Michael Jackson

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
31.3.11 10:57
eManzelkaAmama píše:
Monny89 píše:
Holky a cetly jste ty diskuze, ze PRY jeste stale zije??? :nevim:
Fakt? Nevěřím tomu, nevěřím, že by nechal své fanoušky a nejen je - i svoje děti takto trápit :(
Ikdyž ve skrytu duše pořád doufám, že se ukáže v TV a řekne: i love you, god bless you :)) :(
Pošleš mi prosím ten odkaz na tu diskuzi? :)

To neni tady, ale nekde na internetu jsem to cetla, ze pry stale zije, ze to je pouze reklamni tah, tesne pred tim jeho turne… :nevim: A je to fakt, jak mu stoupl prodej desek :nevim:
Ale to je uz dyl co jsem to nekde zahledla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 11:01
Monny89 píše:
eManzelkaAmama píše:
Monny89 píše:
Fakt? Nevěřím tomu, nevěřím, že by nechal své fanoušky a nejen je - i svoje děti takto trápit :(
Ikdyž ve skrytu duše pořád doufám, že se ukáže v TV a řekne: i love you, god bless you :)) :(
To neni tady, ale nekde na internetu jsem to cetla, ze pry stale zije, ze to je pouze reklamni tah, tesne pred tim jeho turne… :nevim: A je to fakt, jak mu stoupl prodej desek :nevim:

Myslím, že samotný jeho comrback by zvýšil prodej, měli jsme na to turné i lístky :( byla jsem hrozně šťastná.
Na jednu stranu jsem koketovala s myšlenkou, že to udělal, protože by ty koncerty nezvládnul. Ale ne, on by to neudělal. Ty fámy se kolem něj šíří, protože taková hvězda jako on MUSÍ být nesmrtelná. On sám řekl, že chce žít navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 11:09

Holky taky mě to v jeden moment napadlo,ale ne nevěřím tomu,fakt byl na tom blbě..viděli jste jeho poslední fotky jak vypadal fakt hrůza,ty koncerty by neutáhnul..

On je a bude nesmrtelný,ale v našich srdcích :srdce: Nikdy na něj nezapomenem!!!!!

• Citovat
  • Upravit
36544
31.3.11 11:11
eManzelkaAmama píše:
Monny89 píše:
eManzelkaAmama píše:
Monny89 píše:
Myslím, že samotný jeho comrback by zvýšil prodej, měli jsme na to turné i lístky :( byla jsem hrozně šťastná.
Na jednu stranu jsem koketovala s myšlenkou, že to udělal, protože by ty koncerty nezvládnul. Ale ne, on by to neudělal. Ty fámy se kolem něj šíří, protože taková hvězda jako on MUSÍ být nesmrtelná. On sám řekl, že chce žít navždy.

Ale tak to jsou pouhopouhe diskuze.. nikdo ho jeste nevidel se prochazet v parku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 11:11

Jo a já jsem zas četla verzi,že poslední dobou tíhnul k muslimský víře,a že je ted schovaný někde v muslimských zemí..ale tomu se mi fakt nechce věřit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31.3.11 11:14
christy píše:
Jo a já jsem zas četla verzi,že poslední dobou tíhnul k muslimský víře,a že je ted schovaný někde v muslimských zemí..ale tomu se mi fakt nechce věřit :nevim:

Asi letíme na dovču a prozkoumáme arabské země. To s muslimstvím jsem četla, ale on se už dřív zahaloval do hábitů muslimských žen, aby se mohl pocházet bez rozruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 11:14

No kdyby ho někdo viděl v parku to by bylo halooo :lol: :lol:

ale víte čím mě docela naštval,jak sebral ty děti tý ženský…dřív mě to nevadilo,ale teď jako mamina to už vidím taky jinak,a ona byla blbá,že na to vůbec přistoupila :nevim:
Ale co nemůžu pochopit,že je daly do péče jeho mámě,která je už dost stará a nedaly je biologický matce,dyť by na ně měla nárok,ne??

• Citovat
  • Upravit
36544
31.3.11 11:16
christy píše:
No kdyby ho někdo viděl v parku to by bylo halooo :lol: :lol:ale víte čím mě docela naštval,jak sebral ty děti tý ženský…dřív mě to nevadilo,ale teď jako mamina to už vidím taky jinak,a ona byla blbá,že na to vůbec přistoupila :nevim:
Ale co nemůžu pochopit,že je daly do péče jeho mámě,která je už dost stará a nedaly je biologický matce,dyť by na ně měla nárok,ne??

to nema smysl nad tim premyslet.. tam je to o tom kdo ma penize.. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 11:18
eManzelkaAmama píše:
christy píše:
Jo a já jsem zas četla verzi,že poslední dobou tíhnul k muslimský víře,a že je ted schovaný někde v muslimských zemí..ale tomu se mi fakt nechce věřit :nevim:
Asi letíme na dovču a prozkoumáme arabské země. To s muslimstvím jsem četla, ale on se už dřív zahaloval do hábitů muslimských žen, aby se mohl pocházet bez rozruchu.

