Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1810
15.4.11 08:47
eva valoi píše:
sad 1 píše:
Tak ten včerejší díl mě opravdu zvedl ze židle. Něco tak hnusného, lenivého a ulhaného jsem fakt neviděla. Bylo i na týmu vidět, jak jsou už dost vytočení, hlavně Kateřina. Lituji je. Myslím, že to řekl tým dobře, že se chtěla asi ta trubka jen zviditelnit a ukázat, ale být ní, bych se raději schovala do kanálu. Hnus, hnus a nic víc než hnus. Nechtěla bych ji vidět za 2 roky, to bude ještě hnusnější a tlustější. I silný člověk může být krásný, znám jich dost, ale nesmí to být takový sráč :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Ona to byla zpěvačka a tanečnice :lol: :lol: ,tak šla asi do televize, aby si ji všimnul nějakej vyhledávač novejch tváří a stala se modelkou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sebevědomí jí rozhodně nechybělo.

ta by s tím jejím vyhuleným hlasem a šeredným zjevem tak maximálně strašit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 08:53

me bylo toho jejiho pritele lito, takovej hezkej a hodnej chlap se jevil a takova fuchtle k nemu :zed:
ona by potrebovala proplesknout…
a nechala bych ji to uhradit vsechno :cert: ptz ta se jim vylozene vysmivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
15.4.11 08:56
lenholka píše:
me bylo toho jejiho pritele lito, takovej hezkej a hodnej chlap se jevil a takova fuchtle k nemu :zed:

jojo,chlapa mi bylo taky lito,ale dobry ze byl aspon uprimny..ze ji napraskal,ale pak to chudak asi od ni schyta :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.4.11 09:11

hnedka jsem si vcera rikala, kdyz to skoncilo, ze se tu urcite zase rozjdete debata , protoze tahle fakt predcila tu pani s morbidni obezitou a je jeste hlupejsi. takovyhle lidi uplne nesnasim i to chovani, jak ona rikala, ze je silnej jedinej, ze kdyz bude mit rad, ze to zvladne. kecy kecy samy kecy a kydy ?, bych ji poslala nekam. fakt byla drza, se divim ze ji doktorka katerina jednu neubalila. a ten jeji pritel jsem rikala hned, ze je podpantoflak a pak to jeste svadela na nej, ze on ji to varil, bejt jim tak od ni utecu. blba vyhulena zfetovana blondyna. skoda casu a penez na takovy lidi :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.4.11 10:29
lenholka píše:
:zed: Naprosto souhlasím.Včera to opět bylo na úrovni.Akorád jsem se rozčílila :roll: .
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
15.4.11 10:30

A jak tam na konci říkali,že se jí po ukončení natáčení podařilo otěhotnět :roll: ,chudák chlap,a stím jakou má ona lenoru,nic nestíhá,nic nedělá,to bude skvělá matka :roll: .

• Citovat
  • Upravit
14809
15.4.11 10:47

Mně přišlo, že chce všem ukázat, jak je neskutečně vytížená. Přitom dělala s prominutím hovno. Byla sebevědomá až na půdu. Fakt něco takovýho se málokdy vidí. Myslím, že by se hodila do úplně jiného pořadu. Nejlepší jak tam seděli u tý bedny a jídlo přivežený z hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.4.11 12:42

a priste to bude taky chutovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.4.11 12:44

jakto?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.4.11 12:50

priste to bude kombinace dvou poradu, nedavno davali na barandove mate doma uklizeno a bylo to z anglie a 2 starsi zensky si lidi volali , kdyz meli brutalni neporadek a potrebovali s tim pomoct. no a priste budou matka s dcerou , ktery chtej zhubnout a maj doma brutalni bordel tak si budou muset taky doma uklidit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.4.11 13:00

Mně začíná připadat, že takovýhle magory snad do toho pořadu vybíraj záměrně. Tak nevím,jestli mám paní doktorky Kateřiny litovat, že má co do činění s takovými lidmi. Ale jestli je to účel???Fakt je, že když to vidím, tak jsem tak zhnusená, že chci okamžitě udělat všechno proto, abych nebyla ani trošičku jako ty káči v pořadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.4.11 15:28

Tak holky já jsem se včera zase tak namotivovala, že jsem byla dnes opět ve fitku :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
25324
15.4.11 16:20
eva valoi píše:
Mně začíná připadat, že takovýhle magory snad do toho pořadu vybíraj záměrně. Tak nevím,jestli mám paní doktorky Kateřiny litovat, že má co do činění s takovými lidmi. Ale jestli je to účel???Fakt je, že když to vidím, tak jsem tak zhnusená, že chci okamžitě udělat všechno proto, abych nebyla ani trošičku jako ty káči v pořadu.

jo,oni se snaží,aby to bylo co nejmorbidnější,aby byla sledovanost.Jen si vem,co pořadů má teď mizernou sledovanost :think: a mě to taky povzbudí k tomu nežrat,a makat.Včera jsem u toho pořadu snědla papriku a okurku,zalila čajem,a letěla na wc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.4.11 16:22
lovelytelle píše:
priste to bude kombinace dvou poradu, nedavno davali na barandove mate doma uklizeno a bylo to z anglie a 2 starsi zensky si lidi volali , kdyz meli brutalni neporadek a potrebovali s tim pomoct. no a priste budou matka s dcerou , ktery chtej zhubnout a maj doma brutalni bordel tak si budou muset taky doma uklidit :)
ááá,ten pořad jsem párkrát viděla,to byl humus 8-o 8-o :poblion: :poblion: ale zas na druhou stranu,kdyby mi pak někdo doma tak pěkně vypígloval :wink: to by se mi taky líbilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.4.11 20:36

me to taky motivuje pokracovat v te jejich diete. akorat nechapu jednu vec. pokazde jim vycitaji ze tam treba chybi platek sunky. to je tak dulezite 20g sunky? :nevim: nebo ten kedluben jsem taky nepochopila (i kdyz si to beztak vymyslela :lol: )co je na kedlubnu spatneho?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí