Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
je tu taky někdo obrovským fanouškem MJJ?
Moc ráda bych pokecala..
Michael Jackson znamená obrovskou část mého dospívání. Byla jsem blázen, do něj. Vždy, když jsem byla smutná - byla tu semnou jeho hudba.
Vnímám ho jako úžasného člověla, v srdci dítě.. Jeho genialita je neskutečná, hudba, tanec, image.. Jeho laskavost..Na takového člověka se nezapomene.
Musím říct, že když jsem zjistila, že zemřel, nemohla jsem dva dny normálně fungovat - bolela mě nejen ta ztráta, ale i moje dětství, protože na jeho hudbě jsem vyrůstala..
Rest In Peace, King of pop, rock and soul
Ahoj
Já jsem na něm vyrostla a už jsem tu zakládala podobnou diskuzi Král Popu ![]()
Pro mě to byl nej člověk strašně jsem ho milovala,a jeho smrt jsem dost o bulela ![]()
christy píše:
Ahoj
Já jsem na něm vyrostla a už jsem tu zakládala podobnou diskuzi Král Popu
Pro mě to byl nej člověk strašně jsem ho milovala,a jeho smrt jsem dost o bulela
Já jsem hledala pod MJ ![]()
To víš, dneska jsem zkoukla dokumenty na YouTube.com a to všechno ze mě spadlo. Bulela jsem jak želva.
eManzelkaAmama píše:christy píše:Já jsem hledala pod MJ
Ahoj
Já jsem na něm vyrostla a už jsem tu zakládala podobnou diskuzi Král Popu
Pro mě to byl nej člověk strašně jsem ho milovala,a jeho smrt jsem dost o bulela
To víš, dneska jsem zkoukla dokumenty na YouTube.com a to všechno ze mě spadlo. Bulela jsem jak želva.
Já sem taky zkoupila kde co a radši se na to nekoukám,bo bych to zas ořvala,ale zrovna nedávno jsem si zas pouštěla jeho cédo na plný kule ![]()
Škoda ho,už nikdo takový nebude a to právě leckdo nemohl uníst…talentu měl za tři,ale hlavně to byl dříč..a mrzelo mě,že leckdo využil tu jeho duši dítěte,byl to zlatej člověk.. ![]()
Michael Jackson byl velice obdivuhodna osobnost ![]()
Jakysi unikat, ktery opravdu delal super hudbu, a cely svet z nej silej ![]()
Zrovna pred par dny jsem si ho pustila. Vzpominam si, ze jsme se segrou mely v pokoji na zdi jeho obrovsky plakat…byl to uzasnej clovek a umelec a ani za mak se nenajde nikdo jemu podobny…
![]()
korana.kora píše:
Zrovna pred par dny jsem si ho pustila. Vzpominam si, ze jsme se segrou mely v pokoji na zdi jeho obrovsky plakat…byl to uzasnej clovek a umelec a ani za mak se nenajde nikdo jemu podobny…![]()
Jo to já doma všechny štvala páč jsem měla oblepený zdi jeho plakátama
![]()
No a byl jste někdo na Majklovým..koncertě???Když byl v praze tak mi to bohužel nevyšlo
ale ten záýetek musel být teda něco ![]()
christy píše:
No a byl jste někdo na Majklovým..koncertě???Když byl v praze tak mi to bohužel nevyšloale ten záýetek musel být teda něco
Já jsem byla! Stejně jsem nic neviděla, bulela jsem jako želva.
Monny89 píše:
Holky a cetly jste ty diskuze, ze PRY jeste stale zije???
Tak tomuhle už moc nevěřím ![]()
Jako ten dr.Murray to totálně pos…,
ale on byl už dost nemocný takže si myslím,že to pro něj bylo trochu vysvobození,nežil by asi o moc dýl a určitě by nezvládl tolik koncertů jak mu naplánovaly ![]()
Monny89 píše:
Holky a cetly jste ty diskuze, ze PRY jeste stale zije???
Fakt? Nevěřím tomu, nevěřím, že by nechal své fanoušky a nejen je - i svoje děti takto trápit ![]()
Ikdyž ve skrytu duše pořád doufám, že se ukáže v TV a řekne: i love you, god bless you
![]()
Pošleš mi prosím ten odkaz na tu diskuzi? ![]()
eManzelkaAmama píše:christy píše:Já jsem byla! Stejně jsem nic neviděla, bulela jsem jako želva.
No a byl jste někdo na Majklovým..koncertě???Když byl v praze tak mi to bohužel nevyšloale ten záýetek musel být teda něco
Jo tak to bych ztoho taky nic neměla páč by mě určitě klepla pepka,hlavně kdybych se dostala do prvních řad..