Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré dopoledne. Poslední šance, kde bych mohla najít radu! Prosím holky, mám doma celkem čerstvě položenou dlažbu - světle šedá barva.Tu podlahu ať vytřu ručně, nebo strojově, jen vodou, nebo leštidlem, jen s přípravkem na vytírání, tak NIC
Kdybych nevytírala vyjde to na stejno
Nedá se vytřít!!Stopy od psa, ponožek, šmouhy tam prostě zůstávají, nedají se odstranit
Jsem z toho tak otrávená
A chytře jsem si jí nechala dát v celém přízemí, takže cca 90m2 DĚSU
Nemáte náhodou prosím, prosím nějakou radu, nebo zkušenost co s tím???
Moc děkuji!!!
No, taky mě napadl tak akorát ten rejžák.
Ale je to divný, to má nějaký vroubky nebo co to je zač? ![]()
Chce to vzít na kolenou, několikrát octovou vodou a hodně vymáchaným hadrem, aby ti sám nezanechíval čmouhy.
Tak 90 m2 vytirat na kolenou, pekne děkuju. Reklamovala bych to.
Nejhorší je jednobarevná dlažba, máme ji v koupelně. Zbytek baráku naštěstí vzor dřevo, fleky na ní nejsou vidět.
Na těžko odstranitelné čmouhy používám prostředky se čpavkem nebo HCL, dají se koupit ve stavebninách.
@veria píše:
Tak 90 m2 vytirat na kolenou, pekne děkuju. Reklamovala bych to.
jo, já tak vytíhala celý dům, necelých 400m2, stím, že halu jsem musela vzít kartáčkem. Je to vopruz ale je to beze čmouch, a jde hlavně jen o to první vytření.
Podle toho, co píšeš, nevím, nabízejí se ještě tři možnosti:
Nejsou ty šmouhy, které vidíš, spíš tím, že to moc řešíš a vlastně to moc vidět není?
Nebo je to blbá dlažba.
A je kupovaná v Siku nic za 200kč, že bych si řekla..njn co by jsem za ty peníze chtěla ![]()
FOTO, FOTO
![]()
Já mám hladkou dlažbu v celým baráku (160m2) a používám na vytírání parní čistič a jsem spokojená ![]()
@Světlušška to pomůže leda koberec
Nee, delam si legraci. Mame to podobne, vytru, projde jorksirka a je ‚po vytreno‘… Asi uz jsem otupela, ale hreje me pocit, ze mam vytreno ![]()
Taky bych to chtěla vidět na fotce, neumím si to představit. Máme taky všude dlažbu, hladkou i hrubší a vytírám mopem od Leifheitu a používám Savo Univerzal a nikdy nebyl problém, setře vše, šmouhy nejsou, tak fakt nevím ![]()
Co parní čistič?
@Světlušška Asi by to chtělo pořídit nějakou kvalitní impregnaci a dlažbu naimpregnovat. Ona pak bude (respektive měla by být)částečně chráněná proti „zažírání“ špíny.
No, a nebo jak píše @radka101, koupit kvalitní parní čistič. Tím vyčistíš všechno.
Víš, jakou máš konkrétní značku, typ?