kdyby na těch věcech nebylo poznat, že to je odtamtud, i takové kousky se dají najít. Ale to si to rovnou můžu koupit jinde, i v lepší kvalitě, neplatit hlavně za tu přehypovanou značku, a mít větší výběr. :lol:
V těch hodinkách bych si ale asi vybrala, i když od základky nebo od kdy žádné nenosím. Tak třeba jednou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.7.14 18:23

@Litta :mrgreen: No mně se na internetu líbilo celkem dost šatů od Diora ale když si představím kolik stojí ale aspoň bych chtěla nějaké vidět živě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.7.14 18:28

@natiova Jo tak až takhle na šaty jsem se nikdy koukat nebyla. To bych si asi slintla no. ;) Takže radši ne. :mrgreen: Mně stačí moje plesovky na maturiťák na míru za pětku nebo kolik a měla jsem je na sobě dvakrát a visí mi tu na skříni a strašně překážejí. Tak se na ně vždycky jdu kouknout a pak si klasicky koupím šaty v Zaře. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
18.7.14 18:28
@natiova píše:
@ivašot. A pořídili jste? =)

jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.7.14 18:31

@Litta Zaru mám taky ráda a pak i Mango. I když věci neničím, tak přeci jen pak nemám strach, že se s tím něco stane a normálně to nosím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák