Film Bastardi

4155
2.4.11 14:04

Bastardi - film

Včera na prima cool dávali film Bastardi. Koukali ste někdo? Co říkáte na film? Mě ten film celkem zaujal nejen kvůli tématu, ale i protože se natáčel v místech, která znám osobně, na škole, do které sem chodila atd. Docela by mě zajímalo, co se bude dít v druhém filmu Bastardi 2. Ještě musím dodat, že jsem na film koukala se sluchátkama, aby se mi A. nepřiučila nějaká slůvka, i když v té době už spala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
2.4.11 14:45

No, koukala jsem a celou dobu se omlouvala mamce učitelce- vždycky si v duchu říkám jak přehání.
To nás teda čekají věci.
Jen se přiznám- moc jsem nepochopila ten konec- ten nový učitel je zabil všechny 3? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.4.11 14:55

Vždycky každý nadává na učitele, že si stěžují a kdesi cosi. Nechala bych každého takového, postavit se před takovou třídu.

Ano, zabil, i když v tom filmu to bylo jen naznačeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.4.11 15:02

Myslíš, že ty žáky nějak spec.vybírali, nebo učili text?
Ohledně ťěch vražd- jasně ukázaná tam byla jen ta poslední a to byla spíš nehoda, nebo sebeobrana, ty ostatní jsem právě moc nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.4.11 15:05

Ty vraždy tak nějak vyšli z kontextu filmu, hlavně když nakonci pak přišel za tím učitelem ten vyšetřovatel, aby mu oznámil, že ty tři případy byly uzavřeny jako nehody, že bohužel nemají důkazy, že se jedná o vraždu a ještě dodal něco ve smyslu, že bohužel nebo bohudík?
Ty děti to samozřejmě učit nemuseli, jen jim dali možnost plně používat svou mluvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
2.4.11 15:08

ahojki.
taky jsme na to koukali s otevrenou pusou… asi je zabil on no.. :nevim: naznaceno, ale pravda.. nepotvrzeno..
jinak neznate podobny film? Pani ma sve bile deti a adoptuje si myslim tri tmavsi. Ve filmu je ukazano, ze i pres slusnou vychovu, nekdy geny delaji divy.. jen nevim jak se to jmenovalo. Spratci nebo tak? poradite nekdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.4.11 15:10

vím co myslíš, ale mám momentální totální výpadek :lol: ale já si vzpomenu

bastardy doporučuju zhlédnout víckrát, mě některý věci došli až při druhém shlédnutí (ono to první bylo ten velmi nepovedený kinorip :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.4.11 15:11
Murka píše:
Ty vraždy tak nějak vyšli z kontextu filmu, hlavně když nakonci pak přišel za tím učitelem ten vyšetřovatel, aby mu oznámil, že ty tři případy byly uzavřeny jako nehody, že bohužel nemají důkazy, že se jedná o vraždu a ještě dodal něco ve smyslu, že bohužel nebo bohudík?
Ty děti to samozřejmě učit nemuseli, jen jim dali možnost plně používat svou mluvu :D

No, právě podle toho policajta na konci mi to docvaklo. :roll:
Ale nemohla jsem po tom spát- dost mě to vzalo, chudáci menšina. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
2.4.11 15:12
nevim zda na to mam zase zaludek :think: :lol: ale jooo. Zkouknu znovu a uvidime zda jsem neco prehlidla :dance: …kdyz bys vedela, tak prosim pisni ten nazve toho filmiku ju :hug:
Murka píše:
vím co myslíš, ale mám momentální totální výpadek :lol: ale já si vzpomenubastardy doporučuju zhlédnout víckrát, mě některý věci došli až při druhém shlédnutí (ono to první bylo ten velmi nepovedený kinorip :D)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
2.4.11 15:15
ten film ale nemel prece rasisticky podtext. Byl to mix :nevim:
Hanulínek píše:
Murka píše:
Ty děti to samozřejmě učit nemuseli, jen jim dali možnost plně používat svou mluvu :D
No, právě podle toho policajta na konci mi to docvaklo. :roll:
Ale nemohla jsem po tom spát- dost mě to vzalo, chudáci menšina. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.4.11 15:18

taky myslím, že přímo rasistický podtext tam nebyl :think:

spíš bych řekla, že to bylo o nezvladatelných a nepostihnutelných sígrech, nehledě na barvu pleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.4.11 15:19

Koukala..Hele, já si nemyslím, že zabil :think: Podle mě se ten první normálně sám zfetoval, druhej oběsil kvůli výčitkům svědomí a třetího zabil omylem…Myslím, že to byl moc velký ťunťa na to, aby se pomstil vraždou :nevim:

Jinak mě ten film dostal, vryl se mi fakt pod kůži…Pravděpodobně proto, že tu teď z okna musím koukat na partu 20-ti Romů každej den,možná proto, že mám nově dítě a řeším, jak ho uchránit před okolím…Možná proto, že se to odehrávalo v českém prostředí.Taky jsem začla řešit se známýma romskou otázku po shlédnutí filmu, mno, co si budem povídat, nebudu to tu rozebírat.

Ten film byl až brutálně reálný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.4.11 15:22

A ano, byl tam mix, největší hajzl dokonce Rom nebyl,a le stejnak jich tam bylo 88%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.4.11 15:30

Jo, děti tam byly mamixované. Nic proti rómům nemám- pokud jsou slušní, platí daně a pokud možno pracují. Ale tam mi tak nějak vyplynulo víc to romské prostředí, přestože byl ten ,hlavní´spratek, bílý podnikatelský synek.
Spíš jsem nemohla spát z toho, abych já ty své děti vychovala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.4.11 15:32
Hanulínek píše:
Jo, děti tam byly mamixované. Nic proti rómům nemám- pokud jsou slušní, platí daně a pokud možno pracují. Ale tam mi tak nějak vyplynulo víc to romské prostředí, přestože byl ten ,hlavní´spratek, bílý podnikatelský synek.
Spíš jsem nemohla spát z toho, abych já ty své děti vychovala dobře.

Přesně, já po tom filmu koukala na malého a slibovala si, že z něj vychovám slušného chlapa, který se ale zároveň dokáže ubránit…Jak říkám, vrylo se mi to pořádně pod kůži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí