Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
1.4.11 06:22

noo tak pani vcera byla dobra, lharka jak vysita! a tojsem ji tak fandila a nechapala jaktoze nehubne, buhvi kolik tech lzi jeste bylo. zaver? ‚mam proste smulu…‘ :roll: na bazen denne a s rodinou :lol: :lol: jooo a ten kybl si mohla taky odpustit :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.4.11 07:00

Koukala jsem chvíli na začátek, ale jak vás tak čtu, tak asi dokoukám i ten zbytek :mrgreen:
Jinak tenhle pořad mám docela ráda, ač tyhle problémy nemám, tak mě to zajímá :kytka:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
1.4.11 07:05

Se divím,že neměla ani tolik soudnosti,a ani to že ji natáčí do televize ji nedonutilo se snažit :roll: .Takovou ostudu si udělat před národem,to nechápu,evidentně se jí se sebou opravdu nic dělat nechtělo,a to je potom těžko :roll:

Nejvíc mě pobavilo,že si dojela na to cvičení autem :roll:,když to měla jen o ulici dál.Katastrofa.A takoví lidi si budou stěžovat na svou váhu,do které se víceméně prožrali,a jsou líní udělat pár kroků na víc.To je potom těžko,když není žádná vůle,ani motivace s kombinací s leností.

• Citovat
  • Upravit
791
1.4.11 07:48

Zrovna to řešíme v práci a máme s kolegyní stejný názor, jako ostatní. Jak řekla na konci Cajthamlová - „Komu není rady,…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
1.4.11 07:58

Tak včerejší díl jsem bohužel neviděla, ale u tety na sídlišti bydlí podobny typ paní, která taky byla v tomhle pořadu, ztrapnila se taky fest, každej na ni na sídlišti hledí jjak vypadá :lol: no ona dost zhubla během toho natáčení i pak jak u ní byli na te kontrole po čase…Nicméně pak se na to vyprdla a má takovej jojo efekt že nabrala ještě dvakrát tolik co zhodila…je to fakt nechutný, nevím proč ti lidi do toho lezou, měli by dělat i to že se podívají třeba po roce na ty co zhubli, jetli fakt hubnou…nemyslím si že jo :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.4.11 08:04

Aha… on byl včera čtvrtek… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.4.11 08:19

teda ze vcerejsiho dilu mi bylo fyzicky spatne, ze jsem to prepla radeji na Smrtonosnou zbran 4 - na Mela Gibsona bylo daleko lepsi pokoukani :lol:

mne vcera ta zenska neuveritelne vytacela, ale svuj efekt to melo - slouzila jako naprosto odstrasujici pripad - pritom mela i pri te morbidny obezite docela hezky oblicej - kdyby dodrzovala to co ji predepsali, tak behem nataceni podle mne klidne 20 kilo zhubla.

Nejvic mne vytacelo to jeji lhani a vymluvy, to jak dojela na cviceni, ktere by chuzi dosla za 10 minut autem, mne dorazilo - pak i to jak odmitla aquafitness s cvicitelkou a nedivim se, ze pak chodila plavat jednou za mesic - takovehle monstrum pritahuje pozornost a pohledy i nechtene…

chcaci kyblik jsem nastesti nevidela, to bych nerozdejchala uz vubec - ale vubec se tomu nedivim, ze pri sve lenosti byla v noci lina se dokolibal i na zachod, akorat se divim, ze nepraskl - asi dosednout nemohla…vubec si nedovedu predstavit technicky jak sex, tak i hygienu - dyt do normalniho sprchace by se nevesla, do vany jen rohove, navic ji i obycejna bezna chuze zanedbavala…
Manzel i syn vypadali hodne sympaticky a ted budou chudaci k posmechu, co maji doma…

Jinak mame tady na vsi pani, co vypada podobne, ale je starsi - chodi pravidelne jednou tydne cvicit do mistniho Sokola na zdravotni cviceni a kazde rano roznasi noviny - po cely rok, v jakemkoliv pocasi po vesnici, ktera ma cca 1100 obyvatel - ta kdyby se do podobneho poradu prihlasila, tak ostudu rozhodne neudela…

• Citovat
  • Upravit
144
1.4.11 08:57
sad 1 píše:
lucineeccka píše:
sad 1 píše:
eva valoi píše:
Ale vona byla docela nebezpečná, brát léky podle toho, jak se jí to hodí. To bych si nedovolila.
taky nechápu a přitom po obličeji docela hezká paní…ale ta povaha…chudák pán :think:
Chudák? Kdyby nechtěl tak s ní není…
Tak ale víš, on říkal, že to takové monstrum nebylo, má ji rád, maj spolu dítě, takový hroch to nebyl..tak, to je těžko víš…nedá se to tak jednoznačně říct myslím :think:

Myslíš,že to byl jeho syn?Ty svatební fotky byly z roku 2007.Štvala mě jak lhala,říkali jsme s manžou,že by měla vrátit všechny ty dárky,a natáení ještě zaplatit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.4.11 08:58

Jenomže holky ona byla opravdu moc nemocná. Pro ní je jídlo droga. A feťák taky leže sobě a rodině. Takže řeči některých o tom, že to může být nemoc, ale paní je jen líná - jsou víc než mimo.

Ale jinak na mě mužská část rodiny působila moc sympaticky a paní je mi líto. Bohužel taky nevěřím, že s tím něco udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.4.11 09:31

Tak já se přidám.
Včerejší díl mě šokoval, pani je hloupá, protože nechytla příležitost za pačesy. Docela jí obdivuju, že byla schopná vlízt do bazénu. S její obezitou bych radši šla k tý cvičitelce, než do klasickýho bazénu.
No evidentně se jí zhubnout nechce, její život jí naprosto vyhovuje a její muž má velkou trpělivost, jenže ta každému jednou dojde, takže se pak paní nesmí divit, že od ní odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
1.4.11 09:36

Nevím,já každému v tomto pořadu fandím,bo veřejně takto hubnout je odvaha.Ale včera to bylo fakt pod úroveň všeho.

Na druhou stranu se nedivím,že to bojkotovala,pořebovala by zhubnout min. 100kg,na „normální váhu“ a to by byla ještě obézní,což je na držení diety tak na 4 roky,aby hubla pomalu a tělo se stím vyrovnalo.A top chce hlavně vyrovnanou psychiku.

No,ale nezlobte se na mě,proč se takoví lidi potom rozčilují a berou jako diskriminaci to,že v letadle musí platit za dvě sedadla :roll:

• Citovat
  • Upravit
132
1.4.11 09:41
mishka2 píše:
Holky nevíte kde by se dal sehnat jídelníček a la jste to co jíte?

Já našla tohle:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Ale jestli je to fakt od něj netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.4.11 09:42
dada1511 píše:
No,ale nezlobte se na mě,proč se takoví lidi potom rozčilují a berou jako diskriminaci to,že v letadle musí platit za dvě sedadla :roll:

Přesně tak, pokud je někdo takhle obézní a očividně s tím není ochotný nic dělat, tak by měl platit 2× takový jízdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.4.11 09:43
dada1511 píše:
Nevím,já každému v tomto pořadu fandím,bo veřejně takto hubnout je odvaha.Ale včera to bylo fakt pod úroveň všeho.

Na druhou stranu se nedivím,že to bojkotovala,pořebovala by zhubnout min. 100kg,na „normální váhu“ a to by byla ještě obézní,což je na držení diety tak na 4 roky,aby hubla pomalu a tělo se stím vyrovnalo.A top chce hlavně vyrovnanou psychiku.

No,ale nezlobte se na mě,proč se takoví lidi potom rozčilují a berou jako diskriminaci to,že v letadle musí platit za dvě sedadla :roll:

Dobře, jenomže ona kdyby zhubla 10 kilo, pak dalších deset, tak by se to rozjelo a myslím, že by jí to začalo i bavit. A ze začátku by to šlo poměrně rychle, protože to tělo by se samo rádo zbavilo takové zátěže. Podle všěeho ta paní byla takhle tlustá, protože se prostě nehýbala a špatně se stravovala. A kdyby ona měla i těch sto kilo, tak je to přeci strašnej rozdíl oproti 190. To už by se jí jinak hejbalo, sehnala by i věci na sebe (i když ona zas nebyla ustrojená špatně).
Možná že to byl ale typ ženský, která se jen lituje a skutek utek. Někteří obézní prý svou nadváhu používají jako krunýř, jako obranu před světem.
Asi by měla nejdřív vyhledat pomoc psychologa…
Fakt nevím, co si o tom myslet. Na závěr snad jen jedno přísloví, které se mi moooc líbí: „Velké duše mají vůli, ty malé pouze přání a touhy.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.4.11 10:08

Já si myslím, že opravdu šlo o to, že nechtěla zhubnout, a ne že je to nemoc…
Moje máma měla na výšku 155 cm neuvěřitelných 130 kg, taky všude říkala, že za to nemůže, že je to nemoc.. Jenomže šlo o to, že opravdu jídlo je droga, jak tu někdo psal a prostě se to musí překovat.. Začala opavdu jíst zdravě, chodila s náma na procházky a teď nevím jestli za rok nebo za jak dlouho, ale dostala se na váhu 68 kg.
Je to už 5 let je pravda, že nabrala necelých 10 kg,a le aspoň si to drží…
Kdyby aspoň pani v televizi cvičila :roll: , ale ani to ne, ve vodě, jak měla přikázané, jednou měsíčne je opravdu málo.. a i to jídlo, ona opravdu nevěděla kolik a čeho jíst, bylo vidět, že si to ani nečetla, že jí podle sebe..
Měla narovinu říct, já to nezvládnu, necháme toho, ale takto lhát jim manželovi :think:
Ono záleží co jí.. já jsem viděla na Primě, pořad o tom vaření, jak soutěží a zamrazilo mě, když jsem viděla, jak slečna, která měla postavu jak pani pekla kachnu a dala pod to 2 velké kousky sádla :think: :nevim:
Sama jsem přibrala víc jak 10 kilo od porodu tak mě toto nakoplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky