Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toto jsem už nezaregistrovala… valila jsem venčit hafana…
ale k těm šatům ještě… tu Tinu fakt oblékají nemožně… myslela jsem si, že je těhotná… ty šaty jí dělají hrozně vypouklé bříško…
Jinak taky nevím proč tu Klaudiu navlíkají pořád do takovejch hábitů… a taky mi vadí, že z těch 15ti letejch pipin dělají vyžilé třicítky…
hkac píše:
Tak mě ta Týna včera vůbec nevadila a vůbec mi to proti Ševčíkovi nepřišlo. Viděla jsem ty pohledy ještě předtím, když tam stáli oba a kdo vypadne, se nevědělo.![]()
Já teda moc nechápu ty jejich emoce, ale asi to bude tím, že jsem to nezažila. Myslím si, že za ty dny, co jsou prakticky pořád spolu, tam určité přátelství vznikne. A všichni víme, že zvlášť čeští kluci byli dost vyrovnaní, tak kdoví, jak by Týna reagovala, kdyby vypadl někdo jiný. Ale taky mohla mít s Noahem nadstandardní vztah (ve vší počestnosti samozřejmě)
. Mně se třeba naopak líbilo, že se projevila jako člověk a tyhle emoce nepotlačila.
Vloni (nebo kdy to bylo) podobně plakala jedna z porotkyň (ale už si nevzpomenu, která to byla). Jenže ji tak moc nezabírali, jako Týnu.
A k tomu, že šla dolů za Noahem, ji vyzval Mareš, takže to bych už vůbec nebrala jako že jí Ševčík nezajímal.
Nechci se nikoho zastávat, jen jsem chtěla napsat, že to vnímám úplně jinak.
Mě teda posledních pár dílů taky přijde že je Tina těhotná
nebude na tom něco?
pate81 píše:
Mě teda posledních pár dílů taky přijde že je Tina těhotnánebude na tom něco?
Já se omlouvám, že vám tu lezu ale hádáme se s mužem už pár týdnů. Já tvrdím, že je Tina těhotná, můj muž že je tlustá.
To se budeme muset podivat nekam na bulvarni stranky
jake jsou spekulace…
ZelvaVeruna píše:
To se budeme muset podivat nekam na bulvarni strankyjake jsou spekulace…
Už jsem hledala a kde nic tu nic ![]()
Ted jsem akorat nasla, ze se L. Vondrackova zasnoubila ![]()
Ale jak jsem koukala na ty fotky, tak me spis prijde, ze Tina je takova holka krev a mliko ![]()
Nasla jsem jen toto:
http://prozeny.blesk.cz/…dporuje.html
Ale prijde mi to presny…
Chtělo by to respekt vůči typu Tiny, která potřebuje zdůraznit pas, zadek a samozřejmě prodloužit nohy vysokými kramfleky, aniž by vypadala jako Aranka postávající u E 55…
hkac píše:
Tak mě ta Týna včera vůbec nevadila a vůbec mi to proti Ševčíkovi nepřišlo. Viděla jsem ty pohledy ještě předtím, když tam stáli oba a kdo vypadne, se nevědělo.![]()
Já teda moc nechápu ty jejich emoce, ale asi to bude tím, že jsem to nezažila. Myslím si, že za ty dny, co jsou prakticky pořád spolu, tam určité přátelství vznikne. A všichni víme, že zvlášť čeští kluci byli dost vyrovnaní, tak kdoví, jak by Týna reagovala, kdyby vypadl někdo jiný. Ale taky mohla mít s Noahem nadstandardní vztah (ve vší počestnosti samozřejmě)
. Mně se třeba naopak líbilo, že se projevila jako člověk a tyhle emoce nepotlačila.
Vloni (nebo kdy to bylo) podobně plakala jedna z porotkyň (ale už si nevzpomenu, která to byla). Jenže ji tak moc nezabírali, jako Týnu.
A k tomu, že šla dolů za Noahem, ji vyzval Mareš, takže to bych už vůbec nebrala jako že jí Ševčík nezajímal.
Nechci se nikoho zastávat, jen jsem chtěla napsat, že to vnímám úplně jinak.
v poho. jen mi to přišlo přesně naopak jak ty píšeš, prtotože, u porotkyně je to jiný ta třeba řekne , že má názor na někoho ten a ten aten se mi líbí víc a ten mín, kdežto moderátorka, ta má bejt při nich, při všech bez ohledu sympatií. muj názor. jo a ta porostky ne byla Marta jandová ![]()
holky já teda nevím, ale vám se zdá tlustá?? Mě teda nepřijde. jako neni vyloženě typ Banášová Adéla, ale tkato vypadá každá druhá z nás
![]()
Ale musím opravdu souhlasit, ten kdo ji obléká, by si zasloužil pár facek
Přijde mi jako dospělá školačka- krátké nabírané sukně, nařasené, dělá jí to silné nohy atd.
pate81 píše:
já si nemysli, že je těhotná, je při těle,to mi neva,ale to oblečení nu hruza
pate81 píše:
já si nemysli, že je těhotná, je při těle,to mi neva,ale to oblečení nu hruza
doufám, že to nevyzní nějak rasisticky - tady šlověk neví
ale ona je Romka nebo nějaká směs??? Přijde mi docela snědá
četla jsem že její otec je nějaký cizinec, ale neví se přesně jaký, maminka to tají
kvaček píše:
doufám, že to nevyzní nějak rasisticky - tady šlověk nevíale ona je Romka nebo nějaká směs??? Přijde mi docela snědá
romka neni myslim, že ale jeden z rodičů je cizí
právě, že mě přijde taková zajimavá, pěkná, prostě jiná jak české holky - nejsem na holky
jen tak když ji vidím, tak jsem přemýšlela, jestli je Romka nebo ne, nebonapůl černoška nebo co vlastně je
kvaček píše:
právě, že mě přijde taková zajimavá, pěkná, prostě jiná jak české holky - nejsem na holkyjen tak když ji vidím, tak jsem přemýšlela, jestli je Romka nebo ne, nebonapůl černoška nebo co vlastně je
asi na pul černoška, jako romka se mi nezdá, oni to na začátku superstár řikali ale já si to nepamatuju