Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, koukala jste některá na dnešní jste to, co jíte? Vůbec jsem nepochopila, proč se tam ta paní přihlásila. Ale byla to docela sranda, jak s ní nikdo a nic nepohlo.
No ono se zase není tak moc co divit, když měla skoro 200 kilo.
já na to koukala a nechápu ju.. proč nenechala místo lidem který to fakt chtěj. a pořádně. akorát ze sebe udělala blbku. ![]()
Ale na všechno měla nějakou odpověd´. Sice ne nikterak přesvědčivou, ale měla ![]()
to nebyla odpověd, ale výmluva
![]()
a fakt nechápu proč si to upravovala. to jí rovnou mohli napsat jídla na lísteček a ona si to mohla losovat z kýbla
![]()
ono je to spíš smutné… že nic se sebou nedělá - myslím, když už byla přihlášená, tak aspoň něco si přečíst a něco dodržovat.. Tam bylo vidět, že neví vůbec nic o tom jídelníčku, co kdy, kolik množství jíst ![]()
Anielkha píše:
Protože ji tam přihlásil manžel, na začátku to říkal.
aha. já začátek neviděla. ale i tak jako ztrapnit se takhle před milionama lidí.
![]()
Koukala jsem a nechápu…
Paní očividně nemá zájem se sebou něco dělat.
Je mi líto jejího syna a manžela. Měla v nich oporu a přesto se na to vykašlala…
Myslím, že už jen ta motivace v rodině by jí měla dát chuť dělat něco, co jí radí doktoři…
Ale ona se asi zaobírá jen sama sebou a ostatní ji moc nezajímá ![]()
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejde ![]()
sad 1 píše:
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejde
Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejde
ono i páni, kteří se občas nezdaj, tak pohoněj paní, ale jinou
![]()
A jinak fakt nechápu, všechny ty bezva věci, co dostala, možnost trénovat se cvičitelkou…A ona to pořádně nevyužila. Ale nejvíc se mi hnusila tím lhaním. „Jak často chodíte plavat?“ , „Denně nebo obden.“ (únor má 28 dní a byla dvakrát, březen má 31 dní a byla jednou).
sad 1 píše:eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejdeono i páni, kteří se občas nezdaj, tak pohoněj paní, ale jinou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.
Sherry píše:
to nebyla odpověd, ale výmluva![]()
![]()
a fakt nechápu proč si to upravovala. to jí rovnou mohli napsat jídla na lísteček a ona si to mohla losovat z kýbla![]()
![]()
z jakýho, když v něm měla načůráno ??? ![]()
Já jsem viděla jenom kousek a stačilo mi to…
Fakt šílený!!!!