Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy píše:
No,ale zas k dětem nepotřebuje nutně manželství,to je jak ze starý školy…
No určitě jim nic u něj nechybělo krom mámy,ale určitě ne takový,která je prodá za tučnej balík peněz…já vtomhle Deborah nechápu já bych to taky NIKDY!!!nedokázala,já jsem to nechápala už jako bezdětná,jak někdo může prodat dítě.Tak to je fakt,že ted si na ně nemá co dělat nárokyA hele kdyby měli sebemenší smítko pochybností,že Michael opravdu ty děti zneužíval,tak mu sociálka ty děti veme a nenechá mu je takže to taky o něčem svědčí
Však jasně, Michael byl nevinný.. Akorát na něm parazitovali lidi, kterým pomáhal a měl je rád.. Škoda, že nebyl na léčení závislosti ještě jednou
mohlo mu to zachránit život
No zas není jistý jestli by mu to léčení zachránilo život.Tu trosku z něj nedělala jen ta závislost,byl taky nemocný,těžko říct jak by tu ještě dlouho byl.
A vlastně doplatil taky na lhostejnost toho dr.Murraye,že ač věděl,že to těžko přežije když předtím už vzal jiný léky a klidně mu dal další dávku
A jako kardio chirurg to musel vědět,že ho to zabije,ani nevím jestli ho doopravdy odsoudily nebo mu to prošlo..
christy píše:
No zas není jistý jestli by mu to léčení zachránilo život.Tu trosku z něj nedělala jen ta závislost,byl taky nemocný,těžko říct jak by tu ještě dlouho byl.
A vlastně doplatil taky na lhostejnost toho dr.Murraye,že ač věděl,že to těžko přežije když předtím už vzal jiný léky a klidně mu dal další dávkuA jako kardio chirurg to musel vědět,že ho to zabije,ani nevím jestli ho doopravdy odsoudily nebo mu to prošlo..
Já věřím, že ho zničilo tohle. Kdyby nebyl závislý, nemusel by mu ten ---- podávat propofor či jak.
Ano, ničilo ho spoustu věcí, ale tahle hrozba ho zabila ![]()
eManzelkaAmama píše:christy píše:Já věřím, že ho zničilo tohle. Kdyby nebyl závislý, nemusel by mu ten ---- podávat propofor či jak.
A vlastně doplatil taky na lhostejnost toho dr.Murraye,že ač věděl,že to těžko přežije když předtím už vzal jiný léky a klidně mu dal další dávkuA jako kardio chirurg to musel vědět,že ho to zabije,ani nevím jestli ho doopravdy odsoudily nebo mu to prošlo..
Ano, ničilo ho spoustu věcí, ale tahle hrozba ho zabila
njn to už se nedovíme ![]()
Jo ale byl taky prdlej,pamatuješ jak na jednom turné,už nevím kde to bylo v Německu??Jak držel to dítě z balkonu jednou rukou??to bych mu taky dala za uši,mohl ho držet sebe pevnějc dítě se mohlo vyškubnout jak sebou mlelo ![]()
christy píše:eManzelkaAmama píše:christy píše:Já věřím, že ho zničilo tohle. Kdyby nebyl závislý, nemusel by mu ten ---- podávat propofor či jak.
Ano, ničilo ho spoustu věcí, ale tahle hrozba ho zabilanjn to už se nedovíme
Jo ale byl taky prdlej,pamatuješ jak na jednom turné,už nevím kde to bylo v Německu??Jak držel to dítě z balkonu jednou rukou??to bych mu taky dala za uši,mohl ho držet sebe pevnějc dítě se mohlo vyškubnout jak sebou mlelo
Blanketa. Já bych mu taky vyhubovala, ale věřím, že mu nechtěl ublížit. Byl to showman.
Sakra ty máš pamatováka na ty jména.Já jak to už nehltám každý den tak ty jména zapomínám
![]()
Showman to sice byl,ale stejně byl tak trochu JINEJ…
Mě by zajímalo jak on ten svět viděl,co se mu honilo hlavou…když si vemeš duší byl dítě,a trvdej obchodník tělem,byl prostě zvláštní a proto jsem ho tak milovala..
christy píše:
Sakra ty máš pamatováka na ty jména.Já jak to už nehltám každý den tak ty jména zapomínám![]()
Showman to sice byl,ale stejně byl tak trochu JINEJ…
Mě by zajímalo jak on ten svět viděl,co se mu honilo hlavou…když si vemeš duší byl dítě,a trvdej obchodník tělem,byl prostě zvláštní a proto jsem ho tak milovala..
Byl jiný a proto ho lidé milovali a zároveň nenáviděli. Nedivím se, že byl jiný. Podle jeho textů, jeho vystupování každý pochopí, ž byl citlivý. Jak by mohl být člověk normální, když ho v dětství týral otec (odpustil mu a to obdivuju), když jak sám říkal - neměl dětství, když neměl soukromí, když mu po krku šly hyeny. My, kteří žijeme normálně se mužeme chovat přirozeně - udělat nějaký trapas, v případě jednoho z nejsledovanějších lidí všech dob je z toho bublina..
Michael byl určitě podovín, ale to jsem na něm zbožňovala - a zbožňuju.