Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Chtěla jsem se zaeptat zda někdo hrajete na FB tuhle hru,mě to poslední dobou dost zlobí tak se chci zeptat jak to „šlape“ vám ![]()
Díky
já hraju ![]()
Mám období, že to hraju furt,sázím sklízím, a pak na to třeba měsíc ani nešáhnu - to mám zrovna teď:)
verenika píše:
Ahoj![]()
Chtěla jsem se zaeptat zda někdo hrajete na FB tuhle hru,mě to poslední dobou dost zlobí tak se chci zeptat jak to „šlape“ vám
Díky
Ahoj, taky hraju a zatím to šlape tak doufám, že to tak bude i nadále ![]()
Já už jsem právě v 98 kole,teď mi někdy nejde vůbec zasázet.Sázím pomocí kombajnu nebo co to je,to fialový a ono se mi to neotevře.Furt se mi to seká
Nejde mi otevřit ani vinárna,asi s tím seknu než u toho trávit hodinu než se mi podaří zasít ![]()
ja jsem to jednu dobu hrala pořad ted už mě to přestalo bnavit a to proto že se to dlouho načítá
Já teda hraju Monster World a Bubble Island, ale poslední dobou to zlobí taky
Kolikrát se mi to sekne a nejde s tím udělat vůbec nic ![]()
Taky to hraju (jako mnoho dalších). Šlape mi to bez problémů. ![]()
Farmville hraju a od té doby, co naběhla i anglická farma, se mi hra pořád seká. Anglická farma navíc ještě nemá vychytané mouchy a občas blbe (např. ze tří současně založených sadů mi jeden zrál dvakrát tak dlouho nebo když jsem chtěla už nevím co sklízet za dvojnásobek mastery bodů, tak to nešlo, ptž v rohu farmy se objevovala úplně jiná rostlinka…).
Monny89 píše:
to ja parim Happy Aquarium, a Pet Society![]()
![]()
To já pařila už spousty her,Restaurant city,Happy Island,Aquarium,Pets…A zůstala mi farma.
Jo a co máte za internetový prohlížeč,že vám to šlape?
Taky hraju a občasně i další hry, většinou to šlape bez problému - někdy zlobí ![]()
Internetový prohlížeč Internet Explorer 9 ![]()
My máme Mozillu. Nevím, jestli je to tím… Nejlíp to šlape ráno a pak pozdě večer (tak okolo 23. hodiny
) spíš bych řekla, že to záleží na tom, kolik je lidí na FB ![]()