Michael Jackson

30.3.11 22:32

Michael Jackson

Ahoj maminky,

je tu taky někdo obrovským fanouškem MJJ? :) Moc ráda bych pokecala..

Michael Jackson znamená obrovskou část mého dospívání. Byla jsem blázen, do něj. Vždy, když jsem byla smutná - byla tu semnou jeho hudba.
Vnímám ho jako úžasného člověla, v srdci dítě.. Jeho genialita je neskutečná, hudba, tanec, image.. Jeho laskavost..Na takového člověka se nezapomene.
Musím říct, že když jsem zjistila, že zemřel, nemohla jsem dva dny normálně fungovat - bolela mě nejen ta ztráta, ale i moje dětství, protože na jeho hudbě jsem vyrůstala..
Rest In Peace, King of pop, rock and soul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
30.3.11 22:41

Ahoj
Já jsem na něm vyrostla a už jsem tu zakládala podobnou diskuzi Král Popu :lol:
Pro mě to byl nej člověk strašně jsem ho milovala,a jeho smrt jsem dost o bulela :cry:

• Citovat
  • Upravit
30.3.11 22:43
christy píše:
Ahoj
Pro mě to byl nej člověk strašně jsem ho milovala,a jeho smrt jsem dost o bulela :cry:

Já jsem hledala pod MJ :)
To víš, dneska jsem zkoukla dokumenty na YouTube.com a to všechno ze mě spadlo. Bulela jsem jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.3.11 22:50

aj laf majkl:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.3.11 22:55
eManzelkaAmama píše:
christy píše:
Ahoj
Pro mě to byl nej člověk strašně jsem ho milovala,a jeho smrt jsem dost o bulela :cry:
Já jsem hledala pod MJ :)
To víš, dneska jsem zkoukla dokumenty na YouTube.com a to všechno ze mě spadlo. Bulela jsem jak želva.

Já sem taky zkoupila kde co a radši se na to nekoukám,bo bych to zas ořvala,ale zrovna nedávno jsem si zas pouštěla jeho cédo na plný kule :-)

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
30.3.11 22:59

Škoda ho,už nikdo takový nebude a to právě leckdo nemohl uníst…talentu měl za tři,ale hlavně to byl dříč..a mrzelo mě,že leckdo využil tu jeho duši dítěte,byl to zlatej člověk.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36544
30.3.11 23:01

Michael Jackson byl velice obdivuhodna osobnost :palec:

Jakysi unikat, ktery opravdu delal super hudbu, a cely svet z nej silej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
31.3.11 00:20

Zrovna pred par dny jsem si ho pustila. Vzpominam si, ze jsme se segrou mely v pokoji na zdi jeho obrovsky plakat…byl to uzasnej clovek a umelec a ani za mak se nenajde nikdo jemu podobny… :srdce: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 00:45
korana.kora píše:
Zrovna pred par dny jsem si ho pustila. Vzpominam si, ze jsme se segrou mely v pokoji na zdi jeho obrovsky plakat…byl to uzasnej clovek a umelec a ani za mak se nenajde nikdo jemu podobny… :srdce: :cry:

Jo to já doma všechny štvala páč jsem měla oblepený zdi jeho plakátama :lol: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
31.3.11 10:21

No a byl jste někdo na Majklovým..koncertě???Když byl v praze tak mi to bohužel nevyšlo :-? ale ten záýetek musel být teda něco :palec:

• Citovat
  • Upravit
31.3.11 10:31
christy píše:
No a byl jste někdo na Majklovým..koncertě???Když byl v praze tak mi to bohužel nevyšlo :-? ale ten záýetek musel být teda něco :palec:

Já jsem byla! Stejně jsem nic neviděla, bulela jsem jako želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.3.11 10:45

Holky a cetly jste ty diskuze, ze PRY jeste stale zije??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 10:55
Monny89 píše:
Holky a cetly jste ty diskuze, ze PRY jeste stale zije??? :nevim:

Tak tomuhle už moc nevěřím :nevim:
Jako ten dr.Murray to totálně pos…, :cert: ale on byl už dost nemocný takže si myslím,že to pro něj bylo trochu vysvobození,nežil by asi o moc dýl a určitě by nezvládl tolik koncertů jak mu naplánovaly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31.3.11 10:56
Monny89 píše:
Holky a cetly jste ty diskuze, ze PRY jeste stale zije??? :nevim:

Fakt? Nevěřím tomu, nevěřím, že by nechal své fanoušky a nejen je - i svoje děti takto trápit :(
Ikdyž ve skrytu duše pořád doufám, že se ukáže v TV a řekne: i love you, god bless you :)) :(
Pošleš mi prosím ten odkaz na tu diskuzi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 10:56
eManzelkaAmama píše:
christy píše:
No a byl jste někdo na Majklovým..koncertě???Když byl v praze tak mi to bohužel nevyšlo :-? ale ten záýetek musel být teda něco :palec:
Já jsem byla! Stejně jsem nic neviděla, bulela jsem jako želva.

Jo tak to bych ztoho taky nic neměla páč by mě určitě klepla pepka,hlavně kdybych se dostala do prvních řad..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!