Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A v tom poplatků za parkování je co? Jedno konkrétní místo nebo jde o obecnou platbu za to, že někde u bytovky parkujete (něco jako modrá zóna v Praze)?
Pokud to druhé, tak bohužel, cedulku se jménem tam asi paní nemá..
A to místo si platí, pronajímá? Jestli ne, tak kdo dřív přijde ten parkuje a nazdar.
Kolik parkovacích si míst platíš? No pokud si ho platí i ona, tak ho může mít klidně prázdné a ty na něm nemáš co dělat.
Jestli nemáte pronajata konktetni mista, pak je to patrne ‚kdo driv prijde‘…
V tom pripade ti tam ale babka muze preparknout v první chvili, kdy vyluftujes a hadam, ze na to ma cas ![]()
Asi bych ji ho nechala, dobra karma se hodi a at ma babca pohodli. Zvlast, kdyz se ti ocividne do nejakeho stekani o stani nechce ![]()
Pokud tam parkovala jen ze zvyku a vy ostatní jste to tolerovali a všichni platíte obecně za parkování kdekoli, pak máš samozřejmě úplně stejný nárok na to místo jako kdokoli jiný. Kdo dřív přijde, ten dřív mele. Až odjedeš, může si tam zaparkovat ona atd.
A ostatní 4 místa? To tam vždy stojí stejné auto nebo se taky střídají?
Třeba u nás v baráku v podzemní garáži je přes 100 parkovacích míst a jedno vlastním, kdybych byla bez auta a někdo mi tam začal parkovat, tak se rychle ozvu ať začne platit nebo vypadne. Otázka je jak je to u vás, poplatek za parkování platíme u nás všichni
@Svetluska55 píše:
A v tom poplatků za parkování je co? Jedno konkrétní místo nebo jde o obecnou platbu za to, že někde u bytovky parkujete (něco jako modrá zóna v Praze)?
Pokud to druhé, tak bohužel, cedulku se jménem tam asi paní nemá..
Je to obecna platba, ze parkujeme u bytovky. Je tu 12bytu a z toho 5 mist pod strechou a zbyly najemnici musi parkovat mimo pristresek. Cedulka se jmenem tam neni.
@JancaS84 píše:
A to místo si platí, pronajímá? Jestli ne, tak kdo dřív přijde ten parkuje a nazdar.
Platime vsechny
@Anonymní píše:
Je to obecna platba, ze parkujeme u bytovky. Je tu 12bytu a z toho 5 mist pod strechou a zbyly najemnici musi parkovat mimo pristresek. Cedulka se jmenem tam neni.
No tak platí, co psaly holky výše. Až vyjedes, taknina tam může zaparkovat
@Anonymní píše:
Platime vsechny
no tak žádný nárok na konkrétní místo nemá…má kam zaparkovat…kamkoliv jinam…
@Villanelle píše:
Jestli nemáte pronajata konktetni mista, pak je to patrne ‚kdo driv prijde‘…
V tom pripade ti tam ale babka muze preparknout v první chvili, kdy vyluftujes a hadam, ze na to ma cas
Asi bych ji ho nechala, dobra karma se hodi a at ma babca pohodli. Zvlast, kdyz se ti ocividne do nejakeho stekani o stani nechce
Ano kdo driv prijde. Ona tam parkovala pak 3.mesice nikdo, tak jsem tam zacala parkovat ja a ted po 7.mesicich chce misto zpet? Rano odjizdim do prace, tak babka tam muze auto klidne dat. Z moralniho hlediska. Ona opustila misto, tak jsem to misto vzala a najednou se usmyslila po nekolika mesicich auto si tam znovu dat. Vim jiste, ze neridi. Jestli schovava pro vnoucata, tezko rict. No nevim
@jessikka píše:
No tak platí, co psaly holky výše. Až vyjedes, taknina tam může zaparkovat
Tim si jsem vedoma a nezmuzu nic, akorat si myslet, ze babka je nevychovana tot vse
@Anonymní píše:
Tim si jsem vedoma a nezmuzu nic, akorat si myslet, ze babka je nevychovana tot vse
co je na tom nevychovaného. Že tam parkuješ ty, to je správné, a pokud tam zaparkuje ona, nevychované?
Dobry podvecer. Vezmu to poporadku. Bydlime v mensi bytovce, kde si vsichni platime parkovny. Mame pristresek o 5mist a zbytek aut stoji u baraku. Jedna babca u nas tam mela pod strechou zaparkovane auto, kterym nejezdila pac bylo pod tunou prachu a navic je to babca v letech. Auto asi prodala a bylo tam volne misto 3.mesice, tak jsem tam zacala parkovat ja. Uz tam parkuju 7.mesic a vcera jsem se od sousedky dozvedela, ze chce misto zpatky, ze nema kam ho zaparkovat. Vubec nevim, jak se zachovat. Do sporu se starou pani se nechci poustet. Co si o tom myslite?