Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
4.4.11 12:41

bohužel je to tak jak píšeš, tady jde o to, kdo se líbí mladejm pipinám… a tak má tady ten trumpeta s ukřivděným pohledem hodně velké šance :cert:

kvaček píše:
jinak souhlas s Marsi tam jak píše.. Jen jsem si netroufla napsat Noaha, protože ten asi nevypadne, mladé holky ty o nedají :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.4.11 12:41

Ahoj,taky sledujeme :lol: Líbí se mi Lukáš Adamec,ale jinak kluci jsou fakt vyrovnaný.a U holek se mi líbí Gábina a Monika.Z poroty se mi líbí všichni.I Rytmus,vždy něco řeknu na ten ohoz a on to pak taky zkritizuje.Jak se vám líbí jak je oblíkají?Mně moc ne.Dneska píšou,že vyhodili dalšího stylistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
4.4.11 12:43

a nejvíc ze všech mi vadí Jerguš… je arogantní, přidrzlý a přemoudřelý… a přehnaně sebevědomý… a do Johnyho Deepa má teda hodně, ale hodně daleko… to si může nosit brejle jaký chce… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.4.11 12:43

jinak můj říká, že stejně zvítězí kluk, protože ty mladé holky budou posílat hlasy podle vzhledu..
Jinak osobně se mi hodně líbí ta co zpívala od Lagy Gaga, ta se mi líbí nejvíc a ta GUnčíková, ale asi to vyhraje kluk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
4.4.11 12:46
blanka111 píše:
Ahoj,taky sledujeme :lol: Líbí se mi Lukáš Adamec,ale jinak kluci jsou fakt vyrovnaný.a U holek se mi líbí Gábina a Monika.Z poroty se mi líbí všichni.I Rytmus,vždy něco řeknu na ten ohoz a on to pak taky zkritizuje.Jak se vám líbí jak je oblíkají?Mně moc ne.Dneska píšou,že vyhodili dalšího stylistu.

u některych jedinců je to oblečení dost uhozené

jak se vám libí ta Sel Backingam nevim jak se to jeji přijmeni přesně píše
podle mě tam nepatří Sel a Noah protože když je to československa superstar tak snad češi a slováci a nikdo vic

už vidim jak nekde v americe by nechali soutěžit čecha

Příspěvek upraven 04.04.11 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
4.4.11 12:46

No stylisti jsou tam fakt podivní… včera jsem se nad tím právě pozastavovala… jsem si říkala, že té dnešní módě už asi nerozumím… fakt jsou ti chudáci vymustrovaní jak strašáci do zelí… a ani k postavám jim to nejde… např. nechápu, proč navlíkají Alžbětku to vzorovanejch legínů, když má silnější nohy a holky s nohama jak párátka do černejch… to je fakt k posr*** se na to koukat… :cert:

blanka111 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.4.11 12:49
Mína13 píše:
a nejvíc ze všech mi vadí Jerguš… je arogantní, přidrzlý a přemoudřelý… a přehnaně sebevědomý… a do Johnyho Deepa má teda hodně, ale hodně daleko… to si může nosit brejle jaký chce… :cert:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142

mam stejne názor, noah se mi nelíbí nevim proč, u ševčíka mi ty oči psí nevadí ale noah hrozně, vokálikovou nemam ráda kvuli zpěvu a navíc je podobná jednej koze, kerou nemam ráda takže ta ven!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
hkac píše:
Mína13 píše:
a nejvíc ze všech mi vadí Jerguš… je arogantní, přidrzlý a přemoudřelý… a přehnaně sebevědomý… a do Johnyho Deepa má teda hodně, ale hodně daleko… to si může nosit brejle jaký chce… :cert:
:potlesk:

přesně tááák. do Deppa má teda sakra daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.4.11 12:50
Marsi86 píše:
podle mě tam nepatří Sel a Noah protože když je to československa superstar tak snad češi a slováci a nikdo vic

Tak Sel mi ani tak nevadí, ale jestli jsem včera dobře slyšela (je pravda, že jsem to sledovala tak nepůl), tak se mi zdálo, že Noah moc dobře česky nemluví. Proto si myslím, že v téhle soutěži nemá moc co dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.4.11 12:50

mě se líbí JAMAJČAN :srdce: :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.4.11 12:53

oblečení fakt hrozný, se na nich vždycky vyřádí:-)hlavně na tech holkach, copak kluci ty si vemou nákou košili, nebo triko s kalhotama,ale u holek je to fakt hrozný.Joo Lukáš Adamec má sexanskej hlas a aHelenea je z něj hotová celá. taky vám to tak příde?? jen čekam kdy bulvár napíše.Zetová spí s Adamcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
4.4.11 12:59

já myslím, že už něco takovýho i proběhlo, viz narážka moderátora v minulém díle, aby si z bulváru a pomluv nic nedělal…
a mezi náma holky, vůbec bych se Heleně nedivila… on je to fakt hezkej chlap… vlastně mezi těma ostatníma párátkama jedinej chlap a ten jeho sexy hlas… wow :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

jajinka veverka píše:
oblečení fakt hrozný, se na nich vždycky vyřádí:-)hlavně na tech holkach, copak kluci ty si vemou nákou košili, nebo triko s kalhotama,ale u holek je to fakt hrozný.Joo Lukáš Adamec má sexanskej hlas a aHelenea je z něj hotová celá. taky vám to tak příde?? jen čekam kdy bulvár napíše.Zetová spí s Adamcem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.4.11 13:03
jajinka veverka píše:
gabi.design píše:
Nekoukám. Nebaví mě to, koukala jsem jen na první řadu.
nu myslim, že by lidi na ni koukali víc kdyby to uváděl nikdo jinej, Leoš začíná bejt dost trapnej a Týna ta mi nikdy připadá, že neví co říct

Mně tam právě vadí ten Mareš a o tom hejnu puberťáků v publiku ani nemluvím. :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.4.11 13:04
Marsi86 píše:
gabi.design píše:
Nekoukám. Nebaví mě to, koukala jsem jen na první řadu.
ja koukam na tuhle a ještě jsem koukala uplně na tu první českou superstar vitězka byla tušim Aneta langerová

Jojo, to byla Langerová. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky