Pořad Partička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
11.5.13 12:21
@Kallkapa píše:
Jasně, letos mají tour. Budou na deseti místech ČR v průběhu května a června. Takže si nemyslím, že je 100% jisté, že lístky v den konání nebudou. Kolik je ale momentálně míst ve Slaném netuším :)

No je to v letňáku a dá se dostat až na 3000 lidí  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.2.14 14:42

Ahoj, chtěla jsem se zeptat byli jste někdo v divadle na pořadu Partička? Ráda bych koupila lístky mužíčkovi k narozeninám a chtěla jsem vědět jestli to za to stojí? V TV je to sestříhané a je to super tak jak to vypadá na živo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.2.14 14:50

@Lucipe Ahoj, byli jsme s manželem a je to paráda :palec: v tv mě to moc nebaví, ale v divadle a na Konopišti jsme se smáli pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.2.14 14:54

@Lucipe byli jsme naživo ve Slaném - určitě to stojí za to :palec:
Ale kamarádka byla na natáčení a byla tam 4 hodiny…tak co si vybrat?? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
12.2.14 15:54

Já zase musím napsat, že za mě zklamání. Byli jsme (rok a půl zpět) ve Frýdku-Místku a nuda. Jediný, kdo dělal trochu zábavu byl MArian Čurko, snažil se a byl úplně jiný, než v televizi (to vlastně všichni). Největší zklamání bylo z Ondry Sokola, ten to totálně bojkotoval. Nevím, jestli považovali město s 50 tis. obyvateli za vidlákov, nebo čím to, ale byli jsme hrozně zklamaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.2.14 17:44

Tak divadlo bylo dobrý ale natáčení nic moc? Někde jsem právě četla že to natáčení je dlouhé a nezáživné tak jsem chtěla nějaké čerstvé informace :-) moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
12.2.14 18:58

Na natáčení jsem nebyla, za mě katastrofa i divadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie