Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jé to mě mrzí, že jsem to propásla. koukala jsem na ukázky, mohla být prdel.
Manžel ji přihlásil? Tak to je buď chudák, že už si neví rady, nebo stejný podivín jako jeho žena. ![]()
dada1511 píše:
Taky nesouhlasím s tím,že je to nemoc,celý život bojuji s váhou,a vím,že když 10 kg přiberu,tak jsem se k nim prožrala,a neomlouvám si to,že je to ze vzduchu.
Totéž když chci zhubnout,vedčinou stačí nejíst na noc,omezit sladké a cvičit.Při normální nadváze.Jednou jsem mělo skoro 80 kg
Já ty lidi obdivuji,co se tam přihlásí a hubnou,ale bojkotovat to hned na začátku?Fakt přístup paní nechápu,po tom co jí sestavili jídelníček,dostala dárky,aby mohla cvičit,a nevážila si ničeho,jen mlela svou.Dala bych jí to též vše k úhradě.,ale nikdy bych nedopustila aby ta váha šla pře těch 80kg!!!To je fakt devastování těla,poté i duše.A pak je s toho začarovaný kruh.
tak taky záleží při jaký výšce těch 80 kilo
je rozdíl, jestli to má někdo, kdo má 150 cm nebo někdo se 180
já mám něco přes 80 kilo, nadváhu sice mám, ale nějakej extrém si myslím nejsem
uvidím, jak dopadnu po porodu ![]()
Kate,to je jasný,já jsem trpaslík 160cm
Vyšší postavy si to mohou dovolit k poměru k výšce,o tom žádná,myslím,že ta hranice zoufalství je někde po 120kg,když se někdo prožere k takové váze a víc,je potom opravdu těžké něco dělat.Jak fyzicky tak psychicky.
Pořad jsem chvílemi sledovala, ale bylo mi paní spíš líto..Vím ,že lhala, že se vymlouvala, že nedodržovala, že se nesnažila..Ale myslím, že je velký rozdíl začít se snažit s 80 či sto kily a se skoro dvěma metráky..
Byla morbidně obézní a málokdo z nás se asi dokáže vcítit, co dá za námahu jakýkoli pohyb..
Ano, paní neměla vůli..ale jinak při jejích kilech musí mít vůli o moc větší než ostatní tlouštíci..
Myslím, že tady by pomohla spíše nějaká bandáž žaludku a následná péče odborníků - paní na to sama psychicky bohužel nemá..
Lizbeth píše:
Pořad jsem chvílemi sledovala, ale bylo mi paní spíš líto..Vím ,že lhala, že se vymlouvala, že nedodržovala, že se nesnažila..Ale myslím, že je velký rozdíl začít se snažit s 80 či sto kily a se skoro dvěma metráky..Byla morbidně obézní a málokdo z nás se asi dokáže vcítit, co dá za námahu jakýkoli pohyb..
Myslím, že tady by pomohla spíše nějaká bandáž žaludku a následná péče odborníků - paní na to sama psychicky bohužel nemá..
Ano, paní neměla vůli..ale jinak při jejích kilech musí mít vůli o moc větší než ostatní tlouštíci..
to každopádně, ale oni jí chtěli ukázat že to není jen o tom že nějakou dobu bude držet dietu, jak si většina lidí myslí, lae že už do konce života musí žít zdravě. Může jít na bandáž, ale bude-li mít k tomu stejný přístup jako nyní, ani to nepomůže, to není samospasitelný, musí chtít a prostě to změnit. Aby to pak nebylo stejné jako s těmi léky, když ani ty není schopná brát jak jí doktor řekne.
pani jak rekl pavlicek byla miss vymluva, na vsechno mela odpoved i kdyz ne moc presvedcivou. myslim, ze s tim jak vypada nic neudela a chudak jeji rodina. kdyz to nechce delat kvuli sobe tak kvuli nim. trosku jsem se v ni poznala, protoze obcas se priteli taky vymlouvam ,ale v uplne jinych vecech. ja uz jsem po porodu vse zhubla a jeste sama trenuju na power platu zensky. a ta slecna v prosreno to je des, je ji jako me a ma snad 120 kg vypapanejch, ta by se tam taky mela prihlasit.
Jéé,jsem ráda za tuhle diskusi,taky jsem se včera dívala,pořad mám moc ráda.
Paní mi přišla,že by sice ráda shodila,ale bez velké námahy a obětí.
