Párky striptýzky na podrážděný žaludek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nám dr. vždy říká, že pokud už ten průjem akutní, mám dávat cokoliv co není tučné, takže i normáln í potraviny - jogurt, sýr, kaši ale z odtučněných výrobků.
Ten párek byl fakt dobrej vtip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak ještě je mrkvička, ta taky staví, nebo banánek
Párky jsou opravdu špatný nápad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
průjem už nemá aji to zvracení ustalo tak mě napadlo mu dát třeba rohlík nebo chlebík s kiri
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Párky určitě ne a kor striptýzky - žádný maso sama umělotina. uvař mu třeba mrkvičku s bramborem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak zkusím snad ho nebude bolet bříško........děkuju za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jindřiška 31 píše:
průjem už nemá aji to zvracení ustalo tak mě napadlo mu dát třeba rohlík nebo chlebík s kiri
No vidíš, pokud nemá průjem tak mu to klidně můžeš dát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my zrovna řešíme totéž.. zrovna vařím mrkev s bramborem.. jinak po poradě s dětskou sestrou jsem dávala přesnídávku s piškotem, banány, kompot.. s mléčnýma věcma bych počkala i když už průjmy nejsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná bych už přestala dávat heřmánkový čaj a zkusila slaboučkej černej lehce oslazenej, on ten heřmánek někomu nesedí. Uvař mu mrkev s bramborem, dávej mu přesnídávky (klidně je nařeď a dávej mu je pít), banán s mrkví a jablkem (nastrouhat, smíchat, v případě potřeby dosladit), zkusila bych i dušenou rybu, jestli je mu už líp. Ale párky mu nedávej, ať si je koupí sám, až bude dospělej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pérek na žaludek.Tak to je jako nápad týdne ![]()
Né to je samozřejmě naprostá blbost.Párek není nic dobrého ani zdravého a když už tak určitě né při podrážděném žaludku ![]()
Cokoliv jiného at už vývar,rýži ,vařenou mrkev,suchar,suchej rohlík,no prostě věci na dietu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
skvělej nápad, párky jsou dobrý na všechno možný, já je třeba malýmu dávám i proti kašli
a fakt to funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Párky na podrážděnej žaludek? V tom případě si ani netroufám domyslet z čeho ho může mít podrážděnej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
některá děvčata jsou zbytečně cinická jen jsem se ptala nemusíte mě hned ukamenovat je to trapné některé příspěvky asi jste některé dokonalé matky že???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Párky náš 2,5 letej nenjí ani normálně (a my vlastně v podstatě taky ne…), takže při průjmu a zvracení už vůbec ne…
Vždyť většina jsou hrozný s*ačky… (i když včera jsem viděla jedny, kde bylo 95% masa
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit