Párky striptýzky na podrážděný žaludek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Parky jim moc rada a dvoulety dceri dam taky vzdycky kousek, moc ji chutnaj
A predstavte si, ziju a dokonce jsem zdrava ![]()
- Citovat
- Upravit
@LouLou píše:
Parky jim moc rada a dvoulety dceri dam taky vzdycky kousek, moc ji chutnajA predstavte si, ziju a dokonce jsem zdrava
To moje mamka byla do 52 let taky…
![]()
Já bych koukala trochu dál než na následující měsíc, protože dřív nebo později se to někde projevit může, i když teď je to OK
Ale zas je to každýho věc a život
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak občasný párek bych fakt nedémonizovala, pokud se tím člověk neživí neustále
. Ale chce to také vybírat.
- Citovat
- Upravit
@Black_Orchids píše:![]()
skvělej nápad, párky jsou dobrý na všechno možný, já je třeba malýmu dávám i proti kašli
a fakt to funguje
- Citovat
- Upravit
Taky doma jíme párky, jítrnice, sekanou a podobný dobroty a taky žijem, ale na podrážděnej žaludek bych to nedala ani dospělému
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady ale snad nejde o normální konzumaci,ale o to dát jako lék na žaludek nebo zasycení.Taky žeru párky celej život i když malému teda kupuju ty drahé dětské i když vyjdou jako celé kuře
tak aspon jsou z masa,ale když je po viroze tak mu přece nedám párek né ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že se to tu taky obrátilo..šlo o párek na podrážděnej žaludek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra píše:![]()
Ja bych jeste dodala,ze je vozim pod kocarem zabalene v igelitce,cim vetsi teplo tim jsou lepsi,a pomahaji na imunitu,takze sup do toho
![]()
![]()
samozrejme, na to jsem uplne zapomnela…s takovym nazelenalym povlakem, to je zuzo…
- Citovat
- Upravit
Párky jsou i kvalitní, s vysokým obsahem masa (nekupujeme pod 86% masa, ale jsou i s vyšším obsahem), ale určitě to není vhodné pro tak malé dítě a ještě při podrážděném žaludku. Vhodnější alternativy už zmínily kolegně nade mnou
.