Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lovelytelle píše:
zatim nejhorsi ucast. ale hlavne, ze to mel vsechno cajk a pro cigara si chodil pesky. a jeho matka je fakt magor i jiny astmatici chlast prej tak at si uzije, co by si neuzil kdyz ho to ve 30 klepne jak rekla, jeho chytra sestra. boze ja bych mu jednu flakla.ale je to chudak , kdyz ho nikdo nevychoval tak co ma delat.
dyť to je jejich „pytlíček“..říkala mamka na začátku… takže je to cajk ![]()
Holt zastydlá puberta, se mu to někde vymstí. I kdxyž takoví frajírci mívaj spíš z pekla štěstí, že:-)
Měli by tam vzít někoho, kdo je extrémně hubenej a nemůže přibrat. By mě zajímalo, co by mu naordinovali:-)
hofka píše:
Měli by tam vzít někoho, kdo je extrémně hubenej a nemůže přibrat. By mě zajímalo, co by mu naordinovali:-)
Tam už jednou taková holčina byla. Už je to celkem dlouho ![]()
Tak to jsem neviděla.
fragola píše:hofka píše:Tam už jednou taková holčina byla. Už je to celkem dlouho
To sice něco stojí, ale takoví týpci přitahujou diváky, takže větší sledovanost:-)
zuzulenda píše:
Hofka, ano byla tam jedna holka. Měla nastolený uplně stejný jídelníček jako ti, co chtějí zhubnout. Ale byla to taky taková pipka, která neplnila „rozkazy“. Měla si dojít ke svému lékaři, vymlouvala se, že tam nebyl, apod. Měla s ním konzultovat injekce B12, samozřejmě nic takového neproběhlo. Neustále se vymlouvala a nakonec z toho bylo prd.
Pokusím se to najítTed poslední díl byl teda mazec. Mít takový poleno doma, tak ho přetáhnu nebo ať se sebere a ničí si život sám, ale já bych u toho být nemohla. Proč tam šel? Jednoduchá otázka. Vždyť chce být moderátorem, že by reklama?! Nedávno tam byla taky taková, která se zřejmě šla pouze zviditelnit.
Já bych to udělala tak, že ti, co se na to vybodnou, tak aby veškeré to vyšetření, apod, uhradili. Vždyť to musí stát peněz. Když si na netu najdete, kolik stojí konzultační hodiny a tak, tak jen zrak přechází. Chtěli by tam třeba jiní, ale kvůli pár debilům se tam nedostali. Za to bych je to nechala uhradit.
Včera jsem na zastávce potkala paní Kateřinu a byla jsem v šoku! Vypadá líp než v televizi. Normálně jsem na ni musela pořád koukat jak je to možné:) Od té doby mám ten pořad ještě radši:)
Ahoj,tak tu máme drbík o dnešním dílu:
http://www.ahaonline.cz/…-kokina.html
Hofka,jak pro koho
,já jsem s těch posledních dílů tak zhnusená,co je to tam za lempli,že se už nedívám bo se u toho jen rozčiluju.
nechapu proc sladkostem rika kokino, to asi kdyz byla mala jedla jen koko a kofilu ![]()
Označení kokino taky nechápu, ale u nás v práci se používalo docela často, ale když to po mě nějaký dítě chtělo poprvý, tak jsem vůbec netušila proč za mnou leze až do kuchyňky a co po mě vlastně chce ![]()
Jinak jsem teda na AHA zkoukla video s tím zmetkem co tam byl minule a to je fakt dobrej magor a divím se, že Havlíček po něm neskočil ![]()
No u nás se normálně používá slovo kokino, ikdyž spíš ve spojitosti s malými dětmi.