Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
15.4.11 20:59

Musím souhlsit s Magdičkou.. já držím diety od malička, jednou se mi podařilo opravdu hodně zhubnout a myslím, i zdravě, žádné drasťáky..
trochu se musím těch lidí tam zastat.. I když dělají blbost, že jich neposlouchají, tak mi přišlo docela trapné od té - nevím jméno, ta dietoložka, že na tu pani vyjela, jakoby snědla čokolád, klobásu, atd. Myslím, že i když snědla něco jiného, tak s kedlubnem nic nezkazila..Občas i ten jejich postoj je takový divný…
Jinak ale celkově teda ta ženská co ji lhala do očí ,tak byla síla,co tam takový jdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.4.11 21:11

presne. stejne pak tvrdi ze mas ridit tim jidelnickem a tam je jednou chleba s cottage syrem na snidani jednou na svacinu, i na odpoledni svacinu a vubec se to tak obmenuje. az na obedy, ty jsou vzdy bohate. tak to potom nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.4.11 21:19

Jako beru, že se musí řídit tím, co jim napsali, ale orpavdu mi přijde divné řešit , když místo něčeho dietního, si dá něco dietní, kdž to tak napíšu :nevim:
Neřeknu kdyby si ohřála klobásu.. A ještě něco, všimla jsem si, a to říkal i můj, že to stravování, teda pěkně zamává z rozpočtem.. NIkdy jsem si nevšimal, že by tam dali obyčejné - běžné jídla.. Třeba celozrnný chléb s rajčaty, nebo nějaký salát s paprik, okurek.. to je samé tofu, speciální chlebíčky, nebo každý den si kupovat kvalitní ryby a jíst kuřecí prsíčka :nevim:
Dá se hubnout i s obyčenýma potravina - myslím, třeba chleba celozrnný s nějakou odtučnenou pomazánkou a na to ředkvičky, třeba, jídlo třeba špenát brambor a nepořás losos a pod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
16.4.11 08:49

holky nevite nekdo jak delal tu pohanku? nak to nemuzu dohledat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
16.4.11 08:53

kvacku jojo a ty tuny zeleniny taky neco stoji. taky nevim proc porad bily jogurt :roll: je spousta jogurtu s malym obsahem tuku a kdyz je tam ovoce neni to zas tak sileny rozdil v tech cukrech :nevim: ja teda utratila dost a opet mam seznam ze se mi prevraci panenky :think: ale chci to vydrzet delsi dobu. a zas usetrim na sladkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.4.11 09:17

Holky já svým způsobem chápu tu rozzlobenost týmu…tak oni si daj práci a sestaví jí jídelníček, aby mělo tělo všeho dostatek a ona ho potom nedodržuje, př. ta kedlubna. Zdá se, že je to dietní a stačí to, ale to měl být doplněk ke svačině, která měla být v podobně jogurtu a nějakých cereálíí bo co. Takže samozřejmě si dala ten pohodlnější doplněk a jinak tedy nesvačila, tudíž nedostala opět do těla to, co tělo potřebuje a pak to vše selhává na tom, že pak lidi večer maj vlčí hlad a na véču si daj zase nad míru a kynou. Já fakt myslím, že sestavení toho jídelníčku má nějaký smysl…hlavně je založený dle mě na denním příjmu kalorií tak, aby se zdravě hublo, ale ne svalovou hmotu, ale tuky. Jak říkala ta Kateřina, zhubnout, není problém svalovou hmotu, zhubnout tuk je problém. A myslím, že ta kedlubna, jak je naštvala, byla jen třešinka na dortu, je sralo hlavně to lhaní, pohodlnost a bezdůvodné sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
14809
16.4.11 09:46
kvaček píše:
Jako beru, že se musí řídit tím, co jim napsali, ale orpavdu mi přijde divné řešit , když místo něčeho dietního, si dá něco dietní, kdž to tak napíšu :nevim:
Neřeknu kdyby si ohřála klobásu.. A ještě něco, všimla jsem si, a to říkal i můj, že to stravování, teda pěkně zamává z rozpočtem.. NIkdy jsem si nevšimal, že by tam dali obyčejné - běžné jídla.. Třeba celozrnný chléb s rajčaty, nebo nějaký salát s paprik, okurek.. to je samé tofu, speciální chlebíčky, nebo každý den si kupovat kvalitní ryby a jíst kuřecí prsíčka :nevim:
Dá se hubnout i s obyčenýma potravina - myslím, třeba chleba celozrnný s nějakou odtučnenou pomazánkou a na to ředkvičky, třeba, jídlo třeba špenát brambor a nepořás losos a pod :mrgreen:

Tady jde o to, že ona snědla jenom ten kedluben. A to je málo. Ono totiž pokud chce člověk zhubnout, myšleno trvale zhobnout, musí naopak jíst tak, aby měl všeho dostatek. Takže když má mít k snídani například chléb, šunku a kedluben, tak to že vynechá chléb a šunku a sní jenom kedluben, tak vlastně dělá obrovskou chybu - tělo hladoví a při první příležitosti vše uloží.
Já paradoxně když se začnu stravovat tak, jak se to má správně dělat, tak si připadám, že furt něco jím a vůbec nemám hlad.
Ono to totí vůbec nemusí být o hladu. Když má tělo vše, co potřebuje, tak nemá potřebu signalizovat hlad hlad hlad…
Onoi když člkověk sežeře 4 hamburgery a dvě tatranky, tak má vlastně pořád hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
16.4.11 16:05

sad ja je taky chapu ze byli nastvani, bodejt by ne. ale rozumej nekde pisou treba na svacinu jabko a kivi (ne casto ale jednou jsem to uz mela) proto to nechapu. ale na druhou stranu mas pravdu asi z nich jen mluvil vztek, kdyby videli treba me :mrgreen: tak by mi to asi odpustili :think:

evi jasne tak o tom to je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.4.11 16:11
magdicka píše:
sad ja je taky chapu ze byli nastvani, bodejt by ne. ale rozumej nekde pisou treba na svacinu jabko a kivi (ne casto ale jednou jsem to uz mela) proto to nechapu. ale na druhou stranu mas pravdu asi z nich jen mluvil vztek, kdyby videli treba me :mrgreen: tak by mi to asi odpustili :think:evi jasne tak o tom to je :palec:

Jj, já přesně neznám jídelníček, ale myslím, že to právě vyvažujou se zbylým jídlem během dne, když je více kalorií na oběd…nebo snídani, je méně v jiném jídle a naopak. Asi bych to přirovnala k tomu, když ráno ujedu a dám si čokoládu, snažím se, abych už neměla tolik kalorickou svačinu nebo večeři :oops: Jinak, taky se snažím zhubnout a určitě bych byla pro ně oříšek :-P :-P :-P :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
16.4.11 16:13

Už se vidím…dobrý den, chtěla bych moc zhubnout, ale ujíždím občas na čokoládě, slazených minerálkách a jiných věcech :-P :-P :-P a taky se nemůžu občas donutit k cvičení :lol:

• Citovat
  • Upravit
11574
17.4.11 20:28

sad nooo to by byl problem :mrgreen: , ja treba vim ze moje mama by s nima zhubla i dvacet kilo.je takova poctivka, dodrzovala by to presne, ma vuli, jen strasne spatne ji. treba dva, nebo tri male chody denne, pak ma smozrejme zravky anebo stejne nehubne protoze telo si uklada zasoby kdyz neji ze. asi ji tam prihlasim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
17.4.11 22:00

No ono tím, že vynechala chleba s cottage sýrem a sama si ho nahradila kedlubnou znamená, že třeba nedodržela za daný den bílkoviny a to při dlouhodobé nerovnováze je problém. Kdyby mi někdo takhle udělal jídelníček na míru (s tím co můžu jíst a co jíst nechci), tak bych to dodržovala a to, že na to nemá čas, jsou výmluvy. Když se snažím, tak si jídlo připravím, tak aby mi to vycházelo mezi přednáškami ve škole.
Dokonce když jsem čistě doma, tak i sama pravidelně jím, ale výmluva poslední, že když je nemocná a válí se doma a nestíhá si vařit a pravidelně jíst, je ubohé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.4.11 22:02

jasne dyt to byla krava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
17.4.11 23:47
Bohužel takových krav a volů tam už bylo vícero :-( Kdo se na to pořád má koukat…
magdicka píše:
jasne dyt to byla krava :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.4.11 15:30

no je to skoda, nechapu proc neudelaji naky uzsi vyber :mrgreen: chtela bych konecne videt jak moc to funguje. dnes jsem najela na rotoped at k tomu mam i pohyb :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí