Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy píše:
To už nevím jak se to jmenovalo je to dýl,apak to bylo na Streamu a já blbec jsem si to neuložila![]()
Jo a ty další díly teda mrknu večer ted mi tady skáče malá a měla bych ztoho prd…
Nj novináři jsou…
No jinak jsem nahrávala to rozloučenís Michaelem na kanále VH1 clasic tak mám všechny klipy pohromadě a ted si to tu pouštím,už to dlouho nebylo puštěný tak jsem to musela zas oprášitse divím Michaelovi,že po tom všem a jaký na něj dělaly hony,že tomuhle věřil…
Taky si najdi něco jako private home videos s českými titulky. Je to úžasné, plakala jsem jak želva..
Jj večer určitě mrknu…
Jo a máš něco o něm doma???CD se nepočítaj ![]()
Já mám třeba knížku TANEC JAKO SEN-jsou tam jeho básničky a úvahy a fotky moc pěkná.já si jí tenkrát kupovala za první kapesný,týýýjo to už je let
a tenkrát ta knížka stála 250,–kč ato byla na knížku slušná pálka…
Pak mám ŽIVÝ A NEBEZPEČNÝ,to je z jeho turné DANGEROUS..
pak mám od nějakýho německýho spisovatele jmenuje se to Michael Jackson a píšou tam hodně o rodině a všech albech..
No prostě šílená fanynka… ![]()
A pak jsem si koupila ještě knížku od jeho sestry La Toiy(snad to píšu správně)její autobiografii,to tam taky popisuje pěkně
jenže tý moc nevěřím,ta tahá ven kde co,aby se oní mluvilo.. ![]()
christy píše:
Jj večer určitě mrknu…Jo a máš něco o něm doma???CD se nepočítaj
Já mám třeba knížku TANEC JAKO SEN-jsou tam jeho básničky a úvahy a fotky moc pěkná.já si jí tenkrát kupovala za první kapesný,týýýjo to už je let
a tenkrát ta knížka stála 250,–kč ato byla na knížku slušná pálka…
Pak mám ŽIVÝ A NEBEZPEČNÝ,to je z jeho turné DANGEROUS..
A pak jsem si koupila ještě knížku od jeho sestry La Toiy(snad to píšu správně)její autobiografii,to tam taky popisuje pěkně
pak mám od nějakýho německýho spisovatele jmenuje se to Michael Jackson a píšou tam hodně o rodině a všech albech..
No prostě šílená fanynka…jenže tý moc nevěřím,ta tahá ven kde co,aby se oní mluvilo..
Plno fotek, Tanec jako sen, Moonwalker, nějaké knihy o MJ, obří zasklený plakát, jakési zlaté mince z aukra
manžel mě chtěl zabít. Doma ušitou bílou rukavici, holky mají kena MJ
a čeho si nejvíc vážím - podpis.
A taky lístky na This Is It a ten film, Michael tam vypadal zdravě.
Myslím, že ho zničily ty léky, na kterylch byl závyslí po tom co mu chytly ty vlasy ![]()
A ta La Toya mě zklamala, MJ ji měl moc rád a ona vytáhla takové pomluvy..
Jééé kdes přišla k podpisu?????
Já mám taky plno fotek poctivě jsem lepila do sešitu s tvrdýma deskama z každýho časopisu,a nejvíc mě vždycky úpotešila teta z německa,když mi posílala jejich Bravíčko tam byly věci co se sem vůbec nedostaly…
jééé a na Moonwalker bych zapomněla ![]()
No taky spoustu DVD a mám dokonce nahranej jeho pohřeb,ale na ten se teda nedívám páč bych zas byla rozhozená…
jeho plakáty mám teda schovaný,už tady nevisej..
La Toya je pěkná…pip…jak pořád tahá nějaký zaručený zprávy z jejich rodiny se nedivím,že se sní nebaví…Jj michael jí měl moc rád njn… ![]()
christy píše:
Jééé kdes přišla k podpisu?????Já mám taky plno fotek poctivě jsem lepila do sešitu s tvrdýma deskama z každýho časopisu,a nejvíc mě vždycky úpotešila teta z německa,když mi posílala jejich Bravíčko tam byly věci co se sem vůbec nedostaly…
jééé a na Moonwalker bych zapomnělaNo taky spoustu DVD a mám dokonce nahranej jeho pohřeb,ale na ten se teda nedívám páč bych zas byla rozhozená…
La Toya je pěkná…pip…jak pořád tahá nějaký zaručený zprávy z jejich rodiny se nedivím,že se sní nebaví…Jj michael jí měl moc rád njn…
Sehnala mi ho kamarádka, já se k němu na koncertech zpala (tady a v německu), ale bylo mi teprv 14. Potkala ho v USA
udělala mi óbrovskou radost.
A jakej film myslíš???
Jj zabily ho ty léky,dělal si znich koktejly moc nejedl…tak se to dalo čekat…
Ale taky když si vemeš tancoval někde od 5ti let tak to tělo muselo být zhuntovaný apak měl pár úrazů tak to mu taky nepřidalo ![]()
eManzelkaAmama píše:christy píše:Sehnala mi ho kamarádka, já se k němu na koncertech zpala (tady a v německu), ale bylo mi teprv 14. Potkala ho v USA
Jééé kdes přišla k podpisu?????Já mám taky plno fotek poctivě jsem lepila do sešitu s tvrdýma deskama z každýho časopisu,a nejvíc mě vždycky úpotešila teta z německa,když mi posílala jejich Bravíčko tam byly věci co se sem vůbec nedostaly…
jééé a na Moonwalker bych zapomnělaNo taky spoustu DVD a mám dokonce nahranej jeho pohřeb,ale na ten se teda nedívám páč bych zas byla rozhozená…
La Toya je pěkná…pip…jak pořád tahá nějaký zaručený zprávy z jejich rodiny se nedivím,že se sní nebaví…Jj michael jí měl moc rád njn…udělala mi óbrovskou radost.
No tak to ti věřím,mě by to taky udělalo oooobrr radost
No já ho potkat tak mě asi klepne..natož mu třeba podat ruku,fakt šílená fanynka ![]()
Hele a jak si brala když ho obvinily,ztoho zneužívání dětí??
Zaprvý já tomu nevěřím!!
Zadruhý jsem to ořvala jak mi ho bylo líto,jakej hon na něj dělaly ![]()
A tam myslím začaly jeho zdravotní a finanční problémy ![]()
Myslím film This Is It
byla jsem na něm 3× a mám ho i na DVD.
Poprvé, to bylo snad v r. 1993 jsem to ani tak nebrala, bylo mi 11? Později to v r. 2003 nebo kolik, to mi pěkně rozproudilo krev! Věřím, že je nevinný. On děti miluje, ale není v tom nic sexuálního. Jak o nich mluví, jak jim pomáhá - takový člověk by to neudělal. Hlavně mi bylo líto, že ti, které měl MJ rád, kteří u něj bydleli ho tak zneužili. Myslím, že mu to z velké části zničilo kariéru a musel být z toho smutný..
No ona ta kamarádka není nějaká extra fanynka, prý ho viděla a vzpoměla si na mě - tak se přidala k davu a on jí to podepsal.
Jo tenhle film,na ten musím taky ještě mrknout nějak ted nestíhám ![]()
No mě v roce 1993 bylo 14let a už jsem si to brala,ikdyž ne tak úplně..nj musela to být pro něj rána,on který miluje tolik děti,tolik jim pomáhá a tolik pro ně dělá jako skoro nikdo a oni ho nařknou,že je zneužívá… ![]()
Toho srazilo na kolena,ale myslím,že skalní fanoušci NIKDY o něm nezapochybovaly,fakt jsem tomu nikdy nevěřila a fandila mu,aby to ustál.Musel to být šílený tlak,to si neumíme představit ![]()
Postě zneužily jeho dobroty,a tatík toho kluka si přišel na pěkný prachy
no a když to pak vytáhly znova to už fakt byl vrchol bych je nakopla do prdelí ![]()
Prostě v USA nemohly ustát,že nějaký černoch je tak slavný a milovaný ![]()
christy píše:
Jo tenhle film,na ten musím taky ještě mrknout nějak ted nestíhám![]()
No mě v roce 1993 bylo 14let a už jsem si to brala,ikdyž ne tak úplně..nj musela to být pro něj rána,on který miluje tolik děti,tolik jim pomáhá a tolik pro ně dělá jako skoro nikdo a oni ho nařknou,že je zneužívá…
Prostě v USA nemohly ustát,že nějaký černoch je tak slavný a milovaný
Toho srazilo na kolena,ale myslím,že skalní fanoušci NIKDY o něm nezapochybovaly,fakt jsem tomu nikdy nevěřila a fandila mu,aby to ustál.Musel to být šílený tlak,to si neumíme představit
Postě zneužily jeho dobroty,a tatík toho kluka si přišel na pěkný prachyno a když to pak vytáhly znova to už fakt byl vrchol bych je nakopla do prdelí
To není jen v USA, to je všude. Lidi se ženou za senzací, vsadím se, že kdyby vyšel v novinách článek - MJ daroval charitě přes 300 milionů dolarů - tak by si to nikdo, kromě fanoušků nečetl.
Lidi jsou závistiví a tak to je. Asi bych neusnesla, kdyby mě někdo blízký nařkl z toho, že spím s jeho dětmi..
Ale musím se přiznat
, že když si vzal Lisu brečela jsem
chtěla jsem být jeho manželkou. Slintala jsem nad jeho fotkama a představovala jsem si jak máme svatbu
občas s těmahle myšlenkama zahnu i manželovi ![]()
eManzelkaAmama píše:christy píše:
No mě v roce 1993 bylo 14let a už jsem si to brala,ikdyž ne tak úplně..nj musela to být pro něj rána,on který miluje tolik děti,tolik jim pomáhá a tolik pro ně dělá jako skoro nikdo a oni ho nařknou,že je zneužívá…
Toho srazilo na kolena,ale myslím,že skalní fanoušci NIKDY o něm nezapochybovaly,fakt jsem tomu nikdy nevěřila a fandila mu,aby to ustál.Musel to být šílený tlak,to si neumíme představit
Postě zneužily jeho dobroty,a tatík toho kluka si přišel na pěkný prachyno a když to pak vytáhly znova to už fakt byl vrchol bych je nakopla do prdelí
To není jen v USA, to je všude. Lidi se ženou za senzací, vsadím se, že kdyby vyšel v novinách článek - MJ daroval charitě přes 300 milionů dolarů - tak by si to nikdo, kromě fanoušků nečetl.
Ale musím se přiznat
Lidi jsou závistiví a tak to je. Asi bych neusnesla, kdyby mě někdo blízký nařkl z toho, že spím s jeho dětmi.., že když si vzal Lisu brečela jsem
chtěla jsem být jeho manželkou. Slintala jsem nad jeho fotkama a představovala jsem si jak máme svatbu
občas s těmahle myšlenkama zahnu i manželovi
Joooo tak já jsem jí zato nenáviděla,že může být po jeho boku,chtěla jsem být na jejím místě
Ale já záviděla i Deborah,že čeká jeho mimi,jenže když jsem slyšela,že ji odstrčil tak to by se mi už tak nelíbilo.. ![]()
Jo a víš co nechápu proč si jí bral,když věděl,že sní nechce žít,ale chce s ní jen ty děti-to bylo trochu zbytečný ![]()
Jenže to bylo po tom sexuálním skandálu tak to chtěl asi trochu smáznout ![]()
christy píše:eManzelkaAmama píše:Joooo tak já jsem jí zato nenáviděla,že může být po jeho boku,chtěla jsem být na jejím místěchristy píše:
Ale musím se přiznat
Lidi jsou závistiví a tak to je. Asi bych neusnesla, kdyby mě někdo blízký nařkl z toho, že spím s jeho dětmi.., že když si vzal Lisu brečela jsem
občas s těmahle myšlenkama zahnu i manželovi
![]()
Ale já záviděla i Deborah,že čeká jeho mimi,jenže když jsem slyšela,že ji odstrčil tak to by se mi už tak nelíbilo..
Jo a víš co nechápu proč si jí bral,když věděl,že sní nechce žít,ale chce s ní jen ty děti-to bylo trochu zbytečný
Jenže to bylo po tom sexuálním skandálu tak to chtěl asi trochu smáznout
Víš, myslím, že to manželství bylo jen aby měl děti. A Deborah nemám ráda, nemůžu pochopit ženu co prodá svoje děti - zbavila se veškerých svých práv za tučný balík. Nevím proč by je pak měla dostat zpět, tohle není matka
až jako matka to chápu a NIKDY bych to neudělala. Myslím, že to musí být silná žena a MJ o ní mluvil vždy hezky, ale díky tomuto jí pohrdám. Na druhou stanu - MJ dostal děti a myslím, že jim vše plně nahrazoval..
No,ale zas k dětem nepotřebuje nutně manželství,to je jak ze starý školy…
No určitě jim nic u něj nechybělo krom mámy,ale určitě ne takový,která je prodá za tučnej balík peněz…já vtomhle Deborah nechápu já bych to taky NIKDY!!!nedokázala,já jsem to nechápala už jako bezdětná,jak někdo může prodat dítě.Tak to je fakt,že ted si na ně nemá co dělat nároky ![]()
A hele kdyby měli sebemenší smítko pochybností,že Michael opravdu ty děti zneužíval,tak mu sociálka ty děti veme a nenechá mu je takže to taky o něčem svědčí ![]()