Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
2.4.11 00:31

Se sexem to maji tak, ze pan si muze uplacat prsa, kde se mu zamane, treba i na zadech ci na nohach… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
11574
2.4.11 05:38

ta hubnouci ‚terapie‘ sice trvala od 9.12. do 9.3. takze v tom breznu jak byla jen toho 3.3. se neda pocitat ze byla jednou za mesic ale to ji neomlouva. je to vsechno spis smutne. ale v jejim pripade bych taky volila operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.4.11 10:45

Já si myslím, že by spíš potřebovala psychologa než operaci. Protože když půjde na operaci a furt k tomu bude takhle přistupovat tak jí operace bude k ničemu…

magdicka píše:
ta hubnouci ‚terapie‘ sice trvala od 9.12. do 9.3. takze v tom breznu jak byla jen toho 3.3. se neda pocitat ze byla jednou za mesic ale to ji neomlouva. je to vsechno spis smutne. ale v jejim pripade bych taky volila operaci.
  • Citovat
  • Upravit
11574
2.4.11 12:41

hmm tak oboji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.4.11 13:23

Ono,pokud má morbidní obezitu,a ještě nějaké zdravotní trable,tak stejně musí trochu shodit,aby jí tu operaci mohli udělat.
Dostala tolik hezkejch a docela drahejch dárků-Insportline je dobrý-a nakonec nic z toho.To cvičení,co měla ve vodě se mi taky zdálo dobré,a hlavně,pokud to měla kousek od domova,tak tam mohla být často.
Na tom chlapovi bylo vidět,že je dost naštvanej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
2.4.11 13:44

ahojky Kocky

ja to taky videla ,, byla proste mimo,,,

PROSIM VAS NEVITE NEJAKE TY SPRAVNE JIDELNICKY CO ONI JIM TAM DAVAJI?? NAPR K POMERU MASA KOLIK POMERU PRILOHY ( OBEDU MYSLIM ) no a svaciny a hodinove rozestupy? prosim napiste ci dejte odkaz :-)0 budu vam vdecna :-)0 a taky kde je ta kaloricka tabulka kam si pisu co jim a automaticky to pocita ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
14.4.11 22:26

Tak toto byla snad ještě větší extrém než paní PAvla. Teda nebyla tak tlustá, ale byla ještě víc blbá. A když na konci pořadu řekli, že je těhotná, tak mi prolítlo hlavou, jak taková líná, prolhaná ženská bude vychovávat dítě. Dopředu toho dítěte lituju. Hloupost se tady snoubila s leností, lhaním a nebetyčným sebevědomým. No prostě děs běs.
Jsem dost tolerantní člověk a snesu téměř s každým, ale tohle bylo monstrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 22:28
eva valoi píše:
Tak toto byla snad ještě větší extrém než paní PAvla. Teda nebyla tak tlustá, ale byla ještě víc blbá. A když na konci pořadu řekli, že je těhotná, tak mi prolítlo hlavou, jak taková líná, prolhaná ženská bude vychovávat dítě. Dopředu toho dítěte lituju. Hloupost se tady snoubila s leností, lhaním a nebetyčným sebevědomým. No prostě děs běs.
Jsem dost tolerantní člověk a snesu téměř s každým, ale tohle bylo monstrum.

To jo,a jak byla drzá 8-o 8-o 8-o bože,já jen nechápu,proč jim dají tak drahý dárky,a oni se pak na to vybodnou 8-o 8-o je to asi reklama pro Insportline a Whirpool,ale já bych jim to sebrala!
A chudák ten její kluk,takovou fuchtli tlustou,a protivnou mít doma 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 22:29

Jo,a příště to bude asi taky pěkně zajímavý,ta matka s dcerou,asi tam měly pškněj chlív 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.4.11 22:37

přijde mi, že tahle řada je plná takovejch ztracenejch lidí. byl to fakt extrém. ale pro mě je to motivace, jak nedopadnout :) člověk se rád vymlouvá na to, že nemá čas a nebo že to nejde. ale ono všechno jde když se chce. a motivaci člověk musí najít hlavně v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
14.4.11 22:38

Ten kluk bude asi nějakej submisivní typ. Ta by byla sto ho snad i mlátit. Teda jak jsem je tak pozorovala. Taková škatule škaredá. Ale hlavně byla hnusná tím chováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 22:40
eva valoi píše:
Ten kluk bude asi nějakej submisivní typ. Ta by byla sto ho snad i mlátit. Teda jak jsem je tak pozorovala. Taková škatule škaredá. Ale hlavně byla hnusná tím chováním.
:lol: :lol: :lol: to jo,musel chudák dostat pak pěknou nakládačku.
Já jen nechápu,že ty lidi se pak nestydí,když je pak jejich známí vidí v televizi :nevim: to já bych z baráku nevylezla 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
14.4.11 22:43

Tak dneska to byla fakt síla 8-o . Nechápu, že se ta ženská nestydí vůbec takhle vystupovat na veřejnosti…
Já tam být, tak jí snad jednu fláknu. Ta neumí nic jiného, než jen lhát :think:
Chudák ten její přítel :nevim:

Mmch… Ani se mi nechce věřit tomu, že je těhotná. Spíše si myslím, že to je další výmysl, aby nemusela dodržet to, že začne podle jídelníčku, až bude v pohodě… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.4.11 22:53

Já pořád v ní viděla tu feťačku, myslím, že když někdo bere rok perník, tak to ně něm následky zanechá, jak je vidět… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 22:58

Ale aspoň člověk vidí,jak žijou jinde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie