Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
5.4.11 14:52

rómka nebude… spíš bych řekla, že její otec je afričan nebo kubánec nebo tak něco… každopádně je moc hezká a zajímavá a fakt má hezkej hlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.4.11 17:07

Tina vypadá jako mulatka :srdce: mooc se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.4.11 17:09
Kallkapa píše:
Tina vypadá jako mulatka :srdce: mooc se mi líbí :-)

Je šmrncovní! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.4.11 17:36

má moc hezekj usměv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
7.4.11 10:32

ahoj holky, včera mělo bejt neco ve správách o tyně, já to neviděla, nevíte o co šlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
7.4.11 11:28

ahojky jáji, ne neviděla jsem to… ale taky by mě to zajímalo :think:

jajinka veverka píše:
ahoj holky, včera mělo bejt neco ve správách o tyně, já to neviděla, nevíte o co šlo???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
7.4.11 12:49
Mína13 píše:
ahojky jáji, ne neviděla jsem to… ale taky by mě to zajímalo :think:
jajinka veverka píše:
ahoj holky, včera mělo bejt neco ve správách o tyně, já to neviděla, nevíte o co šlo???

nuu, tak snad se někdo ozve, zrovna prcek bulel a já to neviěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.4.11 21:53

Ve kterých zprávách? Na nově či primě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
8.4.11 11:14
LadyRebeka píše:

na nově. hplky jak se dělja ty metřiky. hrozně se mi to líbí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
8.4.11 11:29

klikni si na nějaký metřík a hodí tě to na odkaz… pak tě to navede dál

jajinka veverka píše:
LadyRebeka píše:
na nově. hplky jak se dělja ty metřiky. hrozně se mi to líbí:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
8.4.11 11:30

Jáji, toto sepsala jedna kočka u nás ve skupině, tak to zkus podle toho, kdyby ti to nešlo:

Na diskuzi klikni na můj nebo jiný metřík (od Lilypie), přesměruje tě to na jejich stránky. Vyber „Trying to conceive“, potom „15 to 80 day cycle“, dále „full size ticker“. V levém sloupečku si vybereš vzhled metříku, v pravém potom v pravo klikni na step 2 a vyber si „posunovátko“, pak znovu vpravo step 3 a doladíš tvoje informace ohledně cyklu (doporučuji Ovulation counter, můžeš tam vložit i nějaký svůj osobní text k metříku). Až to budeš mít hotové, dáš vpravo NEXT a vygeneruje se ti kód (zkopíruj odkaz v modrém rámečku „code snippet“), který potom vložíš tady na stánkách do svého podpisu (ve složce Nastavení). Pak ještě doporučuji dokončít u nich registraci, pokud budeš mít delší nebo kratší cyklus, budeš muset metřík upravit, aby odpovídal (jinak ti třeba 27.den skočí čáp na 1.den, ale ty ještě třeba MS nemáš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.4.11 21:11

Tak tady je o zakulacovani Tiny :wink: Takze tehotna asi nebude :mrgreen:

http://www.super.cz/…in-8-kg.html

Podle me je to kocka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.4.11 09:28

jo jo, to jsem četla… podle mě je taky kočka, fakt krásná baba… a ti kteréni budou rejpat do každýho kdo není kost a kůže vždycky… bohužel… pak se člověk nemůže divit, že je tolik mladejch anorektiček, když tohle to čtou :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

ZelvaVeruna píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.4.11 12:41
Mína13 píše:
jo jo, to jsem četla… podle mě je taky kočka, fakt krásná baba… a ti kteréni budou rejpat do každýho kdo není kost a kůže vždycky… bohužel… pak se člověk nemůže divit, že je tolik mladejch anorektiček, když tohle to čtou :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
ZelvaVeruna píše:

nu asi tak. takhle přesně vznikaj anorektičkyjak někdo neni hubenej , už je to ošklivej člověk :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.4.11 12:43
Mína13 píše:
Jáji, toto sepsala jedna kočka u nás ve skupině, tak to zkus podle toho, kdyby ti to nešlo:Na diskuzi klikni na můj nebo jiný metřík (od Lilypie), přesměruje tě to na jejich stránky. Vyber „Trying to conceive“, potom „15 to 80 day cycle“, dále „full size ticker“. V levém sloupečku si vybereš vzhled metříku, v pravém potom v pravo klikni na step 2 a vyber si „posunovátko“, pak znovu vpravo step 3 a doladíš tvoje informace ohledně cyklu (doporučuji Ovulation counter, můžeš tam vložit i nějaký svůj osobní text k metříku). Až to budeš mít hotové, dáš vpravo NEXT a vygeneruje se ti kód (zkopíruj odkaz v modrém rámečku „code snippet“), který potom vložíš tady na stánkách do svého podpisu (ve složce Nastavení). Pak ještě doporučuji dokončít u nich registraci, pokud budeš mít delší nebo kratší cyklus, budeš muset metřík upravit, aby odpovídal (jinak ti třeba 27.den skočí čáp na 1.den, ale ty ještě třeba MS nemáš)

díky:-) já to zkusim až mi dá miška trochu volnosti:-Dpáč to bude na dlouho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí