Parní čistič zn. Kärcher - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
13.11.13 13:41

Parní čistič zn. Kärcher

Ahoj, máte doma někdo parní čistič Kärcher? Jaké s ním máte zkušenosti? Co s ním všechno čistíte? Chci si ho koupit od známé, prodává ho za 1500Kč téměř nepoužitý. Ale ještě váhám…
Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
13.11.13 13:52

Jé, tak to se přidám do diskuze. sice zkušenost nemám, ale taky mě to zajímá. chceme si ho koupit k vánocům. brácha ho má v práci, říkal že dobrý. ale jakože od chlapa jsem se toho víc nedozvěděla bohužel :mrgreen: jen vím, že to má být na podlahy, okna, textil, a tak všestranně. máme doma hafana a člověk může vytírat každej den, navíc máme takový blbý lino je teď nový a pořád mi přijde jak neuklizený a prý by to tím mělo jít líp. tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.11.13 14:00

Ono asi záleží, o který konkrétní typ jde. Taky bych chtěla od Ježíška, ale ráda bych znala ještě nějaké zkušenosti. Byla tu nedávno diskuze: https://www.emimino.cz/…elna-169834/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
13.11.13 14:01

Jo my ho máme a právě lino, které vůbec nešlo normálním hadrem bylo jak nové!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 14:07

Karcher je moc dobra znacka, pracovne mam zkusenosti s ruznymi stroji od nich na cisteni, od mensich az po tech za statisice. Rozhodne palce nahoru pro ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.11.13 14:15

@MalinkaSykorka A co Kärcher SC 952? Co všechno s ním vyčistím? Chápu samozřejmě, že není na podlahy, ale koupelnu a kuchyň udělám komplet v nějaké rozumné době, včetně kachliček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.11.13 14:29

Takže, také mám ten podlahový, s různými nástavci, upřímně jediné, co jsem s tím nezkoušela mýt, jsou okna. Jinak vše - spáry, dlažky, sanita, podlahy samozřejmě, trouba, mikrovlnka, žaluzie a ve finále - pokud máte - žebrový radiátor.

Za mě ano, vyplatí se, máme ho 3 roky, z toho se nám zatím stala jen jedna vyjebávka (tak jsem tlačila na hlavici, až rupl její krček :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
13.11.13 14:34

Taky se přidám. Podobná diskuze tu už byla, ale pořád jsem na vážkách. https://www.emimino.cz/…cher-135812/ V každém případě budu ráda za jakoukoli zkušenost (třeba i po Vánocích) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.11.13 15:35
@eMíša píše:
Taky se přidám. Podobná diskuze tu už byla, ale pořád jsem na vážkách. https://www.emimino.cz/…cher-135812/ V každém případě budu ráda za jakoukoli zkušenost (třeba i po Vánocích) :*

Tuhle diskusi jsem zakládala já, dostala jsem ( ten z odkazu ) k narozeninám - měla ho známá, co u mě uklízela a to rozhodlo :palec: Jsem s ním nadmíru spokojená, myju s ním koupelnu, wc, okna, podlahu…na vše mám nakoupené nástavce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.11.13 09:41

Tak parní čistič vyzkoušen…mám konkrétně typ Kärcher SC 1.020. Koukala jsem, že je to jeden z levnějších, na Heurece jsem ho vyděla od 2500Kč. A jdu do něj, budu ho mít od známé za 1500Kč.
Krásně se s nim vyčistí dlažba, spáry, okna, žaluzie, vana, umyvadlo, dřez, var. deska, kolejničky ve sprch. koutě a různý nedostupný věci. Zkoušela jsem ho i na plovoučku, ale tak, že jsem napařila hadřík a vytírala, přímo na plovoučku jsem páru nepouštěla. Na vodní kámen nic moc, hlavně na skleněných dveří u sprch. koutu, to teda fakt nešlo, ale ve dřezu šel krásně. Ještě chci zkusit vyčistit troubu, včera jsem zkusila jen to sklo, šlo to dobře, ale nějak v tom skle divně zapraskalo, tak jsem toho radši nechala, ale na vnitřek trouby si myslím že bude dobrej. Krásně teda šly okna pos…ý od much, to šlo jedním tahem, samozřejmě, že se pak musí okno vyleštit.
Mínus bych u něj viděla krátkou přívodní šňůru která navíc neni navinovací, ale to je jen detail.
Doufám, že jsem s příspěvkem někomu pomohla v rozhodování…ale ještě něco, ta známá co mi ho prodá ho nechce z důvodu, že ho doma nevyužije, páč má malý prostory, malý okna navíc s lištama z venku, tak prý radši vždycky vzala hadr než aby vytahovala celý čistič(přece jenom je to další věc do bytu podobná vysavači, kterou musíme někam uskladnit a zase vytahovat).
Tak že za mě velké ANO, ale jak říkám, je to spíš do baráku, kde je víc místa a víc uklízení (velké plochy, velké okenní tabule ap.).
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.11.13 09:47

Ještě jsem zapoměla, že je skvělej na koberce, zkoušela jsem vyčistit fleky a kupodivu šly i bez chemie!! V obýváku máme bílej chlupatej, a ten se taky krásně vyčistil. zkoušela jsem i sedačku a taky dobrý, patlaniny od dětí jsou pryč (teda dočasně).
No jela jsem s ním jak fredka, že mi i manžel říkal, že mám nového přítele a že to vypadá na lásku na celý život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.11.13 10:40

@Adriana224 Tak to mě nadchlo. I ty fleky na koberci a sedačka (máme extrémně blicí mimino). Mrknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.1.14 19:25

Holky, tak jen přidávám zkušenost s novým parním čističem Karcher. za mě zatím službu plní, nemůžu posoudit sice případné problémy, pokud by nastaly, ale zkoušeli jsme podlahy - lino jako nové, ale práci to samozřejmě dalo, bylo zatlapkané od hafana a hadrem to vůbec nešlo, dlažba paráda, sporák paráda, spáry nad sporákem taky super, vše vyčištěno tak jak se to fakt s různýma čističema nevyčistí. takže zatím týdenní testování spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.9.14 13:39

parní čistič, vysokotlaký čistič

Kärcher parní čističe nejsou špatné, ale jsou dražší, pokud neřešíte penze, tak budete spokojená, ale na internetu naleznete i jiné alternativy, které jsou o dost levnější s obdobnou kvalitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.10.16 00:21

parní čistič karcher

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli když čistíte podlahu jestli při čištění není na zemi louže od páry, jestli to přístroj stačí vyvinout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný