Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale vona byla docela nebezpečná, brát léky podle toho, jak se jí to hodí. To bych si nedovolila.
eva valoi píše:sad 1 píše:Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejdeono i páni, kteří se občas nezdaj, tak pohoněj paní, ale jinou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já chápu, když jsou lidi nemocní a mají problémy s váhou, ale paní byla prostě zdechlá a lhala nejen svoji rodině a týmu, ale taky zejména sobě. Už kvůli pánovi doufám že spolu sex nemají a že ho má jinde
ten pán
Příspěvek upraven 31.03.11 v 22:55
eva valoi píše:sad 1 píše:Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejdeono i páni, kteří se občas nezdaj, tak pohoněj paní, ale jinou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je hrozná představa, představit si je při sexu… ![]()
eva valoi píše:
Ale vona byla docela nebezpečná, brát léky podle toho, jak se jí to hodí. To bych si nedovolila.
taky nechápu a přitom po obličeji docela hezká paní…ale ta povaha…chudák pán ![]()
lucineeccka píše:eva valoi píše:To je hrozná představa, představit si je při sexu…sad 1 píše:Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lenka512 píše:Sherry píše:z jakýho, když v něm měla načůráno ???
to nebyla odpověd, ale výmluva![]()
![]()
a fakt nechápu proč si to upravovala. to jí rovnou mohli napsat jídla na lísteček a ona si to mohla losovat z kýbla![]()
![]()
no to bylo taky důležitý jak prase to tam ukazovat
![]()
sad 1 píše:eva valoi píše:Já chápu, když jsou lidi nemocní a mají problémy s váhou, ale paní byla prostě zdechlá a lhala nejen svoji rodině a týmu, ale taky zejména sobě. Už kvůli pánovi doufám že spolu sex nemají a že ho má jindesad 1 píše:Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nemocnejch lidí to taky pochopím, ale tohle bylo fakt z lenosti. Ty jo 190kg to je šílený a jak jí to všude viselo…no je mi z toho na ![]()
sad 1 píše:eva valoi píše:taky nechápu a přitom po obličeji docela hezká paní…ale ta povaha…chudák pán
Chudák? Kdyby nechtěl tak s ní není…
sad 1 píše:eva valoi píše:Já chápu, když jsou lidi nemocní a mají problémy s váhou, ale paní byla prostě zdechlá a lhala nejen svoji rodině a týmu, ale taky zejména sobě. Už kvůli pánovi doufám že spolu sex nemají a že ho má jindesad 1 píše:Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pán mi přišel jako férovej chlap a syn byl taky dobrej. Nevěřím tomu, že ta ženská se sebou něco udělá. A tý rodiny mi je fakt líto, protože ona by mohla. Laboratorní výsledky měla úplně v pohodě, na to jak je vypapaná. A vzhledem k její nadváze, kdyby dodržovala od začátku to, co měla, tak by dala dolů možná 20 i 25 kilo.
lucineeccka píše:sad 1 píše:Chudák? Kdyby nechtěl tak s ní není…eva valoi píše:taky nechápu a přitom po obličeji docela hezká paní…ale ta povaha…chudák pán
Tak ale víš, on říkal, že to takové monstrum nebylo, má ji rád, maj spolu dítě, takový hroch to nebyl..tak, to je těžko víš…nedá se to tak jednoznačně říct myslím ![]()
No ale mě to konečně nakoplo a začnu se sebou taky něco dělat. Jsem skoro pět měsíců po porodu a ještě jsem nezačala. Ale já si nebudu nic nalhávat, jsem líná. Ale už nebudu, protože jsem dneska na vlastní bulvy viděla, kam až to může dojít.
eva valoi píše:
No ale mě to konečně nakoplo a začnu se sebou taky něco dělat. Jsem skoro pět měsíců po porodu a ještě jsem nezačala. Ale já si nebudu nic nalhávat, jsem líná. Ale už nebudu, protože jsem dneska na vlastní bulvy viděla, kam až to může dojít.
Taky jsem poslední dobou přibrala, ale takto bych nikdy neskončila, to vím, a hlavně bych chápala přítele, kdyby odešel, kdybych byla takový hroch.
No nic holky, půjdu spát, doufám, že se mi nebudou zdát nějaké monstrózní sny
Tak dobrou
![]()
Holky nevíte kde by se dal sehnat jídelníček a la jste to co jíte?
ahoj dnesni dil sem nevydela da se nekde zkouknout online???