Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co poradíte? Ke konci školního roku…
Minulý rok jsem ozdobila bedýnku a naplnila ji drobnou kosmetikou a krabičkami čaje…
Vypadalo to moc hezky. Letos bych chtěla něco podobného, ale čaje už asi ne…
Učitelek je pět a různě se střídají, neznám vkus každé z nich, tak bych to zase chtěla vyřešit podobně…
Jeden rok jsem ve vlastní zahrádce natrhala levandule a každé učitelce, asistence, kuchařkám, uklízečkám, které dětem pomáhají, pracuji s nimi ve školce. Jsem uvázala stejnou levandulovou kytku. A v Pepcu prodávají takové malinké tašky. Tak do každé nějaký mix. pralinek a oříšků.
Už mám dávno děti ve škole. A budeme kupovat ananas a Toffife nebo Merci asi letos.
Já dávám dárkovou tašku v ní kafe jak rozpustné tak turka, čaje ovocné velké balení, bonboniéru, domácí med a víno. Myslím, že tím potěším všechny ![]()
@tajnaorient čaje, bonboniera, to je takové univerzalni. Ale s tím kafem je to osemetne
ne každý pije rozpustné nebo už namlete, my třeba využijeme jen zrnkovou a kdybych dostala predem namletou a rozpustnou, musela bych vymyslet, co s tím, v mem okruhu všichni jedem v té zrnkove
![]()
@Semtex tak je jich tam 7 tak snad ne každá bude pít zrnkovou, asi si to ještě zjistím přes známou co tam dělá v kuchyni
![]()
Když společný dar. Tak si myslím, že se zrnková upotřebí. My jsme ve škole. V každé sborovně mají kávovar na zrnkovou kávu. Pořád se domlouvají, kdo přinese zásobu.
@Semtex píše:
@tajnaorient čaje, bonboniera, to je takové univerzalni. Ale s tím kafem je to osemetnene každý pije rozpustné nebo už namlete, my třeba využijeme jen zrnkovou a kdybych dostala predem namletou a rozpustnou, musela bych vymyslet, co s tím, v mem okruhu všichni jedem v té zrnkove
![]()
Ale tak to samé máš s čajem a bomboskou
Děvčata nemají kávovar jedou klasiku tak je to dobrý
právě jsem se ptala, každopádně děkuji za upozornění ![]()
My budeme davat syrovou misu. Super pohosteni pro vsechny a vloni to melo obrovsky uspech ![]()
Vzhledem k trvanlivosti dám do dárkové tašky čaje, oříšky sušené ovoce atd
Holky díky, vidím to zase na ty čaje, přidám oříšky a suš. ovoce…