Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, chtěla bych znát váš názor na Československou superstár. Koukákte na ni??? Líbí se vám nákej zpěvák , zpěvačka??? a co řikáte na porotu???
Já se přiznam , že se koukam,ale většina lidí řiká, že je to desná kravina, nu já nevim mě to docela baví, ze zpěváků se mi líbí Michal šebs a Petr Ševčík, ze zpěvaček tentokrát nikdo a z porotcu mam nejradši Palíta
(pala)je tu nikdo kdo na to koulká taky nebo sem jediná???? ![]()
jajinka veverka píše:
Ahojky holky, chtěla bych znát váš názor na Československou superstár. Koukákte na ni??? Líbí se vám nákej zpěvák , zpěvačka??? a co řikáte na porotu???
Já se přiznam , že se koukam,ale většina lidí řiká, že je to desná kravina, nu já nevim mě to docela baví, ze zpěváků se mi líbí Michal šebs a Petr Ševčík, ze zpěvaček tentokrát nikdo a z porotcu mam nejradši Palíta(pala)je tu nikdo kdo na to koulká taky nebo sem jediná????
Já koukám, když jsem zrovna doma. Z holek se mi líbí ta rockerka Gábina, z kluků nejvíc asi Noah. Ale kluků je tam víc, co zpívaj fakt hezky. Ale fandím Martinovi Kurcovi, protože jsem ho znala osobně ![]()
ono co se týká českých kluků, je to fakt hhustý fakt nevim kdo by měl vypadnout,za to ze slovenských bych poslala okamžitě pryč jerguš, moc nesympatickej:-)no ono když se to tak vee taky koukam na to protože nic jinýho lepčího prostě nedávají ![]()
Koukam pravidelne
![]()
Fandim - Martin Kurc, Monika Povysilova…
z poroty zeru Haberu
![]()
Ahoj taky se koukám,a nejvíc se mi líbí Noah to je takovej brouček na pomazlení
ale nejvíc fandím Michalu Šebsovi je to borec ![]()
Koukala bych,ale moc mi to nevychází,nikdy to nevidim celý,páč buď se probudí malá nebo něco „děláme“ s přítelem
Takže si ty lidi tam moc nepamatuju.
Ale pěkně zpívá Monika Povýšilová.Pak má nádhernej hlas ta Gábina Gunčíková,ale jako člověk je mi nesympatická.Z kluků si nepamatuju vůbec nikoho ![]()
V porotě je dobrej Habera,má dobrý hlášky.Ze začátku jsem nesnášela Rytmuse,ale pomalu mu přicházim na chuť.
ja koukam pravidelně chytla mě více než ta superstar minulej rok
fandim Martin Kurc , Monika Povýšilová
Monny89 píše:
Koukam pravidelne![]()
![]()
Fandim - Martin Kurc, Monika Povysilova…
z poroty zeru Haberu![]()
já taky
Palo je upa nejlepčíííí
jo z holek se mi líbí ta Betyna , ta zpívá dobře taky:-)
Cherilin píše:
Koukala bych,ale moc mi to nevychází,nikdy to nevidim celý,páč buď se probudí malá nebo něco j"děláme" s přítelemTakže si ty lidi tam moc nepamatuju.
Ale pěkně zpívá Monika Povýšilová.Pak má nádhernej hlas ta Gábina Gunčíková,ale jako člověk je mi nesympatická.Z kluků si nepamatuju vůbec nikoho
V porotě je dobrej Habera,má dobrý hlášky.Ze začátku jsem nesnášela Rytmuse,ale pomalu mu přicházim na chuť.
já ho taky nemusela, ale ted už se sklidnil
Palo je k tim hlíškam ještě sexan, nu to sou teda oba chlapy,ale Palíto je Palíto. nuuu jo tak to je jasný že nemužeš stíhat všechno když máš tolik práce s manžou ![]()
Cherilin píše:
Koukala bych,ale moc mi to nevychází,nikdy to nevidim celý,páč buď se probudí malá nebo něco j"děláme" s přítelemTakže si ty lidi tam moc nepamatuju.
Ale pěkně zpívá Monika Povýšilová.Pak má nádhernej hlas ta Gábina Gunčíková,ale jako člověk je mi nesympatická.Z kluků si nepamatuju vůbec nikoho
já ho taky nemusela, ale ted už se sklidnil
Palo je k tim hlíškam ještě sexan, nu to sou teda oba chlapy,ale Palíto je Palíto. nuuu jo tak to je jasný že nemužeš stíhat všechno když máš tolik práce s manžou ![]()
Já teda taky docela koukám,ale vůbec nevím jak se jmenujou
.z holek je dobrá,ta co má ten chraplák
.z kluků ševčík,ale jak včera řekla Zetová,že jí vadí ty jeho psí oči,tak to mě teda taky brrr.,ale zpívá hezky.Ten jak zpívá to rege,tak mi vadí protože podle mě neumí zpívat a tudí nechápu,co tam dělá(ale pravda je,že je dobrý showman)ale to je tak vše.Porotu mám ráda celou,ale nejvíc samo chlapi Haberu a Rytmuse.
Taky se dívám … zas taková kravina mi to nepřijde
![]()
Mě se docela z porodců líbí všichni …
každý má své kouzlo.
A ze zpěvá u kluků je to horší, tam jsou super snad všichni … i regeeman nemá chybu
jako superstrar si ho nepředstavuju, ale je to takové spestření. Ale líbí se mi nejvíc Kurc a Ševčík i Lukáš. U holek asi Bětka, Gábina a Monča … ale kluci mě celkově přijdou prostě lepší
![]()
Katka_H píše:
Taky se dívám … zas taková kravina mi to nepřijde![]()
Mě se docela z porodců líbí všichni …každý má své kouzlo.
A ze zpěvá u kluků je to horší, tam jsou super snad všichni … i regeeman nemá chybujako superstrar si ho nepředstavuju, ale je to takové spestření. Ale líbí se mi nejvíc Kurc a Ševčík i Lukáš. U holek asi Bětka, Gábina a Monča … ale kluci mě celkově přijdou prostě lepší
![]()
mě se taky víc líbí kluci, kromě jerguš bych tam dala všechny kluky a+betku a moniku.Regeeman je suprovej prostě co zaspívá teda spíš zareeguje nemá chybu, to regge teda vubec neposlouchamale on mě prostě baví a jak umí odpovědět porotcum, to je bomba to jinej neumí ![]()
Koukám, když nic jinho nedávaj, ale vadí mi, že s tím obsaděj tři dny v týdnu!
Jinak z poroty mi nesedí rytmus, protože mám pocit, že moc frajeří
ze zoěváků mám pár, který jsem si oblíbila, ale bohuže si nepamatuju jména, jen podle obličeje ![]()