Souhlasím s Lizbeth.Ale že e pani tak trochu vymlouvala,to je taky pravda.Sama mám nemocnou štítnou žlázu,ale nevymlouvám se na to,nažim se jíst mín a zdravějš a hlavně cvičit.A taky na to celoživotně beru léky-hormony,po kterých se přibírá,ale i tak si snažím váhu držet.Nejvíc mě teda ta pani dostala,jak do toho bazénu jela ob jednu ulici autem
Nebo jak byla rozvalená u tý televize a ládovala se.Pro mě je to dost odstrašující případ!
![]()
Petrushka83 píše:mishka2 píše:Já našla tohle:
Holky nevíte kde by se dal sehnat jídelníček a la jste to co jíte?
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Ale jestli je to fakt od něj netuším
Petrushko moc děkuji ![]()
mishka2 píše:Petrushka83 píše:Petrushko moc děkujimishka2 píše:Já našla tohle:
Holky, s tím jídelníčkem myslím, že to není tak jednoduché- tenkrát na začátku říkali něco, že ho sestavují každému přímo na tělo- většina z těch obézních je dost nemocných, takže hlídají sůl, cukry, minerály… Prostě vybírají potraviny přímo pro toho jednoho člověka.
Mám dokonce pocit, že tam kdysi hubly 2 osoby najednou a přestože měli skoro stejnou obezitu, měl každý úplně jiný jídelníček. ![]()
Hanulínek píše:mishka2 píše:Holky, s tím jídelníčkem myslím, že to není tak jednoduché- tenkrát na začátku říkali něco, že ho sestavují každému přímo na tělo- většina z těch obézních je dost nemocných, takže hlídají sůl, cukry, minerály… Prostě vybírají potraviny přímo pro toho jednoho člověka.Petrushka83 píše:Petrushko moc děkujimishka2 píše:Já našla tohle:
Mám dokonce pocit, že tam kdysi hubly 2 osoby najednou a přestože měli skoro stejnou obezitu, měl každý úplně jiný jídelníček.
jo,to byl Souboj v těžké váze,ne?
Přesně, takových možností a akorát lhala.
Paní asi měla, chudák, podle toho co tvrdila, v únoru 26 dní menzes a v březnu dokonce 30 dní!
Čestnější by bylo říct, jsem srab, prostě to nedám. Ale ty výmluvy… ![]()
momi33 píše:Hanulínek píše:jo,to byl Souboj v těžké váze,ne?mishka2 píše:Holky, s tím jídelníčkem myslím, že to není tak jednoduché- tenkrát na začátku říkali něco, že ho sestavují každému přímo na tělo- většina z těch obézních je dost nemocných, takže hlídají sůl, cukry, minerály… Prostě vybírají potraviny přímo pro toho jednoho člověka.Petrushka83 píše:Petrushko moc děkujimishka2 píše:Já našla tohle:
Mám dokonce pocit, že tam kdysi hubly 2 osoby najednou a přestože měli skoro stejnou obezitu, měl každý úplně jiný jídelníček.
Je to možné, ale stopro už nevím. ![]()
eva valoi píše:sad 1 píše:Myslíš, že mají vůbec spolu sex? Tedy samozřejmě, že do toho nikomu nic není, ale já si to neumím technicky vůbec představit.eva valoi píše:sad 1 píše:Pán nevypadal, že by se měl k odchodu, ale je moc měkkej. Měl by paní trochu pohonit, protože tohle je fakt moc.
Paní byla fakt šílená…nechápu…aby se pak nedivila, až pan odejdeono i páni, kteří se občas nezdaj, tak pohoněj paní, ale jinou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky nesouhlasím s tím,že je to nemoc,celý život bojuji s váhou,a vím,že když 10 kg přiberu,tak jsem se k nim prožrala,a neomlouvám si to,že je to ze vzduchu
.
Totéž když chci zhubnout,vedčinou stačí nejíst na noc,omezit sladké a cvičit.Při normální nadváze.Jednou jsem mělo skoro 80 kg
,ale nikdy bych nedopustila aby ta váha šla pře těch 80kg!!!To je fakt devastování těla,poté i duše.A pak je s toho začarovaný kruh.
Já ty lidi obdivuji,co se tam přihlásí a hubnou,ale bojkotovat to hned na začátku?Fakt přístup paní nechápu,po tom co jí sestavili jídelníček,dostala dárky,aby mohla cvičit,a nevážila si ničeho,jen mlela svou.Dala bych jí to též vše k úhradě.