Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
noo tak pani vcera byla dobra, lharka jak vysita! a tojsem ji tak fandila a nechapala jaktoze nehubne, buhvi kolik tech lzi jeste bylo. zaver? ‚mam proste smulu…‘
na bazen denne a s rodinou
jooo a ten kybl si mohla taky odpustit ![]()
Koukala jsem chvíli na začátek, ale jak vás tak čtu, tak asi dokoukám i ten zbytek ![]()
Jinak tenhle pořad mám docela ráda, ač tyhle problémy nemám, tak mě to zajímá ![]()
Se divím,že neměla ani tolik soudnosti,a ani to že ji natáčí do televize ji nedonutilo se snažit
.Takovou ostudu si udělat před národem,to nechápu,evidentně se jí se sebou opravdu nic dělat nechtělo,a to je potom těžko ![]()
Nejvíc mě pobavilo,že si dojela na to cvičení autem
,když to měla jen o ulici dál.Katastrofa.A takoví lidi si budou stěžovat na svou váhu,do které se víceméně prožrali,a jsou líní udělat pár kroků na víc.To je potom těžko,když není žádná vůle,ani motivace s kombinací s leností.
Zrovna to řešíme v práci a máme s kolegyní stejný názor, jako ostatní. Jak řekla na konci Cajthamlová - „Komu není rady,…“
Tak včerejší díl jsem bohužel neviděla, ale u tety na sídlišti bydlí podobny typ paní, která taky byla v tomhle pořadu, ztrapnila se taky fest, každej na ni na sídlišti hledí jjak vypadá
no ona dost zhubla během toho natáčení i pak jak u ní byli na te kontrole po čase…Nicméně pak se na to vyprdla a má takovej jojo efekt že nabrala ještě dvakrát tolik co zhodila…je to fakt nechutný, nevím proč ti lidi do toho lezou, měli by dělat i to že se podívají třeba po roce na ty co zhubli, jetli fakt hubnou…nemyslím si že jo
![]()
teda ze vcerejsiho dilu mi bylo fyzicky spatne, ze jsem to prepla radeji na Smrtonosnou zbran 4 - na Mela Gibsona bylo daleko lepsi pokoukani ![]()
mne vcera ta zenska neuveritelne vytacela, ale svuj efekt to melo - slouzila jako naprosto odstrasujici pripad - pritom mela i pri te morbidny obezite docela hezky oblicej - kdyby dodrzovala to co ji predepsali, tak behem nataceni podle mne klidne 20 kilo zhubla.
Nejvic mne vytacelo to jeji lhani a vymluvy, to jak dojela na cviceni, ktere by chuzi dosla za 10 minut autem, mne dorazilo - pak i to jak odmitla aquafitness s cvicitelkou a nedivim se, ze pak chodila plavat jednou za mesic - takovehle monstrum pritahuje pozornost a pohledy i nechtene…
chcaci kyblik jsem nastesti nevidela, to bych nerozdejchala uz vubec - ale vubec se tomu nedivim, ze pri sve lenosti byla v noci lina se dokolibal i na zachod, akorat se divim, ze nepraskl - asi dosednout nemohla…vubec si nedovedu predstavit technicky jak sex, tak i hygienu - dyt do normalniho sprchace by se nevesla, do vany jen rohove, navic ji i obycejna bezna chuze zanedbavala…
Manzel i syn vypadali hodne sympaticky a ted budou chudaci k posmechu, co maji doma…
Jinak mame tady na vsi pani, co vypada podobne, ale je starsi - chodi pravidelne jednou tydne cvicit do mistniho Sokola na zdravotni cviceni a kazde rano roznasi noviny - po cely rok, v jakemkoliv pocasi po vesnici, ktera ma cca 1100 obyvatel - ta kdyby se do podobneho poradu prihlasila, tak ostudu rozhodne neudela…
sad 1 píše:lucineeccka píše:Tak ale víš, on říkal, že to takové monstrum nebylo, má ji rád, maj spolu dítě, takový hroch to nebyl..tak, to je těžko víš…nedá se to tak jednoznačně říct myslímsad 1 píše:Chudák? Kdyby nechtěl tak s ní není…eva valoi píše:taky nechápu a přitom po obličeji docela hezká paní…ale ta povaha…chudák pán
Ale vona byla docela nebezpečná, brát léky podle toho, jak se jí to hodí. To bych si nedovolila.
Myslíš,že to byl jeho syn?Ty svatební fotky byly z roku 2007.Štvala mě jak lhala,říkali jsme s manžou,že by měla vrátit všechny ty dárky,a natáení ještě zaplatit. ![]()
Jenomže holky ona byla opravdu moc nemocná. Pro ní je jídlo droga. A feťák taky leže sobě a rodině. Takže řeči některých o tom, že to může být nemoc, ale paní je jen líná - jsou víc než mimo.
Ale jinak na mě mužská část rodiny působila moc sympaticky a paní je mi líto. Bohužel taky nevěřím, že s tím něco udělá.
Tak já se přidám.
Včerejší díl mě šokoval, pani je hloupá, protože nechytla příležitost za pačesy. Docela jí obdivuju, že byla schopná vlízt do bazénu. S její obezitou bych radši šla k tý cvičitelce, než do klasickýho bazénu.
No evidentně se jí zhubnout nechce, její život jí naprosto vyhovuje a její muž má velkou trpělivost, jenže ta každému jednou dojde, takže se pak paní nesmí divit, že od ní odejde.
Nevím,já každému v tomto pořadu fandím,bo veřejně takto hubnout je odvaha.Ale včera to bylo fakt pod úroveň všeho.
Na druhou stranu se nedivím,že to bojkotovala,pořebovala by zhubnout min. 100kg,na „normální váhu“ a to by byla ještě obézní,což je na držení diety tak na 4 roky,aby hubla pomalu a tělo se stím vyrovnalo.A top chce hlavně vyrovnanou psychiku.
No,ale nezlobte se na mě,proč se takoví lidi potom rozčilují a berou jako diskriminaci to,že v letadle musí platit za dvě sedadla ![]()
mishka2 píše:
Holky nevíte kde by se dal sehnat jídelníček a la jste to co jíte?
Já našla tohle:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Ale jestli je to fakt od něj netuším
dada1511 píše:
No,ale nezlobte se na mě,proč se takoví lidi potom rozčilují a berou jako diskriminaci to,že v letadle musí platit za dvě sedadla
Přesně tak, pokud je někdo takhle obézní a očividně s tím není ochotný nic dělat, tak by měl platit 2× takový jízdný.
dada1511 píše:
Nevím,já každému v tomto pořadu fandím,bo veřejně takto hubnout je odvaha.Ale včera to bylo fakt pod úroveň všeho.Na druhou stranu se nedivím,že to bojkotovala,pořebovala by zhubnout min. 100kg,na „normální váhu“ a to by byla ještě obézní,což je na držení diety tak na 4 roky,aby hubla pomalu a tělo se stím vyrovnalo.A top chce hlavně vyrovnanou psychiku.
No,ale nezlobte se na mě,proč se takoví lidi potom rozčilují a berou jako diskriminaci to,že v letadle musí platit za dvě sedadla
Dobře, jenomže ona kdyby zhubla 10 kilo, pak dalších deset, tak by se to rozjelo a myslím, že by jí to začalo i bavit. A ze začátku by to šlo poměrně rychle, protože to tělo by se samo rádo zbavilo takové zátěže. Podle všěeho ta paní byla takhle tlustá, protože se prostě nehýbala a špatně se stravovala. A kdyby ona měla i těch sto kilo, tak je to přeci strašnej rozdíl oproti 190. To už by se jí jinak hejbalo, sehnala by i věci na sebe (i když ona zas nebyla ustrojená špatně).
Možná že to byl ale typ ženský, která se jen lituje a skutek utek. Někteří obézní prý svou nadváhu používají jako krunýř, jako obranu před světem.
Asi by měla nejdřív vyhledat pomoc psychologa…
Fakt nevím, co si o tom myslet. Na závěr snad jen jedno přísloví, které se mi moooc líbí: „Velké duše mají vůli, ty malé pouze přání a touhy.“
Já si myslím, že opravdu šlo o to, že nechtěla zhubnout, a ne že je to nemoc…
Moje máma měla na výšku 155 cm neuvěřitelných 130 kg, taky všude říkala, že za to nemůže, že je to nemoc.. Jenomže šlo o to, že opravdu jídlo je droga, jak tu někdo psal a prostě se to musí překovat.. Začala opavdu jíst zdravě, chodila s náma na procházky a teď nevím jestli za rok nebo za jak dlouho, ale dostala se na váhu 68 kg.
Je to už 5 let je pravda, že nabrala necelých 10 kg,a le aspoň si to drží…
Kdyby aspoň pani v televizi cvičila
, ale ani to ne, ve vodě, jak měla přikázané, jednou měsíčne je opravdu málo.. a i to jídlo, ona opravdu nevěděla kolik a čeho jíst, bylo vidět, že si to ani nečetla, že jí podle sebe..
Měla narovinu říct, já to nezvládnu, necháme toho, ale takto lhát jim manželovi ![]()
Ono záleží co jí.. já jsem viděla na Primě, pořad o tom vaření, jak soutěží a zamrazilo mě, když jsem viděla, jak slečna, která měla postavu jak pani pekla kachnu a dala pod to 2 velké kousky sádla
![]()
Sama jsem přibrala víc jak 10 kilo od porodu tak mě toto nakoplo ![]()