Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ta hubnouci ‚terapie‘ sice trvala od 9.12. do 9.3. takze v tom breznu jak byla jen toho 3.3. se neda pocitat ze byla jednou za mesic ale to ji neomlouva. je to vsechno spis smutne. ale v jejim pripade bych taky volila operaci.
Já si myslím, že by spíš potřebovala psychologa než operaci. Protože když půjde na operaci a furt k tomu bude takhle přistupovat tak jí operace bude k ničemu…
magdicka píše:
ta hubnouci ‚terapie‘ sice trvala od 9.12. do 9.3. takze v tom breznu jak byla jen toho 3.3. se neda pocitat ze byla jednou za mesic ale to ji neomlouva. je to vsechno spis smutne. ale v jejim pripade bych taky volila operaci.
Ono,pokud má morbidní obezitu,a ještě nějaké zdravotní trable,tak stejně musí trochu shodit,aby jí tu operaci mohli udělat.
Dostala tolik hezkejch a docela drahejch dárků-Insportline je dobrý-a nakonec nic z toho.To cvičení,co měla ve vodě se mi taky zdálo dobré,a hlavně,pokud to měla kousek od domova,tak tam mohla být často.
Na tom chlapovi bylo vidět,že je dost naštvanej ![]()
ja to taky videla ,, byla proste mimo,,,
PROSIM VAS NEVITE NEJAKE TY SPRAVNE JIDELNICKY CO ONI JIM TAM DAVAJI?? NAPR K POMERU MASA KOLIK POMERU PRILOHY ( OBEDU MYSLIM ) no a svaciny a hodinove rozestupy? prosim napiste ci dejte odkaz
0 budu vam vdecna
0 a taky kde je ta kaloricka tabulka kam si pisu co jim a automaticky to pocita ??
Tak toto byla snad ještě větší extrém než paní PAvla. Teda nebyla tak tlustá, ale byla ještě víc blbá. A když na konci pořadu řekli, že je těhotná, tak mi prolítlo hlavou, jak taková líná, prolhaná ženská bude vychovávat dítě. Dopředu toho dítěte lituju. Hloupost se tady snoubila s leností, lhaním a nebetyčným sebevědomým. No prostě děs běs.
Jsem dost tolerantní člověk a snesu téměř s každým, ale tohle bylo monstrum.
eva valoi píše:
Tak toto byla snad ještě větší extrém než paní PAvla. Teda nebyla tak tlustá, ale byla ještě víc blbá. A když na konci pořadu řekli, že je těhotná, tak mi prolítlo hlavou, jak taková líná, prolhaná ženská bude vychovávat dítě. Dopředu toho dítěte lituju. Hloupost se tady snoubila s leností, lhaním a nebetyčným sebevědomým. No prostě děs běs.
Jsem dost tolerantní člověk a snesu téměř s každým, ale tohle bylo monstrum.
To jo,a jak byla drzá
bože,já jen nechápu,proč jim dají tak drahý dárky,a oni se pak na to vybodnou
je to asi reklama pro Insportline a Whirpool,ale já bych jim to sebrala!
A chudák ten její kluk,takovou fuchtli tlustou,a protivnou mít doma
![]()
Jo,a příště to bude asi taky pěkně zajímavý,ta matka s dcerou,asi tam měly pškněj chlív
![]()
přijde mi, že tahle řada je plná takovejch ztracenejch lidí. byl to fakt extrém. ale pro mě je to motivace, jak nedopadnout
člověk se rád vymlouvá na to, že nemá čas a nebo že to nejde. ale ono všechno jde když se chce. a motivaci člověk musí najít hlavně v sobě.
Ten kluk bude asi nějakej submisivní typ. Ta by byla sto ho snad i mlátit. Teda jak jsem je tak pozorovala. Taková škatule škaredá. Ale hlavně byla hnusná tím chováním.
eva valoi píše:
Ten kluk bude asi nějakej submisivní typ. Ta by byla sto ho snad i mlátit. Teda jak jsem je tak pozorovala. Taková škatule škaredá. Ale hlavně byla hnusná tím chováním.
Tak dneska to byla fakt síla
. Nechápu, že se ta ženská nestydí vůbec takhle vystupovat na veřejnosti…
Já tam být, tak jí snad jednu fláknu. Ta neumí nic jiného, než jen lhát ![]()
Chudák ten její přítel ![]()
Mmch… Ani se mi nechce věřit tomu, že je těhotná. Spíše si myslím, že to je další výmysl, aby nemusela dodržet to, že začne podle jídelníčku, až bude v pohodě…
![]()
Já pořád v ní viděla tu feťačku, myslím, že když někdo bere rok perník, tak to ně něm následky zanechá, jak je vidět… ![]()
Se sexem to maji tak, ze pan si muze uplacat prsa, kde se mu zamane, treba i na zadech ci na nohach…