Dlažba co se nedá vytřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
13.11.13 10:30

@Světlušška To vypadá, že je podlaha mastná ještě od pokládky. Takže bych fakt zkusila koupit pár litrů octa a čistit a čistit. Prostě takový ten základní odmašťovací efekt. Já jsem zrovna nedávno nadávala, že jary a různé takové ty moderní přípravky na umývání nádobí a odmašťování už zdaleka nejsou tak kvalitní, jako kdysi. Prostě mám pocit, že to neodmastí :think:. Takže ocet, případně ještě by se dala na odmaštění použít kyselina chlorovodíková (ty jo, a teď nevím, jestli nekecám, ale myslím, že ne, když tak zagoogluj ;), ale bacha na spáry). A po odmaštění bych každopádně fakt tu podlahu naimpregnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 10:31

Hnus ta fotka co a to je vidět prd.
Hplky moc děkuju, já vyzkouším všechno co jste radily a určitě napíšu jak to dopadlo 8) Ta náprava je mi taky jasná, ale předsatava, že teď v hotovém začnou opět sekat :twisted: AŤ jde výrobce do… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 10:34

@tterka No kdyby to pomohlo budu nejnejšťastnější, protože bourat si neumím představit, ale koukat na takový hnus taky ne! Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.11.13 10:35

Taky máme takovou, ale hnědou!! byla jsem zoufalá až jsem jednou koupelnu vytřela savem na laminát a pomohlo to!!! doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
13.11.13 10:36

@Světlušška Takže když zaklekneš tak to ničím nejde dolů? A nerozšlapali jste si při pokládce po dlažbě něco :think: já nevím, nějakou impregnaci na zeď, nebo něco podobného?
Pokud půjdeš do nějakých drastyčtějších prostředků, raději to nejdříve vyzkoušej někde, kde to není vidět ať si ji nezničíš ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 10:40
@Elenloth píše:
@Světlušška Je ta dlažba glazovaná? Tzn. má lesklý povrch nebo je takové lehce matná? Z té fotky to neodhadnu. Jestli není glazovaná, tak bůh s tebou. Jediná rada je vzít to nějakým silným čističem rýžákem ručně a potom hned nechat naimpregnovat.
Každopádně bych to zkusila reklamovat.
Máme neglazovanou dlažbu v celém přízemí, béžovou. Už tady byla, když jsme dům kupovali, po předchozích majitelích zůstala taky strašně špinavá a taky nevím, co s tím. Rýžák a čistič už mám, ale jsem v sedmém měsíci a moc se mi do toho nechce. Profesionální podlahový stroj taky moc nepomohl.

Ani lesk, ani ten napůl lesk, je to mat. Já jsem po dlouhé době přemýšlela prakticky :) a takhle to dopadlo!!Zlatý vysoký lesk co mám v koupelně, buď je tam bordel, nebo krásně čisto, ale nic mezi tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
13.11.13 10:42

Já mám taky desnou dlažbu, ale po předchozím majiteli. takže trochu to pomuze, když vytru savem, ale jistota je rejzak. naneštěstí to čistý vydrží maximálně tyden a pak můžu rejžak vytáhnout znova, což mě ale moc nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 10:44

@Elektra Děkuju…to bude nákup Už mám 7 rad :D supr Kde ho seženu? Normálně, nebo nějaká speciálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 10:46

@Hadí ocásek Ani se nedivím..v téhle době strojů a vymožeností budem tasit rejžáááky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 10:51

@radka101 Ano,prostě každý milimetr. Všude fleky, šlápoty. To né, nic se tady nerozšlapalo, chodilo se tu v botách, klasika, ale nic co by se na to vylilo, toho by muselo být, je to obývák, předsíň a chodba..krááásný. Ono když vytírám, tak to vypadá nadějně, ale pak to uschne a… Měla jsem vícero dlažeb, ale toto je specialitka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.11.13 11:21

Normálně v obchodech to mají ;) jestli nebude levnější poptat se po známých a posbírat vzorky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
13.11.13 11:25

@Světlušška už si tu dlažbu měla vytřenou po stěrkování? Já jsem se taky nemohla zbavit šmouh a pomohlo vytření čistým hadrem. Takže hadr hodit do pračky, vyprat a pak vytřít. Do vody přidat ocet to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.11.13 11:37

Zkus koupit savo - je vylozene nejaky odmastovaci, snad se strika.. mamka ho ted pouzivala a nemohla si ho vynachvalit.. Nemame sice novou dlazbu, ale mame svetlou.. skoro bílou.. a ani mop, ani hadr..nic nepomaha.. nemluve o sparach.. Mam v planu cif a rejzak, ale mozna dam savu jeste preci jen sanci, kdyz jsem dostala tip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 12:00

Taky jsem si napsala a už jsem oblečená, mladá taky a jedeme na nákup :mrgreen: jinak po stěrkování jsem vytírala. Zas tak čerstvé to není :roll: Spíš cca 4měsíce? Zatím jsem zkoušela vše možné a až teď napsala Vám…myslím, že určo něco pomůže!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný