Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
14.4.11 23:01
eva valoi píše:
Tak toto byla snad ještě větší extrém než paní PAvla. Teda nebyla tak tlustá, ale byla ještě víc blbá. A když na konci pořadu řekli, že je těhotná, tak mi prolítlo hlavou, jak taková líná, prolhaná ženská bude vychovávat dítě. Dopředu toho dítěte lituju. Hloupost se tady snoubila s leností, lhaním a nebetyčným sebevědomým. No prostě děs běs.
Jsem dost tolerantní člověk a snesu téměř s každým, ale tohle bylo monstrum.

Jo když řekli, že je těhotná, tak jsem si řekla, že pokud to dítě bude mít štěstí a vyvine se ve zdravého jedince, tak bych ho tý ženský sebrala hned po narození.
Jsem neměla čas ho nakojit, jsem neměla čas ho přebalit, jsem mu ve 3 měsících dala kyselou okurku, protože si to dělám podle svýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 23:02
lleennttiillkkaa píše:
eva valoi píše:
Tak toto byla snad ještě větší extrém než paní PAvla. Teda nebyla tak tlustá, ale byla ještě víc blbá. A když na konci pořadu řekli, že je těhotná, tak mi prolítlo hlavou, jak taková líná, prolhaná ženská bude vychovávat dítě. Dopředu toho dítěte lituju. Hloupost se tady snoubila s leností, lhaním a nebetyčným sebevědomým. No prostě děs běs.
Jsem dost tolerantní člověk a snesu téměř s každým, ale tohle bylo monstrum.
Jo když řekli, že je těhotná, tak jsem si řekla, že pokud to dítě bude mít štěstí a vyvine se ve zdravého jedince, tak bych ho tý ženský sebrala hned po narození.
Jsem neměla čas ho nakojit, jsem neměla čas ho přebalit, jsem mu ve 3 měsících dala kyselou okurku, protože si to dělám podle svýho
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.4.11 23:02
jezika píše:
Já pořád v ní viděla tu feťačku, myslím, že když někdo bere rok perník, tak to ně něm následky zanechá, jak je vidět… :-?

přesně tak a chvílema mi připadalo, že to zase bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
14.4.11 23:16

já už se začínám stydět,že žiju v Českých Budějovicích.Vždycky když se do tv dostali nějaký lidi tak to stálo za to-ať už v Prostřeno-ta alkoholička s pavučinama a teď tohle :roll: :lol: to si národ musí myslet,že tu žijou samé případy pro Chocholouška-ale já přísahám,že jsem zcela normální :pankac: :lol: :lol: jinak v tomhle díle mi přišlo líto,že se s ní tak dlouho zahazovali,já bych jí poslala do pr…,věci co dostala bych si vzala na zpět a chtěla bych po ní fin.kompenzaci za stracený čas s ní,byl to fakt otřes 8-o já být jí,tak chodím kanálama a jestli je fakt těhotná tak to potěš koště teda :oops:

• Citovat
  • Upravit
27263
14.4.11 23:18
mooona píše:
já už se začínám stydět,že žiju v Českých Budějovicích.Vždycky když se do tv dostali nějaký lidi tak to stálo za to-ať už v Prostřeno-ta alkoholička s pavučinama a teď tohle :roll: :lol: to si národ musí myslet,že tu žijou samé případy pro Chocholouška-ale já přísahám,že jsem zcela normální :pankac: :lol: :lol: jinak v tomhle díle mi přišlo líto,že se s ní tak dlouho zahazovali,já bych jí poslala do pr…,věci co dostala bych si vzala na zpět a chtěla bych po ní fin.kompenzaci za stracený čas s ní,byl to fakt otřes 8-o já být jí,tak chodím kanálama a jestli je fakt těhotná tak to potěš koště teda :oops:

Neboj já mám ČB ráda i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
14.4.11 23:21

tak to děkuju,jsi mě potěšila,hned sem i bude líp spát :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14809
14.4.11 23:25

Mně to taky přijde docela sprostý, nechat si udělat jídelníček na míru, využívat rady odborníků, nechat si udělat krevní testy, přijmout drahé dárky a pak se na to na všechno vykašlat.
Nechat si sestavit jídelníček na míru přijde na docela dost peněz. Je pravda, že člověk si to může tak nějak rozplánovat sám, ale dá to docela přemýšlení, aby tam fakt nic nechybělo atd.
Ale zase ta sledovanost asi je docela vysoká, tak se to tím zřejmě vykompenzuje. Ale já osobně bych nechtěla takhle nosit dříví do lesa či házet hrách na stěnu…Obdivuju trpělivost dr. Cajthamlové a kolegů. Já bych takové nespolupracující jedince poslala do řiti hned. A už vůbec nechápu, proč se tam tedfa vůbec hlásej, vždyt´je nikdo nenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.4.11 05:48

anomisisi for juuu http://www.mimibazar.cz/recept.php?… ja uz podle nej jedu tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.4.11 06:06

jinak jako nou koment ja vedela vsecko u toho vazeni, po tydnu! ta ten jidelnicek neotevrela ani jednou :zed: zacinam mit pocit ze tam berou fakt kazdeho blbce :roll: takovych vyhozenych penez..

Příspěvek upraven 15.04.11 v 06:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.4.11 06:06

a ze byla blba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.4.11 08:02

Tak ten včerejší díl mě opravdu zvedl ze židle. Něco tak hnusného, lenivého a ulhaného jsem fakt neviděla. Bylo i na týmu vidět, jak jsou už dost vytočení, hlavně Kateřina. Lituji je. Myslím, že to řekl tým dobře, že se chtěla asi ta trubka jen zviditelnit a ukázat, ale být ní, bych se raději schovala do kanálu. Hnus, hnus a nic víc než hnus. Nechtěla bych ji vidět za 2 roky, to bude ještě hnusnější a tlustější. I silný člověk může být krásný, znám jich dost, ale nesmí to být takový sráč :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1810
15.4.11 08:33

to teda byla včera krá..,já bych ji to nechala všechno zaplatit :cert:. Myslím,že těhotná nebude,asi si vzpoměla,že říkala jak bude mít za měsíc 50kg a nedala to,tak se vymluvila.A pokud je to pravda,tak se třeba změní a nakopne ji to k aktivitě. Chudák její chlap,takovej přizdisráč.
Jinak České Budějovice :srdce: :pankac:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.4.11 08:34
sad 1 píše:
Tak ten včerejší díl mě opravdu zvedl ze židle. Něco tak hnusného, lenivého a ulhaného jsem fakt neviděla. Bylo i na týmu vidět, jak jsou už dost vytočení, hlavně Kateřina. Lituji je. Myslím, že to řekl tým dobře, že se chtěla asi ta trubka jen zviditelnit a ukázat, ale být ní, bych se raději schovala do kanálu. Hnus, hnus a nic víc než hnus. Nechtěla bych ji vidět za 2 roky, to bude ještě hnusnější a tlustější. I silný člověk může být krásný, znám jich dost, ale nesmí to být takový sráč :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Ona to byla zpěvačka a tanečnice :lol: :lol: ,tak šla asi do televize, aby si ji všimnul nějakej vyhledávač novejch tváří a stala se modelkou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sebevědomí jí rozhodně nechybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.4.11 08:37
eva valoi píše:
sad 1 píše:
Tak ten včerejší díl mě opravdu zvedl ze židle. Něco tak hnusného, lenivého a ulhaného jsem fakt neviděla. Bylo i na týmu vidět, jak jsou už dost vytočení, hlavně Kateřina. Lituji je. Myslím, že to řekl tým dobře, že se chtěla asi ta trubka jen zviditelnit a ukázat, ale být ní, bych se raději schovala do kanálu. Hnus, hnus a nic víc než hnus. Nechtěla bych ji vidět za 2 roky, to bude ještě hnusnější a tlustější. I silný člověk může být krásný, znám jich dost, ale nesmí to být takový sráč :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Ona to byla zpěvačka a tanečnice :lol: :lol: ,tak šla asi do televize, aby si ji všimnul nějakej vyhledávač novejch tváří a stala se modelkou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sebevědomí jí rozhodně nechybělo.

Chtěla bych se přihlásit třeba do taneční školy, aby mě učila tato…fakt :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7213
15.4.11 08:41

vcera to byl hnus,uplne zbytecna prace a namaha od tymu…v zivote jsem nevidela takovyho ulhanyho cloveka,ktery ma vymluvu uplne na vse,ceka rok nez se muze zucastnit a pak tohle predvadi :zed: …nechala bych ji cast zacvakat zpet a nebo at aspon vrati ty drahe darky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí