Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já hrála ale od doby co mam prcka nejak si to nedávam, co mě vzalo byla ještě mafie, nu a te dmomontálně treasure, je tu nikdo kdo hledá pokládky??:-)
verenika píše:
A když ti pošlu dárek,vrátíš ho?
Většinou vracím, nevracím special delivery (bych nad tím strávila věčnost) a nevracím něco, co absolutně nepotřebuju, neboť to ani nepřijímám (obyčejná slepice např. a podobné…)
Já mám většinu sousedů neznámých (jako že je neznám=), čas od času udělám čistku a naberu zas nové…
Hraju necelé dva roky. Ty jo ![]()
Kolik máte cedulek, co
? Já mám za výrobky všechny, za plodiny mi chybí pár těch skleníkových a stromů mi chybí ještě hodně, navíc je furt přidávají nějaké nové ![]()
Pipet-mě strašně brzdí ve farmaření práce,jak jsem tam tak musím zasadit na 24h
Viz dneska večer musím zasadit až do zítřejšího večera ![]()
Pipet píše:verenika píše:
A když ti pošlu dárek,vrátíš ho?Většinou vracím, nevracím special delivery (bych nad tím strávila věčnost) a nevracím něco, co absolutně nepotřebuju, neboť to ani nepřijímám (obyčejná slepice např. a podobné…)
Já mám většinu sousedů neznámých (jako že je neznám=), čas od času udělám čistku a naberu zas nové…
Kolik máte cedulek, co
Hraju necelé dva roky. Ty jo? Já mám za výrobky všechny, za plodiny mi chybí pár těch skleníkových a stromů mi chybí ještě hodně, navíc je furt přidávají nějaké nové
Tak to jsi pěkně čiperná!
Mahjo- v jakým ty jsi kole?Onoa je velká výhoda když máš právě hodně těch sousedů,že získáváš ty bushely na výrobu ve vinárně,pekárně atd.Já mám aktivních sousedů snad 7 ![]()
Když tak nad tím přemýšlím tak farmu budu hrát téměř 2 roky
ale bylo období, kdy jsem to nehrála a pak zase začla ![]()
Mišuna píše:…ono je omezený počet dárků na den nebo na počet lidí ?? to jsem nevěděla…děkuji
Vere já jsem asi na 50. místě
Dárky posílám denně, ale ne na každého se pochopitelně dostane. Dám si na tebe spešl pozor, když jsi takový chudáček
A na druhém profilu se mi zatím nedaří potvrdit přátelství, FB se mnou nemluví nebo co, tak vydrž. Ten tě ale určitě nepředběhne, je asi lvl 50 chudáček
verenika píše:
Mahjo- v jakým ty jsi kole?Onoa je velká výhoda když máš právě hodně těch sousedů,že získáváš ty bushely na výrobu ve vinárně,pekárně atd.Já mám aktivních sousedů snad 7
Já jsem ve 101…
Holky, já teď nevím, pod kterým jménem vás najít, pošlete mi žádosti na sousedství.
Dárky vracím zpět, někdy mi to napíše, že jsem už vyčerpala žádosti, tak holt někomu nepošlu, někdy to už za chvilku zase jde.
Nastys píše:
Když tak nad tím přemýšlím tak farmu budu hrát téměř 2 roky![]()
ale bylo období, kdy jsem to nehrála a pak zase začla
No, já to hraji někdy září/říjen 2009, dotlačili mě k tomu známí a ona vlastně někdy červen/červenec tak nějak teprve vznikla, takže téměř od začátku.
Já to hraju tak rekreačně. Nějak se nehodím
Znám lidi co to hrají asi 7 měsíců a jsou skoro ve stejném levelu…
Taky heldám sousedy.
A budu posílat i vracet dárky.
Tak klidně napiště na SZ !!! ![]()
Lenka512 píše:
Taky heldám sousedy.
Tak klidně napiště na SZ !!!
tak jsem ti poslala SZ ![]()
Lenka512 píše:
Taky heldám sousedy.
Tak klidně napiště na SZ !!!
Přidáno ![]()
Nojo, ale teď tomu nerozumím…odsouhlasily jsme si, že budeme sousedi, ale v sousedech vás něvidím…jak to ?? ![]()
A je poslaná i ta žádost o sousedství? nebo jen potvrzené přátelství?
- někdy jim to trvá…