to jo to se zahaloval,ale že by se tam schovával…???Ale co třeba se ještě dočkáme za pár let,až se všechno uklidní,že někde objeví jako stařík o hůlce…no ty by mu daly…

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
31.3.11 11:19
Monny89 píše:
christy píše:
No kdyby ho někdo viděl v parku to by bylo halooo :lol: :lol:ale víte čím mě docela naštval,jak sebral ty děti tý ženský…dřív mě to nevadilo,ale teď jako mamina to už vidím taky jinak,a ona byla blbá,že na to vůbec přistoupila :nevim:
to nema smysl nad tim premyslet.. tam je to o tom kdo ma penize.. :roll: :nevim:

To máš pravdu,ale stejně… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31.3.11 11:22
christy píše:

Koukala jsem na dokument a sama Deborah říkala, že děti dala Michaelovi jako dar, že chce aby byla s ním. Podle mě to byla jakási náhradní matka. Prý je to podle ní normální, že děti jsou s otcem.
Pokud se vzdala svých práv a Michael pověřil opatrovnictvím svou matku (a pak snad Dianu Ross nebo Liz Taylor - ikdyzm :( už je taky s ním), tak na ně Debbie neměla práva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 11:23
christy píše:to jo to se zahaloval,ale že by se tam schovával…???Ale co třeba se ještě dočkáme za pár let,až se všechno uklidní,že někde objeví jako stařík o hůlce…no ty by mu daly…

No, nevěřím tomu. On své fanoušky a děti miloval tolik, že by jim to neudělal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 11:34
eManzelkaAmama píše:
christy píše:
Koukala jsem na dokument a sama Deborah říkala, že děti dala Michaelovi jako dar, že chce aby byla s ním. Podle mě to byla jakási náhradní matka. Prý je to podle ní normální, že děti jsou s otcem.
Pokud se vzdala svých práv a Michael pověřil opatrovnictvím svou matku (a pak snad Dianu Ross nebo Liz Taylor - ikdyzm :( už je taky s ním), tak na ně Debbie neměla práva.

No já viděla nějaký rozhovor na ČT1 myslím a bylo to točený na Neverlandu,a on tomu novináři vyprávěl všechno od děství po současnost,bylo to zajímavý,a tam řikal jak to měli stěma dětma to koukal a nevěřil i ten novinář :nevim:
Ale zas na druhou stranu Michael byl dobrý obchodník a uměl v tom chodit a ne všechno co řekl byla pravda,kolikrát prý sám vypustil nějaký blud,aby se zas o něm mluvilo,tomu bych i věřila…takže bůhví jak to všechno bylo…
Jo a nesoudila se náodou Deborah o ty děti??Já myslím,že něco takovýho proběhlo :think:

• Citovat
  • Upravit
31.3.11 11:39
christy píše:
eManzelkaAmama píše:
christy píše:
Pokud se vzdala svých práv a Michael pověřil opatrovnictvím svou matku (a pak snad Dianu Ross nebo Liz Taylor - ikdyzm :( už je taky s ním), tak na ně Debbie neměla práva.
No já viděla nějaký rozhovor na ČT1 myslím a bylo to točený na Neverlandu,a on tomu novináři vyprávěl všechno od děství po současnost,bylo to zajímavý,a tam řikal jak to měli stěma dětma to koukal a nevěřil i ten novinář :nevim:
Ale zas na druhou stranu Michael byl dobrý obchodník a uměl v tom chodit a ne všechno co řekl byla pravda,kolikrát prý sám vypustil nějaký blud,aby se zas o něm mluvilo,tomu bych i věřila…takže bůhví jak to všechno bylo…
Jo a nesoudila se náodou Deborah o ty děti??Já myslím,že něco takovýho proběhlo :think:

Soudila, ale pokud se vzdala práv, taky bych ji ty děti nedala.
Myslím, že něco sám vypustil, aby se zvýšila sledovanost, teda prodej.
Ty jsi určitě viděla Living With Michael Jackson, že? Nevěř tomu prosím. Michael tomu novináři věřil a ten to tak šikovně sestříhal, že z Michaela udělal vola. Koukni na Living with Michael Jakson take two - je to na YouTube.com asi 8 dílů. Je to z Mikovy soukromé kamery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 11:56

To už nevím jak se to jmenovalo je to dýl,apak to bylo na Streamu a já blbec jsem si to neuložila :zed:

Jo a ty další díly teda mrknu večer ted mi tady skáče malá a měla bych ztoho prd… :lol:

Nj novináři jsou… :cert: se divím Michaelovi,že po tom všem a jaký na něj dělaly hony,že tomuhle věřil…

No jinak jsem nahrávala to rozloučenís Michaelem na kanále VH1 clasic tak mám všechny klipy pohromadě a ted si to tu pouštím,už to dlouho nebylo puštěný tak jsem to musela zas oprášit :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!