Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rómka nebude… spíš bych řekla, že její otec je afričan nebo kubánec nebo tak něco… každopádně je moc hezká a zajímavá a fakt má hezkej hlas
Kallkapa píše:
Tina vypadá jako mulatkamooc se mi líbí
Je šmrncovní! ![]()
ahoj holky, včera mělo bejt neco ve správách o tyně, já to neviděla, nevíte o co šlo???
ahojky jáji, ne neviděla jsem to… ale taky by mě to zajímalo ![]()
jajinka veverka píše:
ahoj holky, včera mělo bejt neco ve správách o tyně, já to neviděla, nevíte o co šlo???
Mína13 píše:
ahojky jáji, ne neviděla jsem to… ale taky by mě to zajímalo
jajinka veverka píše:
nuu, tak snad se někdo ozve, zrovna prcek bulel a já to neviěla.
LadyRebeka píše:
Ve kterých zprávách? Na nově či primě?
na nově. hplky jak se dělja ty metřiky. hrozně se mi to líbí:-)
klikni si na nějaký metřík a hodí tě to na odkaz… pak tě to navede dál
jajinka veverka píše:LadyRebeka píše:na nově. hplky jak se dělja ty metřiky. hrozně se mi to líbí:-)
Ve kterých zprávách? Na nově či primě?
Jáji, toto sepsala jedna kočka u nás ve skupině, tak to zkus podle toho, kdyby ti to nešlo:
Na diskuzi klikni na můj nebo jiný metřík (od Lilypie), přesměruje tě to na jejich stránky. Vyber „Trying to conceive“, potom „15 to 80 day cycle“, dále „full size ticker“. V levém sloupečku si vybereš vzhled metříku, v pravém potom v pravo klikni na step 2 a vyber si „posunovátko“, pak znovu vpravo step 3 a doladíš tvoje informace ohledně cyklu (doporučuji Ovulation counter, můžeš tam vložit i nějaký svůj osobní text k metříku). Až to budeš mít hotové, dáš vpravo NEXT a vygeneruje se ti kód (zkopíruj odkaz v modrém rámečku „code snippet“), který potom vložíš tady na stánkách do svého podpisu (ve složce Nastavení). Pak ještě doporučuji dokončít u nich registraci, pokud budeš mít delší nebo kratší cyklus, budeš muset metřík upravit, aby odpovídal (jinak ti třeba 27.den skočí čáp na 1.den, ale ty ještě třeba MS nemáš)
Tak tady je o zakulacovani Tiny
Takze tehotna asi nebude ![]()
http://www.super.cz/…in-8-kg.html
Podle me je to kocka ![]()
jo jo, to jsem četla… podle mě je taky kočka, fakt krásná baba… a ti kteréni budou rejpat do každýho kdo není kost a kůže vždycky… bohužel… pak se člověk nemůže divit, že je tolik mladejch anorektiček, když tohle to čtou
![]()
ZelvaVeruna píše:
Tak tady je o zakulacovani TinyTakze tehotna asi nebude
![]()
Podle me je to kocka
Mína13 píše:
jo jo, to jsem četla… podle mě je taky kočka, fakt krásná baba… a ti kteréni budou rejpat do každýho kdo není kost a kůže vždycky… bohužel… pak se člověk nemůže divit, že je tolik mladejch anorektiček, když tohle to čtou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZelvaVeruna píše:
Tak tady je o zakulacovani TinyTakze tehotna asi nebude
![]()
Podle me je to kocka
nu asi tak. takhle přesně vznikaj anorektičkyjak někdo neni hubenej , už je to ošklivej člověk ![]()
Mína13 píše:
Jáji, toto sepsala jedna kočka u nás ve skupině, tak to zkus podle toho, kdyby ti to nešlo:Na diskuzi klikni na můj nebo jiný metřík (od Lilypie), přesměruje tě to na jejich stránky. Vyber „Trying to conceive“, potom „15 to 80 day cycle“, dále „full size ticker“. V levém sloupečku si vybereš vzhled metříku, v pravém potom v pravo klikni na step 2 a vyber si „posunovátko“, pak znovu vpravo step 3 a doladíš tvoje informace ohledně cyklu (doporučuji Ovulation counter, můžeš tam vložit i nějaký svůj osobní text k metříku). Až to budeš mít hotové, dáš vpravo NEXT a vygeneruje se ti kód (zkopíruj odkaz v modrém rámečku „code snippet“), který potom vložíš tady na stánkách do svého podpisu (ve složce Nastavení). Pak ještě doporučuji dokončít u nich registraci, pokud budeš mít delší nebo kratší cyklus, budeš muset metřík upravit, aby odpovídal (jinak ti třeba 27.den skočí čáp na 1.den, ale ty ještě třeba MS nemáš)
díky:-) já to zkusim až mi dá miška trochu volnosti:-Dpáč to bude na dlouho:-)