Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
1.4.11 10:21

Taky nesouhlasím s tím,že je to nemoc,celý život bojuji s váhou,a vím,že když 10 kg přiberu,tak jsem se k nim prožrala,a neomlouvám si to,že je to ze vzduchu :roll: .

Totéž když chci zhubnout,vedčinou stačí nejíst na noc,omezit sladké a cvičit.Při normální nadváze.Jednou jsem mělo skoro 80 kg :jazyk: ,ale nikdy bych nedopustila aby ta váha šla pře těch 80kg!!!To je fakt devastování těla,poté i duše.A pak je s toho začarovaný kruh.

Já ty lidi obdivuji,co se tam přihlásí a hubnou,ale bojkotovat to hned na začátku?Fakt přístup paní nechápu,po tom co jí sestavili jídelníček,dostala dárky,aby mohla cvičit,a nevážila si ničeho,jen mlela svou.Dala bych jí to též vše k úhradě.

• Citovat
  • Upravit
879
1.4.11 11:41

jé to mě mrzí, že jsem to propásla. koukala jsem na ukázky, mohla být prdel.
Manžel ji přihlásil? Tak to je buď chudák, že už si neví rady, nebo stejný podivín jako jeho žena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.4.11 11:42
dada1511 píše:
Taky nesouhlasím s tím,že je to nemoc,celý život bojuji s váhou,a vím,že když 10 kg přiberu,tak jsem se k nim prožrala,a neomlouvám si to,že je to ze vzduchu :roll: .

Totéž když chci zhubnout,vedčinou stačí nejíst na noc,omezit sladké a cvičit.Při normální nadváze.Jednou jsem mělo skoro 80 kg :jazyk: ,ale nikdy bych nedopustila aby ta váha šla pře těch 80kg!!!To je fakt devastování těla,poté i duše.A pak je s toho začarovaný kruh.

Já ty lidi obdivuji,co se tam přihlásí a hubnou,ale bojkotovat to hned na začátku?Fakt přístup paní nechápu,po tom co jí sestavili jídelníček,dostala dárky,aby mohla cvičit,a nevážila si ničeho,jen mlela svou.Dala bych jí to též vše k úhradě.

tak taky záleží při jaký výšce těch 80 kilo :lol: je rozdíl, jestli to má někdo, kdo má 150 cm nebo někdo se 180 :mrgreen: já mám něco přes 80 kilo, nadváhu sice mám, ale nějakej extrém si myslím nejsem :lol: uvidím, jak dopadnu po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
1.4.11 11:48

Kate,to je jasný,já jsem trpaslík 160cm :-D Vyšší postavy si to mohou dovolit k poměru k výšce,o tom žádná,myslím,že ta hranice zoufalství je někde po 120kg,když se někdo prožere k takové váze a víc,je potom opravdu těžké něco dělat.Jak fyzicky tak psychicky.

• Citovat
  • Upravit
12978
1.4.11 13:02

Pořad jsem chvílemi sledovala, ale bylo mi paní spíš líto..Vím ,že lhala, že se vymlouvala, že nedodržovala, že se nesnažila..Ale myslím, že je velký rozdíl začít se snažit s 80 či sto kily a se skoro dvěma metráky..

Byla morbidně obézní a málokdo z nás se asi dokáže vcítit, co dá za námahu jakýkoli pohyb..
Ano, paní neměla vůli..ale jinak při jejích kilech musí mít vůli o moc větší než ostatní tlouštíci..

Myslím, že tady by pomohla spíše nějaká bandáž žaludku a následná péče odborníků - paní na to sama psychicky bohužel nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
1.4.11 13:30
Lizbeth píše:
Pořad jsem chvílemi sledovala, ale bylo mi paní spíš líto..Vím ,že lhala, že se vymlouvala, že nedodržovala, že se nesnažila..Ale myslím, že je velký rozdíl začít se snažit s 80 či sto kily a se skoro dvěma metráky..

Byla morbidně obézní a málokdo z nás se asi dokáže vcítit, co dá za námahu jakýkoli pohyb..
Ano, paní neměla vůli..ale jinak při jejích kilech musí mít vůli o moc větší než ostatní tlouštíci..

Myslím, že tady by pomohla spíše nějaká bandáž žaludku a následná péče odborníků - paní na to sama psychicky bohužel nemá..

to každopádně, ale oni jí chtěli ukázat že to není jen o tom že nějakou dobu bude držet dietu, jak si většina lidí myslí, lae že už do konce života musí žít zdravě. Může jít na bandáž, ale bude-li mít k tomu stejný přístup jako nyní, ani to nepomůže, to není samospasitelný, musí chtít a prostě to změnit. Aby to pak nebylo stejné jako s těmi léky, když ani ty není schopná brát jak jí doktor řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.4.11 19:40

pani jak rekl pavlicek byla miss vymluva, na vsechno mela odpoved i kdyz ne moc presvedcivou. myslim, ze s tim jak vypada nic neudela a chudak jeji rodina. kdyz to nechce delat kvuli sobe tak kvuli nim. trosku jsem se v ni poznala, protoze obcas se priteli taky vymlouvam ,ale v uplne jinych vecech. ja uz jsem po porodu vse zhubla a jeste sama trenuju na power platu zensky. a ta slecna v prosreno to je des, je ji jako me a ma snad 120 kg vypapanejch, ta by se tam taky mela prihlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.4.11 20:00

Jéé,jsem ráda za tuhle diskusi,taky jsem se včera dívala,pořad mám moc ráda.
Paní mi přišla,že by sice ráda shodila,ale bez velké námahy a obětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.4.11 20:52

Souhlasím s Lizbeth.Ale že e pani tak trochu vymlouvala,to je taky pravda.Sama mám nemocnou štítnou žlázu,ale nevymlouvám se na to,nažim se jíst mín a zdravějš a hlavně cvičit.A taky na to celoživotně beru léky-hormony,po kterých se přibírá,ale i tak si snažím váhu držet.Nejvíc mě teda ta pani dostala,jak do toho bazénu jela ob jednu ulici autem :mrgreen: Nebo jak byla rozvalená u tý televize a ládovala se.Pro mě je to dost odstrašující případ! :poblion: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
1.4.11 21:26
Petrushka83 píše:
mishka2 píše:
Holky nevíte kde by se dal sehnat jídelníček a la jste to co jíte?
Já našla tohle:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Ale jestli je to fakt od něj netuším

Petrushko moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
1.4.11 22:10
mishka2 píše:
Petrushka83 píše:
mishka2 píše:
Já našla tohle:

Holky, s tím jídelníčkem myslím, že to není tak jednoduché- tenkrát na začátku říkali něco, že ho sestavují každému přímo na tělo- většina z těch obézních je dost nemocných, takže hlídají sůl, cukry, minerály… Prostě vybírají potraviny přímo pro toho jednoho člověka.
Mám dokonce pocit, že tam kdysi hubly 2 osoby najednou a přestože měli skoro stejnou obezitu, měl každý úplně jiný jídelníček. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.4.11 22:14
Hanulínek píše:
mishka2 píše:
Petrushka83 píše:
mishka2 píše:
Já našla tohle:
Holky, s tím jídelníčkem myslím, že to není tak jednoduché- tenkrát na začátku říkali něco, že ho sestavují každému přímo na tělo- většina z těch obézních je dost nemocných, takže hlídají sůl, cukry, minerály… Prostě vybírají potraviny přímo pro toho jednoho člověka.
Mám dokonce pocit, že tam kdysi hubly 2 osoby najednou a přestože měli skoro stejnou obezitu, měl každý úplně jiný jídelníček. :mavam:

jo,to byl Souboj v těžké váze,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.4.11 22:22
eva valoi píše:
A jinak fakt nechápu, všechny ty bezva věci, co dostala, možnost trénovat se cvičitelkou…A ona to pořádně nevyužila. Ale nejvíc se mi hnusila tím lhaním. „Jak často chodíte plavat?“ , „Denně nebo obden.“ (únor má 28 dní a byla dvakrát, březen má 31 dní a byla jednou).

Přesně, takových možností a akorát lhala.
Paní asi měla, chudák, podle toho co tvrdila, v únoru 26 dní menzes a v březnu dokonce 30 dní! :zed: Čestnější by bylo říct, jsem srab, prostě to nedám. Ale ty výmluvy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
1.4.11 22:26
momi33 píše:
Hanulínek píše:
mishka2 píše:
Petrushka83 píše:
mishka2 píše:
Já našla tohle:
Mám dokonce pocit, že tam kdysi hubly 2 osoby najednou a přestože měli skoro stejnou obezitu, měl každý úplně jiný jídelníček. :mavam:
jo,to byl Souboj v těžké váze,ne?

Je to možné, ale stopro už nevím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.4.11 22:33
eva valoi píše:
sad 1 píše:
eva valoi píše:
sad 1 píše:
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejde :think:
Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
:lol: ono i páni, kteří se občas nezdaj, tak pohoněj paní, ale jinou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac:
Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.
:mrgreen: :mrgreen: to byla jedna z prvních věcí, co mě napadla :mrgreen: jak to asi mají se sexem? :pankac: Představa: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí