Československá Superstar 2011

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7142
4.4.11 11:26

Československá superstár 2011

Ahojky holky, chtěla bych znát váš názor na Československou superstár. Koukákte na ni??? Líbí se vám nákej zpěvák , zpěvačka??? a co řikáte na porotu???
Já se přiznam , že se koukam,ale většina lidí řiká, že je to desná kravina, nu já nevim mě to docela baví, ze zpěváků se mi líbí Michal šebs a Petr Ševčík, ze zpěvaček tentokrát nikdo a z porotcu mam nejradši Palíta :mrgreen: (pala)je tu nikdo kdo na to koulká taky nebo sem jediná???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12584
4.4.11 11:30
obcas koukam taky, ale jen proto, ze nic jineho nedavaj a ja lezim jak lemra :-)
obcas me to pobavi. Libi se mi ten Lukas......a z poroty tak Osvaldova. :lol:
jajinka veverka píše:
Ahojky holky, chtěla bych znát váš názor na Československou superstár. Koukákte na ni??? Líbí se vám nákej zpěvák , zpěvačka??? a co řikáte na porotu???
Já se přiznam , že se koukam,ale většina lidí řiká, že je to desná kravina, nu já nevim mě to docela baví, ze zpěváků se mi líbí Michal šebs a Petr Ševčík, ze zpěvaček tentokrát nikdo a z porotcu mam nejradši Palíta :mrgreen: (pala)je tu nikdo kdo na to koulká taky nebo sem jediná???? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.4.11 11:36

Já koukám, když jsem zrovna doma. Z holek se mi líbí ta rockerka Gábina, z kluků nejvíc asi Noah. Ale kluků je tam víc, co zpívaj fakt hezky. Ale fandím Martinovi Kurcovi, protože jsem ho znala osobně :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.4.11 11:40

ono co se týká českých kluků, je to fakt hhustý fakt nevim kdo by měl vypadnout,za to ze slovenských bych poslala okamžitě pryč jerguš, moc nesympatickej:-)no ono když se to tak vee taky koukam na to protože nic jinýho lepčího prostě nedávají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.4.11 11:41

Koukam pravidelne :oops: :mrgreen:

Fandim - Martin Kurc, Monika Povysilova…

z poroty zeru Haberu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.4.11 11:46

Ahoj taky se koukám,a nejvíc se mi líbí Noah to je takovej brouček na pomazlení :mrgreen: ale nejvíc fandím Michalu Šebsovi je to borec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
4.4.11 11:48

Koukala bych,ale moc mi to nevychází,nikdy to nevidim celý,páč buď se probudí malá nebo něco „děláme“ s přítelem :lol: Takže si ty lidi tam moc nepamatuju.
Ale pěkně zpívá Monika Povýšilová.Pak má nádhernej hlas ta Gábina Gunčíková,ale jako člověk je mi nesympatická.Z kluků si nepamatuju vůbec nikoho :oops:
V porotě je dobrej Habera,má dobrý hlášky.Ze začátku jsem nesnášela Rytmuse,ale pomalu mu přicházim na chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
4.4.11 11:54

ja koukam pravidelně chytla mě více než ta superstar minulej rok

fandim Martin Kurc , Monika Povýšilová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.4.11 11:59
ono co se týká českých kluků, je to fakt hhustý fakt nevim kdo by měl vypadnout,za to ze slovenských bych poslala okamžitě pryč jerguš, moc nesympatickej:-)no ono když se to tak vee taky koukam na to protože nic jinýho lepčího prostě nedávají :-)
Monny89 píše:
Koukam pravidelne :oops: :mrgreen:

Fandim - Martin Kurc, Monika Povysilova…

z poroty zeru Haberu :lol: :lol:

já taky :-) Palo je upa nejlepčíííí :lol: jo z holek se mi líbí ta Betyna , ta zpívá dobře taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.4.11 12:02
Cherilin píše:
Koukala bych,ale moc mi to nevychází,nikdy to nevidim celý,páč buď se probudí malá nebo něco j"děláme" s přítelem :lol: Takže si ty lidi tam moc nepamatuju.
Ale pěkně zpívá Monika Povýšilová.Pak má nádhernej hlas ta Gábina Gunčíková,ale jako člověk je mi nesympatická.Z kluků si nepamatuju vůbec nikoho :oops:
V porotě je dobrej Habera,má dobrý hlášky.Ze začátku jsem nesnášela Rytmuse,ale pomalu mu přicházim na chuť.

já ho taky nemusela, ale ted už se sklidnil :mrgreen: Palo je k tim hlíškam ještě sexan, nu to sou teda oba chlapy,ale Palíto je Palíto. nuuu jo tak to je jasný že nemužeš stíhat všechno když máš tolik práce s manžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
Cherilin píše:
Koukala bych,ale moc mi to nevychází,nikdy to nevidim celý,páč buď se probudí malá nebo něco j"děláme" s přítelem :lol: Takže si ty lidi tam moc nepamatuju.
V porotě je dobrej Habera,má dobrý hlášky.Ze začátku jsem nesnášela Rytmuse,ale pomalu mu přicházim na chuť.

já ho taky nemusela, ale ted už se sklidnil :mrgreen: Palo je k tim hlíškam ještě sexan, nu to sou teda oba chlapy,ale Palíto je Palíto. nuuu jo tak to je jasný že nemužeš stíhat všechno když máš tolik práce s manžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Já teda taky docela koukám,ale vůbec nevím jak se jmenujou :lol: .z holek je dobrá,ta co má ten chraplák :lol: .z kluků ševčík,ale jak včera řekla Zetová,že jí vadí ty jeho psí oči,tak to mě teda taky brrr.,ale zpívá hezky.Ten jak zpívá to rege,tak mi vadí protože podle mě neumí zpívat a tudí nechápu,co tam dělá(ale pravda je,že je dobrý showman)ale to je tak vše.Porotu mám ráda celou,ale nejvíc samo chlapi Haberu a Rytmuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.4.11 12:10

Taky se dívám … zas taková kravina mi to nepřijde :-) :-)
Mě se docela z porodců líbí všichni … 8-) každý má své kouzlo.
A ze zpěvá u kluků je to horší, tam jsou super snad všichni … i regeeman nemá chybu :-D jako superstrar si ho nepředstavuju, ale je to takové spestření. Ale líbí se mi nejvíc Kurc a Ševčík i Lukáš. U holek asi Bětka, Gábina a Monča … ale kluci mě celkově přijdou prostě lepší :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.4.11 12:16
Katka_H píše:
Taky se dívám … zas taková kravina mi to nepřijde :-) :-)
Mě se docela z porodců líbí všichni … 8-) každý má své kouzlo.
A ze zpěvá u kluků je to horší, tam jsou super snad všichni … i regeeman nemá chybu :-D jako superstrar si ho nepředstavuju, ale je to takové spestření. Ale líbí se mi nejvíc Kurc a Ševčík i Lukáš. U holek asi Bětka, Gábina a Monča … ale kluci mě celkově přijdou prostě lepší :think: :think:

mě se taky víc líbí kluci, kromě jerguš bych tam dala všechny kluky a+betku a moniku.Regeeman je suprovej prostě co zaspívá teda spíš zareeguje nemá chybu, to regge teda vubec neposlouchamale on mě prostě baví a jak umí odpovědět porotcum, to je bomba to jinej neumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.4.11 12:17

Koukám, když nic jinho nedávaj, ale vadí mi, že s tím obsaděj tři dny v týdnu!
Jinak z poroty mi nesedí rytmus, protože mám pocit, že moc frajeří :mrgreen: ze zoěváků mám pár, který jsem si oblíbila, ale bohuže si nepamatuju jména, jen podle obličeje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí